Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halliseium

animenin günceli mangada kaçıncı bölüme denk geliyor bilen varsa söyleyebilir mi?

Ben de mangasını okuduğum süre boyunca kız sanıyordum. Taa ki birisi bana erkek olduğunu söyleyip beni şoke edene kadar. Hayallerim yıkıldı lan!!! :oleyo2: Düşünsene kaç bölüm boyunca kız olduğunu düşünüyorsun :D Hele bir karakter var tipi falan tıpkı kız ama gel gör ki o da erkekmiş lan :oleyo2:
Hatun seslendiriyor bir de şimdi :D

Hatun seslendiriyor bir de şimdi :D
Hatun seslendirse de hayalimdeki ses değil Ferit :D Ben daha çok moe neko tarzı bir ses bekliyordum. Düşündüğümden daha iyi çıktı. Serinin animesi her yönüyle süper ilerliyor. Dövüş ve efektlerinden tut, seslendirmelere kadar. Her seferinde diyorum ama; keşke op da bu şekil bir dönüşle gelse ama nerdeee....

Hatun seslendirse de hayalimdeki ses değil Ferit :D Ben daha çok moe neko tarzı bir ses bekliyordum. Düşündüğümden daha iyi çıktı. Serinin animesi her yönüyle süper ilerliyor. Dövüş ve efektlerinden tut, seslendirmelere kadar. Her seferinde diyorum ama; keşke op da bu şekil bir dönüşle gelse ama nerdeee....
Sonu benzemez inşallah :D

Ryner Lute

arkadaşlar kral korumalarından en güçlüsü kim acaba nefer... mu yoksa diger 2sinden birisi mi ?

cevap için tşkler
en güçlü olanın en sonda gelmesi gerekmiyor muydu
Şu an için en güçlü diğer iki komutan çıkmadı henüz bir de kral var tabi.

Ek olarak: Manga hakkında bilgi isteyen çok sevgili arkadaşlarım veya manga tartışmak isteyen çok saygıdeğer arkadaşlarım ne zaman farkına varacak çok merak ediyorum bir konu açmaları gerektiğinin? Çok mu zor geliyor açayım size bir konu eğer öyleyse istediğiniz spoilerı yersiniz istediğinizi tartışırsınız...

Fena değildi. Netero nun en güçlü nen kullanıcısı olduğunu öğrendik. Büyük ihtimalle şu an öyle değildir. Ging in falan daha güçlü olma ihtimali var.

Bir de ulan ne biçim isimler koymuş bu mal kraliçe de kral muhafızlarına arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık