Shishi Sonson ile Zoro Luffy'e hiçbir şey yapamaz. Bu kadar netim. Trolde yok.Bi shishi sonsona bajar.![]()

Shishi Sonson ile Zoro Luffy'e hiçbir şey yapamaz. Bu kadar netim. Trolde yok.Bi shishi sonsona bajar.![]()
Bırakın da insanlar asıl kaptan olması gereken kişiyi tartışsın.Hatta asıl ana karakter olması gereken kişiyi... Onu da çok görmeyin.En son garp tartışılıyordu araya ufaktan mihawk girdi ibre yine zoroya döndü.Değişik![]()
Luffy'nin sözü çok iyiydi.Zoro , Kaido için '' Bu olanlardan sonra peşimizi bırakmayacak o adamı aradan çıkarmamız gerekiyor '' diyordu.
Herif resmen özgüvenin tillahını yaşıyor.
Güzel ama Zoro kadar iyi değilLuffy'nin sözü çok iyiydi.
Poneglyphlerin Kaido ve LinLin'de olduklarını öğrendikten sonra Luffy iyi kolaymış gider alırız demişti.Müthişti...
![]()
Zoro tırstığını belli etti. Kaido varken başımızda o salak Big Mom'ı başımıza sardı. 2 Yonkou felan filan hatırlatmayın bana o bölümleri..Güzel ama Zoro kadar iyi değil![]()
Tırsmadı sadece ilk işi ilk yaparsın Luffy beyinsiz bi fasulye gibi düşünüyorduZoro tırstığını belli etti. Kaido varken başımızda o salak Big Mom'ı başımıza sardı. 2 Yonkou felan filan hatırlatmayın bana o bölümleri..
Zoro aradan çıkarmalıyız diyor. Kaptanına güveniyor. Bence de güzel söz.![]()
Zoro olmasa Dof'u yenemiyordu daha,Luffy KKG atma fırsatını nasıl buldu sanıyorsunZoro tırstığını belli etti. Kaido varken başımızda o salak Big Mom'ı başımıza sardı. 2 Yonkou felan filan hatırlatmayın bana o bölümleri..
Zoro aradan çıkarmalıyız diyor. Kaptanına güveniyor. Bence de güzel söz.![]()