Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Zoro Asura ile karşısındakini 10 saniyede indirmiş diğeri ölümün eşiğine gelmiş hatta sınırlarını dövüş içinde aşmış az mantıklı ol. Zoro Asura ile 2binlik adamı 10 saniyede değil 10 dakikada yenmiş olsa mantılı sayacam biraz seni.
Sonuçta indirmiş mi indirmiş, bahane bulmaya çalışmaya gerek yok, en kötü ihtimalle berabere kalmış dersin. Zoro karşısındaki adamı Asura'ya kadar yenemiyordu bile, 2000'lik bir adamdan bahsediyoruz, bu Asura dediğin teknik ne kadar etki etti ? 500 mü 1000 mi ? Yine arada bariz bir fark var, Zoro o kulvarın adamı değildi işte, açık ve net. Senin bu mantıkla gidersek Sanji'de DJ ile 10 saniyede 2000'lik adamı yeniyor, ve o da Luffy ile denk olmayı hak ediyor, tabii senin Zoro mantığın ile gidersek, gerçekliğe bakarsak arada bariz siklet farkı var, aynı Franky ve Luffy'nin dediği gibi.

Sonuçta indirmiş mi indirmiş, bahane bulmaya çalışmaya gerek yok, en kötü ihtimalle berabere kalmış dersin. Zoro karşısındaki adamı Asura'ya kadar yenemiyordu bile, 2000'lik bir adamdan bahsediyoruz, bu Asura dediğin teknik ne kadar etki etti ? 500 mü 1000 mi ? Yine arada bariz bir fark var, Zoro o kulvarın adamı değildi işte, açık ve net. Senin bu mantıkla gidersek Sanji'de DJ ile 10 saniyede 2000'lik adamı yeniyor, ve o da Luffy ile denk olmayı hak ediyor, tabii senin Zoro mantığın ile gidersek, gerçekliğe bakarsak arada bariz siklet farkı var, aynı Franky ve Luffy'nin dediği gibi.
Ya arkadaş burda ne mantığı üretiyorsun Allah aşkına....
Ben sana diyorum ki iki binlik adamları iki dakikada indirmiş kişileri iki binlik olarak etiketliyorsun hala kalkıp burdan çıkarım yapıyorsun bana.
İki binlik adamlar Dj ve Asura ile iki dakikalık oldukları andan itibaren ne Zoro için ne Sanji için bir sınırı yada seviyeyi belli edemezler ama Luffy'nin seviyesi bellidir yaptığı dövüş göz önüne alınarak söylenebilir bu.
Haa bu basit çıkarımı bile kendi mantığının doğruluğuna yorup devam edeceksen edebilirsin.

Yalnız şöyle bir durum var. Kaku nun dourikisi meyve yemeden ölçüldü. Sence de fark yaratmaz mı meyve yedikden sonra?
Douriki ölçümüne meyve güçleri katılmadan yapıldı. (zaten Lucci ve Jabra'da zoan kullanmadan Fukurou'ya vurdular) Hatta o sebeple Jabra, 20 douriki hiç bir şey, meyve gücümü kullanınca seni ezer geçerim akıllı ol Kaku diyordu.

Thriller Bark arc'ındada Zoro ön plana cıktı niye tek tek bakıyorsun.Dresrosa'da Luffy ve Law ön plandaydı arc'laro baya baya böldü E.oda şimdi cokta bir şey yapmadan 1-2 arc gecircek belkide Luffy.
Bunlar için lelölö yapmaya ne gerek var.
Eğer bütüne bakarsak Luffy'nin yendiği adamların yanında Zoro'nunkiler baya komik kalır. Bence bakmayalım :)
@Eserovic bilmiyordum. Yaratır.

Eğer bütüne bakarsak Luffy'nin yendiği adamların yanında Zoro'nunkiler baya komik kalır. Bence bakmayalım :)
@Eserovic bilmiyordum. Yaratır.
Bilmem farkındamısın karekterlerin işleniş şekilleri farklı.Güç olarak degerlendirmeden bahsettim ben.
Gücünü ve iradesini Zoro Tb'de gösterdi Luffy Cp9'da.
Seride Luffy'ye 2 kat fazla zaman ayrılıyor sayfa sayısı olarak o yüzden 2'sininde aynı şekilde işlenmesi imkansız.Zoro daha şekil ve kısa işler yaparken Luffy paso ölümüne köpek dövüşüne giriyor.Olayları farklı.
Başka bir konuda Luffy'nin yendigi cogu adamda ismi olsada komik şekilde yeniliyor.Yoksa Enel yani Moria yani Crocodile yani hepside saglam meyveli Luffy gibi adamların baş edemiyecegi seviye.Ama bir komiklik hep buluyor bunları.

Bilmem farkındamısın karekterlerin işleniş şekilleri farklı.Güç olarak degerlendirmeden bahsettim ben.
Gücünü ve iradesini Zoro Tb'de gösterdi Luffy Cp9'da.
Seride Luffy'ye 2 kat fazla zaman ayrılıyor sayfa sayısı olarak o yüzden 2'sininde aynı şekilde işlenmesi imkansız.Zoro daha şekil ve kısa işler yaparken Luffy paso ölümüne köpek dövüşüne giriyor.Olayları farklı.
Başka bir konuda Luffy'nin yendigi cogu adamda ismi olsada komik şekilde yeniliyor.Yoksa Enel yani Moria yani Crocodile yani hepside saglam meyveli Luffy gibi adamların baş edemiyecegi seviye.Ama bir komiklik hep buluyor bunları.
Sende mi denkler diyorsun yani?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık