Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

İşte onu nereden bildiğini soruyorum.Bizim gördüğümüz İssho hiçbir şeye karışmıyor dressrosada.Kafesi bile mecbur kalınca ittirdi.

O Law'un salaklığı işte Doflamingo bu şekilde dalmaz adama.Ki zaten sürekli araya girdiler meydan savaşı oldu luffy geldi.Öyle 2 vs 1 kıstırma durumu olmadı Law'u.Law trebolü tek yakaladı Dofu kıstırdılar sonra aksine.

Ben hareketleri yavaşladı diyorum.Olayın savunma kısmında çok bir farklılık yok.İmkan verdirirsen saldırıyı yersen en iyi savunma en iyi dayanıklılık bile aşılır zaten.Bunu beyazsakalda gördük.

4000 verdi ama luffy o adamı kıl payı yendi.Zoro ise biraz zorlanarak.Yani Zoro'nun douriki belli değil ama 4000'e yakın diyebiliriz.3000 aşağısı zaten imkansız.

Franky kendi adına konuşmuş ama biliyor mu Zoro ne kadar güçlü neler yapabilir tayfa birlik olursa.Adam daha o lafı söylediğinde tayfaya girmemişti tayfayı ne kadar tanıyordu tartışılır.

Ha kılpayı yenilen adam Zoro'yu da yenerdi ama tüm tayfa adam akıllı dalsa Sanji ve Zoro ile birlikte yenilecekleri kesin değil.Diğerleri açık verdirsin Sanji ve Zoro zorlar zaten.Sonrası da belli olmaz.
Law'ın suratına diyor vereceğin cevaba göre biletini keseceğim diye. Law'da ortağım diyor Luffy'ler için. Dof'ta zaten Law'a saldırıyordu. O ara biçiyorlar adamı. Sonra görüyoruz ki Fuji'nin yer çekimiyle yere mıhlanmış Law. Yani Dof o hale getirip Fuji'de dur şunu çekime alayım mı dedi yani? Hangisi mantıklı?

Yahu Dof salaklık yapıyorda Law Luffy hiç salaklık yapmıyor. Dof Law'a açık verdiyse. Luffy'e de verir. Luffy Dof karşısında yavaş kalan biri değil ki yavaşlatılmaya çalışılsın. Mangaka öyle bir handikap versin.

@Densetsu no Samurai

İyi de nasıl ordan Luffy ile Zoro denk oluyor. Dediğin her şeyi kabul etsem bile Luffy rakipleri Dof iken Zoro'nunkileri görüyoruz.

Luffy Zoro'nun dövüştüğü hangi rakibi yenemez. Bana bir tanesini örnek ver. Zoro'nun yenipte Luffy'nin yenemeyeceği.

Law'ın suratına diyor vereceğin cevaba göre biletini keseceğim diye. Law'da ortağım diyor Luffy'ler için. Dof'ta zaten Law'a saldırıyordu. O ara biçiyorlar adamı. Sonra görüyoruz ki Fuji'nin yer çekimiyle yere mıhlanmış Law. Yani Dof o hale getirip Fuji'de dur şunu çekime alayım mı dedi yani? Hangisi mantıklı?

Yahu Dof salaklık yapıyorda Law Luffy hiç salaklık yapmıyor. Dof Law'a açık verdiyse. Luffy'e de verir. Luffy Dof karşısında yavaş kalan biri değil ki yavaşlatılmaya çalışılsın. Mangaka öyle bir handikap versin.

@Densetsu no Samurai

İyi de nasıl ordan Luffy ile Zoro denk oluyor. Dediğin her şeyi kabul etsem bile Luffy rakipleri Dof iken Zoro'nunkileri görüyoruz.

Luffy Zoro'nun dövüştüğü hangi rakibi yenemez. Bana bir tanesini örnek ver. Zoro'nun yenipte Luffy'nin yenemeyeceği.
Valla ikisinin tam güç daldığını düşünmüyorum.Öyle olsa Law'un ayakta olması mucize olur.En makul seçenek meyve güçleriyle sıkıştırıp yakalamaları o zaman.Ki İssho'nun gücü de buna uygun.Adam da haliyle kaçamıyor ama az bir zarar yiyip yakalanıyor kedi gibi. :D

Açık verirdi vermesine de luffy law gibi yerlerde yatıp belki uzvunu kaybettikten sonra.G4 ise ondan sonra ne kadar açabilir fazla baskıya dayanamaz bu kez haki hiç yetmez.Onun üstüne de Law rahatça dövüşürdü luffy gibi.Olay sadece hız değil.Adamın hareketleri yavaşladıysa enerjisi azalmış demektir.Haki de belki çok az azaldı o önemli değil.Enerji azalınca arka arkaya yiyor darbeleri boksör gibi.Mesela yumruklaşma sahnesinde zamanında karşılık verebilse geri kalanları yemeyecek.Ama ilk gördüğünde suratının ortasına geçirmişti luffynin sağlamken.Olay bu tarz şeyler.Bunlar vs kaybettirir.Özellikle g4 için çok kötü duruma düşürtür bu tarz sıkıntılar.

