Hayali KK olan Yonkou yok gibi Tiç i saymazsak. Bi de Buggy sama var tabii ki olmak isteyen ve bu hayale en yakın kişi oOne Piece'i arıyorlar ama KK olmak istediğini söyleyen bir yonkou oldu mu şimdiye kadar ?

Hayali KK olan Yonkou yok gibi Tiç i saymazsak. Bi de Buggy sama var tabii ki olmak isteyen ve bu hayale en yakın kişi oOne Piece'i arıyorlar ama KK olmak istediğini söyleyen bir yonkou oldu mu şimdiye kadar ?
Yaptığı birşey de yok zaten luffye karşı.Law için ufak bir sıkıntı oldu sonra zaten onun icabına baktı.Trebol'ü neden koyduğu zaten ortada, işe yaramazı gösterdiki fanlar adil saysın. Luffy çok adil adam ya.![]()
Hangisi güçlü değil mesele bu adamlar denk imajı verildi mi verilmedi mi? Zoro bir Killua etmiyor mu yani?Zoro fanlığını lekeyenler harici oy veren olmaz.
Benim güvendiğim Zoro fanları Zoro'ya ciddi ciddi oy vermez.
2-3 troll oy atar. 2-3 de Zoro delisi oy atar.
O kadar.
Etmiyor çünkü killuo-gon ilişkisi zoro ve luffy arasında yok.Kaptan olarak üstünlğünü göstermiş.Hangisi güçlü değil mesele bu adamlar denk imajı verildi mi verilmedi mi? Zoro bir Killua etmiyor mu yani?
Raiden'in mesajını okudun mu? Tüm bunlara rağmen denk imajı deme bana.Hangisi güçlü değil mesele bu adamlar denk imajı verildi mi verilmedi mi? Zoro bir Killua etmiyor mu yani?
Law'a başta Fuji ile birlikte deşende Doflamingo değildi zaten. Dof'un kendi ağzından çıkan söz Trebol ile beni birlikte yenmeyi düşündün oldu. Ben anlıyorum hacı bana oynadığını Zoro konusunda. Ciddi olarak öyle düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü yorumlarının çoğu Dof'a gidiyor. O yüzden o konuda böyle yapmaya devam edersen benim diyecebilcek bir şeyim kalmıyor.Demek öyle ha tartışmıyorsun daha...
Doflamingo bir adama müttefikle beraber saldırmadı şu ana kadar.Hep kendine güvendi kendi dövüştü.2 vs 1 atacak bile olsa tek başına çıktı milletin karşısına.Şimdi Trebol falan deme orada küçük bir kısım meydan savaşıydı luffy ve lawa karşı sayı eşitti.Sonra trebol diskalifiye oldu zaten.
Zoro fanı değilim ama arkadaşların haklı olduğu taraflar var.Mangaka güç konusunda zoroyu ön plana çıkartıyor ama luffy güçlü olsun olmasın hep bir şekilde kazanıyor.Denk izlemini kendi veriyor zaten.Ama sonra luffy mucizeler gerçekleştiriyor.Yani yerinde Zoro olsa ona yaptırtmayacağının garantisi yok.Ha garantisi şöyle var Zoro asla ana karakter olamaz.Eğer ana karakter olursa bu konuda da bir sorun kalmaz.Yerine rahatça koyabilir yani ana karakter olarak fakat mesela Sanji baya sırıtır.Millet onun için denk diyor.
O kısım gösterilmedi ki.Sence ikisi birden adama dalsalar bu adamın haşatı çıkmaz mı yahu arcı kapatırdı be arcı.Amiral ve Doflamingo tüm gücüyle yükleniyorsa ne olur sence.Ben söyleyeyim vasıfsız İssho yine hiç karışmadı.Dof işini bitirince çıkardı kılıcı kaçmasın diye onu tuttu.Bunun dışında da meteor attı o da ikisine birden zaten.Law'a başta Fuji ile birlikte deşende Doflamingo değildi zaten. Dof'un kendi ağzından çıkan söz Trebol ile beni birlikte yenmeyi düşündün oldu. Ben anlıyorum hacı bana oynadığını Zoro konusunda. Ciddi olarak öyle düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü yorumlarının çoğu Dof'a gidiyor. O yüzden o konuda böyle yapmaya devam edersen benim diyecebilcek bir şeyim kalmıyor.
Tüm bunlar olurken ayrıca bütün ada Dof'un başka bir saldırısı ile cebelleşiyor, sağda solda sivil sivil diye çemkirip duran Amiral dahilO kısım gösterilmedi ki.Sence ikisi birden adama dalsalar bu adamın haşatı çıkmaz mı yahu arcı kapatırdı be arcı.Amiral ve Doflamingo tüm gücüyle yükleniyorsa ne olur sence.Ben söyleyeyim vasıfsız İssho yine hiç karışmadı.Dof işini bitirince çıkardı kılıcı kaçmasın diye onu tuttu.Bunun dışında da meteor attı o da ikisine birden zaten.
Evet dofun öyle bir lafı var ama bunu Law başlatıyor.Gidip Doflamingo bunu yapmıyor bunu kendine hakaret sayar.Arada fark var adil değil diyemezsin bu yüzden.Law için adamla gelecek kadar mı düştü yani.Onun hemen sonrasında da luffy dahil olup 2 vs 2 oluyor kısa süre Trebol hemen gidince de 2 vs 1 ciddi darbelerle devam ediyor.