Law'ın suratına diyor vereceğin cevaba göre biletini keseceğim diye. Law'da ortağım diyor Luffy'ler için. Dof'ta zaten Law'a saldırıyordu. O ara biçiyorlar adamı. Sonra görüyoruz ki Fuji'nin yer çekimiyle yere mıhlanmış Law. Yani Dof o hale getirip Fuji'de dur şunu çekime alayım mı dedi yani? Hangisi mantıklı?İşte onu nereden bildiğini soruyorum.Bizim gördüğümüz İssho hiçbir şeye karışmıyor dressrosada.Kafesi bile mecbur kalınca ittirdi.
O Law'un salaklığı işte Doflamingo bu şekilde dalmaz adama.Ki zaten sürekli araya girdiler meydan savaşı oldu luffy geldi.Öyle 2 vs 1 kıstırma durumu olmadı Law'u.Law trebolü tek yakaladı Dofu kıstırdılar sonra aksine.
Ben hareketleri yavaşladı diyorum.Olayın savunma kısmında çok bir farklılık yok.İmkan verdirirsen saldırıyı yersen en iyi savunma en iyi dayanıklılık bile aşılır zaten.Bunu beyazsakalda gördük.
4000 verdi ama luffy o adamı kıl payı yendi.Zoro ise biraz zorlanarak.Yani Zoro'nun douriki belli değil ama 4000'e yakın diyebiliriz.3000 aşağısı zaten imkansız.
Franky kendi adına konuşmuş ama biliyor mu Zoro ne kadar güçlü neler yapabilir tayfa birlik olursa.Adam daha o lafı söylediğinde tayfaya girmemişti tayfayı ne kadar tanıyordu tartışılır.
Ha kılpayı yenilen adam Zoro'yu da yenerdi ama tüm tayfa adam akıllı dalsa Sanji ve Zoro ile birlikte yenilecekleri kesin değil.Diğerleri açık verdirsin Sanji ve Zoro zorlar zaten.Sonrası da belli olmaz.
Yahu Dof salaklık yapıyorda Law Luffy hiç salaklık yapmıyor. Dof Law'a açık verdiyse. Luffy'e de verir. Luffy Dof karşısında yavaş kalan biri değil ki yavaşlatılmaya çalışılsın. Mangaka öyle bir handikap versin.
@Densetsu no Samurai
İyi de nasıl ordan Luffy ile Zoro denk oluyor. Dediğin her şeyi kabul etsem bile Luffy rakipleri Dof iken Zoro'nunkileri görüyoruz.
Luffy Zoro'nun dövüştüğü hangi rakibi yenemez. Bana bir tanesini örnek ver. Zoro'nun yenipte Luffy'nin yenemeyeceği.