Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Tırsmadı sadece ilk işi ilk yaparsın Luffy beyinsiz bi fasulye gibi düşünüyordu :a:
Luffy'nin söylediği neydi iyi hatırlıyorum. Sanji'nin tayfadan ayrılması bizim Big Mom'ın adamı olmamızdan bile kötü. Luffy'nin ne zamandan beri sayılar umrunda oldu. Robin'i geri almak için Dünya Hükümetine savaş ilan etti bu adamlar. 2.Yonkou'yu başlarına sardı diye Sanji'yi bırakacağını mı sandın Luffy'nin?

@fitnesiz yaşam
Kafesi durdurmaya çalışması takdire şayandı cidden.:D Luffy'e anca bu şekilde yardım edebilirdi. Keşke Dof'u almayı deneseydi.:D

Luffy'nin söylediği neydi iyi hatırlıyorum. Sanji'nin tayfadan ayrılması bizim Big Mom'ın adamı olmamızdan bile kötü. Luffy'nin ne zamandan beri sayılar umrunda oldu. Robin'i geri almak için Dünya Hükümetine savaş ilan etti bu adamlar. 2.Yonkou'yu başlarına sardı diye Sanji'yi bırakacağını mı sandın Luffy'nin?

@fitnesiz yaşam
Kafesi durdurmaya çalışması takdire şayandı cidden.:D Luffy'e anca bu şekilde yardım edebilirdi. Keşke Dof'u almayı deneseydi.:D
Öncelikle lafımın Sanji ile alakası yok yanlış yerlere topu sürüyorsun görmediğimi sanma :) Hadi gidek taşları alak mantığından bahsettim.

Bu arada Zoro iç organları olmayanla dövüşmez, Tıpkı ustasının çolaklarla dövüşmemesi gibi :artiz:

Öncelikle lafımın Sanji ile alakası yok yanlış yerlere topu sürüyorsun görmediğimi sanma :) Hadi gidek taşları alak mantığından bahsettim.

Bu arada Zoro iç organları olmayanla dövüşmez, Tıpkı ustasının çolaklarla dövüşmemesi gibi :artiz:
Doğru diyon en güçsüz Denizdekilere posta koyar anca. Bunun için oralara kadar gider. Hatta o sırada Zoro'yu da biçer.:D Zoro'da inşallah izinden gitmez.:D

Doğru diyon en güçsüz Denizdekilere posta koyar anca. Bunun için oralara kadar gider. Hatta o sırada Zoro'yu da biçer.:D Zoro'da inşallah izinden gitmez.:D
Kral'ın dünyanın en tehlikeli denizinde 2 metrelik sandalla dolaştığını yonkouların yanına elini kolunu sallaya sallaya gittiğini iki yonkou konuşurken bile kraldan bahsedildiğini herkes bilir sen bilmiyorsan git o bölümlere tekrar bak :D
Hayır Dof yere düştü WB ölmesine rağmen düşmedi...

Benim tahminim Zoro seri sonunda amirallere denk olur yener/yenilir. O civarlarda dolaşır ama seride ilk beş içinde bile olmaz. Anca bütün yonkoular ölür, Garp iyice güçsüzleşir, Akainu, Sabo, Dragon gibi karakterler bi şekilde ele ayağa düşer veya ölürse Kid, Law yerinde sayarsa falan o zaman belki ilk 5e girer. Ne Wbsi yahu hem Zoro niye Wb oluyor, Luffy'nin emrindeki adam niye Wbnin yeni nesil versiyonu oluyor? :(

@fitnesiz yaşam
Ben korsanlar kralı olacağım gerçek korsanlar kralı asla kaçmaz amiral,yonkou fark etmez diyor,Rayleigh iyice gazlamış bunu sonra bir bakıyoruz biri bakıcılık yapıyor,öteki sırtına alıyor kaçırıyor bu nasıl korsanlar kralı,yakında Tiç ile yarışa bile girebilir bu konuda :hhh:.Birde Zoro gibi asla dövüşten kaçmayan biriyle karşılaştırıyorsun fark belli :a:.

Kral'ın dünyanın en tehlikeli denizinde 2 metrelik sandalla dolaştığını yonkouların yanına elini kolunu sallaya sallaya gittiğini iki yonkou konuşurken bile kraldan bahsedildiğini herkes bilir sen bilmiyorsan git o bölümlere tekrar bak :D
Nasıl bir Kral elini kolunu sallaya sallaya gidiyor. Shanks ile bir mazimiz var bana bir şey yapmaz diyor.:D Shanks dediğin karakter senin o Kral dediğin karakter aralarında farkı görmek için saldırısını yaptığı ve bu saldırısının adamı Jozu tarafından durdurulduğu yine başka bir adamı olan Vista'ya senin tanımamak aptallık olurdu dediği adamın gemisinde WB'ye ahkam kesiyor. Adamları Jozu endişelenmekten başka bir şey yapamıyor?

Nerde Krallık?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık