Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Siz görmek istediğinizi görüyorsunuz objektif bir bakış atan Dof'un Luffy tarafından yenildiğini söylemez bir kere. Ama burda kendine objektifliğin tanrılığını bahşedenlerin kalkıp ''Dof'u Luffy yendi'' dediğini her gün okuyoruz :hhh:

Denk imajı 2 sene önce daha belirgindi.Hatta bunun için adamları dövüştürdü eskiden.
Şimdilerde luffy yavaşça farkı açıp bunu ortadan kaldırıyormuş gibi görünse de Zoro neler saklıyor henüz bilemiyoruz g4 gibi.Yani o fark açılmamış yada düşündüğünüz kadar açılmamış olabilir.Adam o kadar güçlendi ki hal ve hareketleri bile değişti.Artık amirale kafa tutuyor.

Demek öyle ha tartışmıyorsun daha...
Doflamingo bir adama müttefikle beraber saldırmadı şu ana kadar.Hep kendine güvendi kendi dövüştü.2 vs 1 atacak bile olsa tek başına çıktı milletin karşısına.Şimdi Trebol falan deme orada küçük bir kısım meydan savaşıydı luffy ve lawa karşı sayı eşitti.Sonra trebol diskalifiye oldu zaten.

Zoro fanı değilim ama arkadaşların haklı olduğu taraflar var.Mangaka güç konusunda zoroyu ön plana çıkartıyor ama luffy güçlü olsun olmasın hep bir şekilde kazanıyor.Denk izlemini kendi veriyor zaten.Ama sonra luffy mucizeler gerçekleştiriyor.Yani yerinde Zoro olsa ona yaptırtmayacağının garantisi yok.Ha garantisi şöyle var Zoro asla ana karakter olamaz.Eğer ana karakter olursa bu konuda da bir sorun kalmaz. :) Yerine rahatça koyabilir yani ana karakter olarak fakat mesela Sanji baya sırıtır.Millet onun için denk diyor.
Law'a başta Fuji ile birlikte deşende Doflamingo değildi zaten. Dof'un kendi ağzından çıkan söz Trebol ile beni birlikte yenmeyi düşündün oldu. Ben anlıyorum hacı bana oynadığını Zoro konusunda. Ciddi olarak öyle düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü yorumlarının çoğu Dof'a gidiyor. O yüzden o konuda böyle yapmaya devam edersen benim diyecebilcek bir şeyim kalmıyor.

@gyjbsch

Abi neye göre diyorsunuz anlamıyorum ben. Hadi bosslar Luffy'den güçlü üstün olsun. Luffy şansa bala yensin. Mangaka ittirmiş olsun. İyi de Zoro'ya burdan nasıl varabiliyorsunuz? Zoro ile Luffy'nin denk olması Luffy'nin arc bosslarından daha güçsüz olmasıyla nasıl bir alakası oluyor?

@RedTeroR

Başlarda karakterler öyle güçlü gözükebiliyor. Seride ki rolüne göre işler değişirdi. Ama genel hatlarıyla adam çok güzel açıklıyor olayı bence...

Son düzenleme:
Law'a başta Fuji ile birlikte deşende Doflamingo değildi zaten. Dof'un kendi ağzından çıkan söz Trebol ile beni birlikte yenmeyi düşündün oldu. Ben anlıyorum hacı bana oynadığını Zoro konusunda. Ciddi olarak öyle düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü yorumlarının çoğu Dof'a gidiyor. O yüzden o konuda böyle yapmaya devam edersen benim diyecebilcek bir şeyim kalmıyor.
O kısım gösterilmedi ki.Sence ikisi birden adama dalsalar bu adamın haşatı çıkmaz mı yahu arcı kapatırdı be arcı.Amiral ve Doflamingo tüm gücüyle yükleniyorsa ne olur sence.Ben söyleyeyim vasıfsız İssho yine hiç karışmadı.Dof işini bitirince çıkardı kılıcı kaçmasın diye onu tuttu.Bunun dışında da meteor attı o da ikisine birden zaten.

Evet dofun öyle bir lafı var ama bunu Law başlatıyor.Gidip Doflamingo bunu yapmıyor bunu kendine hakaret sayar.Arada fark var adil değil diyemezsin bu yüzden.Law için adamla gelecek kadar mı düştü yani.Onun hemen sonrasında da luffy dahil olup 2 vs 2 oluyor kısa süre Trebol hemen gidince de 2 vs 1 ciddi darbelerle devam ediyor.

O kısım gösterilmedi ki.Sence ikisi birden adama dalsalar bu adamın haşatı çıkmaz mı yahu arcı kapatırdı be arcı.Amiral ve Doflamingo tüm gücüyle yükleniyorsa ne olur sence.Ben söyleyeyim vasıfsız İssho yine hiç karışmadı.Dof işini bitirince çıkardı kılıcı kaçmasın diye onu tuttu.Bunun dışında da meteor attı o da ikisine birden zaten.

Evet dofun öyle bir lafı var ama bunu Law başlatıyor.Gidip Doflamingo bunu yapmıyor bunu kendine hakaret sayar.Arada fark var adil değil diyemezsin bu yüzden.Law için adamla gelecek kadar mı düştü yani.Onun hemen sonrasında da luffy dahil olup 2 vs 2 oluyor kısa süre Trebol hemen gidince de 2 vs 1 ciddi darbelerle devam ediyor.
Tüm bunlar olurken ayrıca bütün ada Dof'un başka bir saldırısı ile cebelleşiyor, sağda solda sivil sivil diye çemkirip duran Amiral dahil :oleyo2:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık