halliseium
animenin günceli mangada kaçıncı bölüme denk geliyor bilen varsa söyleyebilir mi?
Hatun seslendiriyor bir de şimdiBen de mangasını okuduğum süre boyunca kız sanıyordum. Taa ki birisi bana erkek olduğunu söyleyip beni şoke edene kadar. Hayallerim yıkıldı lan!!!Düşünsene kaç bölüm boyunca kız olduğunu düşünüyorsun
Hele bir karakter var tipi falan tıpkı kız ama gel gör ki o da erkekmiş lan
![]()
Hatun seslendirse de hayalimdeki ses değil FeritHatun seslendiriyor bir de şimdi![]()
Sonu benzemez inşallahHatun seslendirse de hayalimdeki ses değil FeritBen daha çok moe neko tarzı bir ses bekliyordum. Düşündüğümden daha iyi çıktı. Serinin animesi her yönüyle süper ilerliyor. Dövüş ve efektlerinden tut, seslendirmelere kadar. Her seferinde diyorum ama; keşke op da bu şekil bir dönüşle gelse ama nerdeee....
yani seri devam edecek ?Arkadaşlar işsiz mangaka Togashi haftalık dergiye sadece taslak olarak veriyormuş.Sonra ciltte taslakları tamamlıyormuş.
Dergi
Cilt![]()
Önemli spoiler içerecek unsur yok.![]()
Neferpitou açık araarkadaşlar kral korumalarından en güçlüsü kim acaba nefer... mu yoksa diger 2sinden birisi mi ?
cevap için tşklerNeferpitou açık ara
Şu an için en güçlü diğer iki komutan çıkmadı henüz bir de kral var tabi.cevap için tşkler
en güçlü olanın en sonda gelmesi gerekmiyor muydu