G4 ne zamandan beri kendi kendini iyileştirme özelliğine sahip oldu ? Luffy de G4 açtığı vakit en az Doffy kadar yıpranmış ve yorulmuştu. Taze bir G4 çok daha güçlü olacaktır. Burada anlatılmak istenen nokta Luffy'nin, Doffy ile aşık atabilecek bir tekniği olması, Zoro aynısını yapabilir miydi ? Tabii ki yapamazdı.

Doffy, o ana kadar şeytan meyvesini bile uyandırmamış, ve bariz üstünlük kurmuştu, Luffy G4'ü açınca üstünlük Luffy'ye geçti, Doffy meyvesini uyandırınca biraz kafa tutabildi, G4'ün süresi bitince Doffy tekrar üste çıktı. Doffy gibi komplike, Haki olarak üstün, şeytan meyvesi ile harikalar yaratan, atletik, ve fiziksel olarak aşmış adamlarla Zoro gibi kesmekten başka bir şey bilmeyen düz ve sade adamlar karşılaştırılamaz bile. Zoro, Doffy'nin yarısı kadar Haki'ye ya sahiptir ya değildir, Zoro, kendini Doffy gibi Haki ile korusa bile G4 ile tek yumrukta bütün bir adayı tek başına tur yapar ve büyük ihtimalle bayılmanın eşiğine gelir. Hele ki KKG yerse Zoro'yu yerden kazıyamazlar bile.
Zoro da düz adam değil abartma :D Yeterince çevik ve güçlü hatta G4 öncesi Doflamingo'yu çok zorlar belki yener bile ama süre sıkıntısı var. O yenene kadar kafes kapanırdı. Ayrıca Zoro gibi tank bi arkadaşa G4'ün tek atması imkansız, 3'ü, 5'i de geç kapışırlar bi süre.

@Densetsu no Samurai

Luffy'nin rakipleri Dof gibiler iken nasıl vs. ler sonucu yendiğini de görüyoruz işte. Zaten sıkıntı burda. Adam akıllı yense diyeceğiz ki Luffy'nin rakipleri güçlü ama çocuk da Allah var bileğinin hakkıyla dövüyor. Ama yok öyle bir şey işte. Ya birilerinden yardım alır, ya antisidir ya seri mantığına ters bir şekilde yener vs. Durum böyle olunca kimi yendiğinin bir önemi olmuyor işte. Neyse sonra devam ederiz. Bugünlük bu kadar yetiversin bakalım :byee:

@Millennium Wizard
Sorun Zoro'nun Lucci'ye denk olup olmaması değil. Sorun Sanji ile arasında 20 point, Luffy ile arasında 1800 point fark olmasına rağmen, Luffy ve Zoro 2 sene önce denk çizilmiş karakterler demen :(

Zoro da düz adam değil abartma :D Yeterince çevik ve güçlü hatta G4 öncesi Doflamingo'yu çok zorlar belki yener bile ama süre sıkıntısı var. O yenene kadar kafes kapanırdı. Ayrıca Zoro gibi tank bi arkadaşa G4'ün tek atması imkansız, 3'ü, 5'i de geç kapışırlar bi süre.
Daha önce Zoro'nun tatmadığı bir şey değil,

Doffy bile 2-3 saldırıyı zor atlatırken Zoro'nun kapışması olanak dışı neredeyse. Luffy, G4'e gerek bile duymaz, Haki olarak üstün, hız olarak üstün, kuvvet olarak üstün, G2-G3 Luffy yeterde artar, G4 ezer geçer.

Oda da çok zeki adam vesselam. Önce dourikileri açıkladı. Sonra Kaku'ya meyve yedirdi. Luffy kanının son damlasına kadar akıtarak yendi, Zoro orta seviyede zorlanarak. Böylelikle tartışmalar hiç son bulmayacak. Ben de olsam böyle yapardım heralde. :a:

@Millennium Wizard
Sorun Zoro'nun Lucci'ye denk olup olmaması değil. Sorun Sanji ile arasında 20 point, Luffy ile arasında 1800 point fark olmasına rağmen, Luffy ve Zoro 2 sene önce denk çizilmiş karakterler demen :(
Yendikleri adamlara göre nasıl puan veriyorsunuz ya ?
nasıl bi mantık bu Sanji iki vurdu yendi Zoro da bir vurdu yendi. Bu adamlar sınırlarını zorlamadılar yeni bi hareket yaparak biri tek diğeri iki attı.
Sınırlarını zorlamayan iki karekterin yendikleri adamlara göre puan almaları mantığa ters.
Luffy Chinjao'dan sonra puan alsa mantıklı olur mu ?

@Erkan12 orda Luffy'de aynı duruma düşüyor hadi bakalım buna ne diyeceksin ? Üstelik elemanın göğsünde shigan delikleri duruyor...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık