Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Nasıl bir Kral elini kolunu sallaya sallaya gidiyor. Shanks ile bir mazimiz var bana bir şey yapmaz diyor.:D Shanks dediğin karakter senin o Kral dediğin karakter aralarında farkı görmek için saldırısını yaptığı ve bu saldırısının adamı Jozu tarafından durdurulduğu yine başka bir adamı olan Vista'ya senin tanımamak aptallık olurdu dediği adamın gemisinde WB'ye ahkam kesiyor. Adamları Jozu endişelenmekten başka bir şey yapamıyor?

Nerde Krallık?
Yanılıyorsun WB ayrıca en güçlü insan etiketinin sahibi yani yonkou diye bakamazsın en güçlü insan olarak kabul edildiği için Shanks'ta insan olduğu için onuda geçiyor güç olarak yani işin gerçeği Mihawk yonkou ile arasındaki farka değil en güçlü insanla arasındaki farka bakmak istiyor.
Basit bi mantık Mihawk insan WB en güçlü insan aramızda neden böyle bi fark var bileyim diyor...

Ben korsanlar kralı olacağım gerçek korsanlar kralı asla kaçmaz amiral,yonkou fark etmez diyor,Rayleigh iyice gazlamış bunu sonra bir bakıyoruz biri bakıcılık yapıyor,öteki sırtına alıyor kaçırıyor bu nasıl korsanlar kralı,yakında Tiç ile yarışa bile girebilir bu konuda :hhh:.Birde Zoro gibi asla dövüşten kaçmayan biriyle karşılaştırıyorsun fark belli :a:.
Olmadı yapamadın. Zaten kaçmayacağını belirtti. Fuji ile aralarında da öyle ciddi bir kavga yoktu. Fanı olduğun karakter bile Luffy'nin neden dövüş stilini değiştirdiğini sorguluyordu.:D İyi analız etmen lazım.

Bir şeyi yıkmak yapmaktan korumaktan daha kolaydır. Dof'un yıkımını durdurmak içerdekileri koruyabilmek için Luffy süreye bağlı olarak Dof'u indirmek zorundaydı. Bu dövüş ona sorumluluk bindirdi. Yine dediğim gibi bu gibi noktaların farkına varmak lazım. Kinemon bile söylüyor. Kurtar bizi Luffy dono. Sonrasında da ekliyor böyle bir sorumluluğu sana yüklemek pek doğru değil ama yine de kurtar bizi.:D

Zoro gitti başını en büyük rakibine eğdi? Sen neyden bahsediyorsun? :D

Yanılıyorsun WB ayrıca en güçlü insan etiketinin sahibi yani yonkou diye bakamazsın en güçlü insan olarak kabul edildiği için Shanks'ta insan olduğu için onuda geçiyor güç olarak yani işin gerçeği Mihawk yonkou ile arasındaki farka değil en güçlü insanla arasındaki farka bakmak istiyor.
Basit bi mantık Mihawk insan WB en güçlü insan aramızda neden böyle bi fark var bileyim diyor...
Nerde yanılıyorum? Mihawk Vista ile muhattap olup ona seni tanımamak aptallık olurdu dedi mi demedi mi? Shanks Vista ile muhattap olur mu hacı? WB dengi olarak varsaymadığı biriyle konuşur mu? O gemiden o şekilde binilmesine izin verilir mi?

Nerde yanılıyorum? Mihawk Vista ile muhattap olup ona seni tanımamak aptallık olurdu dedi mi demedi mi? Shanks Vista ile muhattap olur mu hacı? WB dengi olarak varsaymadığı biriyle konuşur mu? O gemiden o şekilde binilmesine izin verilir mi?
Olur elbette olur, shanks bir iki milyonluk hayduta Luffy'i kaptırmış, beyinsiz bi balığa kolunu vermiş ! Vista ile muhatap olur zaten zamanında Teach'le muhatap olmuş :hhh:

Olmadı yapamadın. Zaten kaçmayacağını belirtti. Fuji ile aralarında da öyle ciddi bir kavga yoktu. Fanı olduğun karakter bile Luffy'nin neden dövüş stilini değiştirdiğini sorguluyordu.:D İyi analız etmen lazım.

Bir şeyi yıkmak yapmaktan korumaktan daha kolaydır. Dof'un yıkımını durdurmak içerdekileri koruyabilmek için Luffy süreye bağlı olarak Dof'u indirmek zorundaydı. Bu dövüş ona sorumluluk bindirdi. Yine dediğim gibi bu gibi noktaların farkına varmak lazım. Kinemon bile söylüyor. Kurtar bizi Luffy dono. Sonrasında da ekliyor böyle bir sorumluluğu sana yüklemek pek doğru değil ama yine de kurtar bizi.:D

Zoro gitti başını en büyük rakibine eğdi? Sen neyden bahsediyorsun? :D
Kaçtı mı kaçtı bitmiştir,o meydandan ölüsü çıkacaktı ama kaçmayacaktı Dof dövüşünü söylüyorum.Er meydanı Luffy'ye göre değilmiş işte kabullenmek lazım.Fuji dövüşü beni bağlamaz,niye bağlasın ki :D.Adam ilk zor duruma düştüğü anda kaçıyor zaten eğitim yaptığı adada hep kaçmış gücünün yetmediği hayvanlardan :hhh:.

Olur elbette olur, shanks bir iki milyonluk hayduta Luffy'i

kaptırmış, beyinsiz bi balığa kolunu vermiş ! Vista ile muhatap olur zaten zamanında Teach'le muhatap olmuş :hhh:
Kaçak cevaplıyorsun. Mihawk'ın huyunu davranışını kişiliği çok belli. Shanks'in ki de çok belli. Haydutu takmadı bile. H.haki ile bile bayıltabileceği bir adam için bunları yazıyorsun.

Mihawk bir beyinsiz balık kadar olamadı desene.

Mihawk güçsüzler için çok net konuşuyor. Vista için böyle konuşması bir şeyleri açığa vuruyor.

Teach ile Vista'yı ya da Mihawk'ı bir mi tutuyon? :D

@fitnesiz yaşam

Karşılık veremiyorsun tutturdun aynı şeyleri sayıklıyon hacı. Diyebileceğim bir şey kalmadı.:D Ortada Er meydanı yok. Hangi Er yavru bebek yaşlı nineleri katledecek bir sistem yapıp dövüşür? :D

Kaçak cevaplıyorsun. Mihawk'ın huyunu davranışını kişiliği çok belli. Shanks'in ki de çok belli. Haydutu takmadı bile. H.haki ile bile bayıltabileceği bir adam için bunları yazıyorsun.

Mihawk güçsüzler için çok net konuşuyor. Vista için böyle konuşması bir şeyleri açığa vuruyor.

Ne söyliyim sana öyle bi konuşuyorsun ki Mihawk'ın ardından Shanks gibi tayfası var ama bizzat gidip muhatap oluyor sanki :D
Adam yalnız bir kere bunu düşün ne yapacak gaipten sağ kol çıkartıp sen Vista ile ilgilen mi diyecek ?
Mihawk'ın Vista'yı almak gibi bir amacı mı var savaşta yoksa Luffy'nin neden özel olduğunu anlamaya mı çalışıyor ?
Adam Luffy'i neden Shanks tercih etmiş diye sınadı durdu en son denizlerdeki en büyük güce sahip olduğunu görünce çekti gitti.
Shanks malın önde gideni tüm tayfasıyla bi sis bombasına teslim oldular :oleyo2:

Ne söyliyim sana öyle bi konuşuyorsun ki Mihawk'ın ardından Shanks gibi tayfası var ama bizzat gidip muhatap oluyor sanki :D
Adam yalnız bir kere bunu düşün ne yapacak gaipten sağ kol çıkartıp sen Vista ile ilgilen mi diyecek ?
Mihawk'ın Vista'yı almak gibi bir amacı mı var savaşta yoksa Luffy'nin neden özel olduğunu anlamaya mı çalışıyor ?
Adam Luffy'i neden Shanks tercih etmiş diye sınadı durdu en son denizlerdeki en büyük güce sahip olduğunu görünce çekti gitti.
Shanks malın önde gideni tüm tayfasıyla bi sis bombasına teslim oldular :oleyo2:
Mihawk bir beyinsiz balık kadar olamadı hacı. O kadar düello etmişler bir tane yara bile bırakamamış.:D

Beyinsiz balık> Mihawk.:D

Marco Vista'ya diyecek ki Shanks geliyor gemiye binmesine izin verme? Shanks Vista'nın durdurabileceği bir seviyede olacak ve demiyecek? Ama aynı Marco Vista'ya Mihawk'ı durdur diyor. Bir Amiral'i ise kendisi gidip durduruyor. MF'de çizilmiş seviye az çok belli hacı.

@fitnesiz yaşam

Karşılık veremiyorsun tutturdun aynı şeyleri sayıklıyon hacı. Diyebileceğim bir şey kalmadı.:D Ortada Er meydanı yok. Hangi Er yavru bebek yaşlı nineleri katledecek bir sistem yapıp dövüşür? :D
Bence karşılık veremiyen sensin,ben kaçıyor diyorum hayvanlardan bile kaçmış diyorum yok onu dedi yok bunu dedi diyon ben yaptığına bakarım.Rayleigh bu çocuğa Roger'i anlatmış,Luffy'nin düşüncesinde zaten var olan bir şeyden bahsediyoruz bunu illa Fuji'ye karşı söylemesi gerekmez düşüncede var olanda vardır.
Dof en azından kaçmadı ben buradayım buyrun gelin dedi,Luffy ne yaptı gücü tükenince koca on dakika boyunca saklandı her şey ortada hala daha Luffy'yi savunuyon.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık