Aklini alir aklini.Shishi Sonson ile Zoro Luffy'e hiçbir şey yapamaz. Bu kadar netim. Trolde yok.![]()

Aklini alir aklini.Shishi Sonson ile Zoro Luffy'e hiçbir şey yapamaz. Bu kadar netim. Trolde yok.![]()
Luffy'nin söylediği neydi iyi hatırlıyorum. Sanji'nin tayfadan ayrılması bizim Big Mom'ın adamı olmamızdan bile kötü. Luffy'nin ne zamandan beri sayılar umrunda oldu. Robin'i geri almak için Dünya Hükümetine savaş ilan etti bu adamlar. 2.Yonkou'yu başlarına sardı diye Sanji'yi bırakacağını mı sandın Luffy'nin?Tırsmadı sadece ilk işi ilk yaparsın Luffy beyinsiz bi fasulye gibi düşünüyordu![]()
Öncelikle lafımın Sanji ile alakası yok yanlış yerlere topu sürüyorsun görmediğimi sanmaLuffy'nin söylediği neydi iyi hatırlıyorum. Sanji'nin tayfadan ayrılması bizim Big Mom'ın adamı olmamızdan bile kötü. Luffy'nin ne zamandan beri sayılar umrunda oldu. Robin'i geri almak için Dünya Hükümetine savaş ilan etti bu adamlar. 2.Yonkou'yu başlarına sardı diye Sanji'yi bırakacağını mı sandın Luffy'nin?
@fitnesiz yaşam
Kafesi durdurmaya çalışması takdire şayandı cidden.Luffy'e anca bu şekilde yardım edebilirdi. Keşke Dof'u almayı deneseydi.
![]()
Doğru diyon en güçsüz Denizdekilere posta koyar anca. Bunun için oralara kadar gider. Hatta o sırada Zoro'yu da biçer.Öncelikle lafımın Sanji ile alakası yok yanlış yerlere topu sürüyorsun görmediğimi sanmaHadi gidek taşları alak mantığından bahsettim.
Bu arada Zoro iç organları olmayanla dövüşmez, Tıpkı ustasının çolaklarla dövüşmemesi gibi![]()
Böyle ağır yerlerden vurma şekeri tansiyonu falan olan vardır belki forumda.Öncelikle lafımın Sanji ile alakası yok yanlış yerlere topu sürüyorsun görmediğimi sanmaHadi gidek taşları alak mantığından bahsettim.
Bu arada Zoro iç organları olmayanla dövüşmez, Tıpkı ustasının çolaklarla dövüşmemesi gibi![]()
Kral'ın dünyanın en tehlikeli denizinde 2 metrelik sandalla dolaştığını yonkouların yanına elini kolunu sallaya sallaya gittiğini iki yonkou konuşurken bile kraldan bahsedildiğini herkes bilir sen bilmiyorsan git o bölümlere tekrar bakDoğru diyon en güçsüz Denizdekilere posta koyar anca. Bunun için oralara kadar gider. Hatta o sırada Zoro'yu da biçer.Zoro'da inşallah izinden gitmez.
![]()
Ben korsanlar kralı olacağım gerçek korsanlar kralı asla kaçmaz amiral,yonkou fark etmez diyor,Rayleigh iyice gazlamış bunu sonra bir bakıyoruz biri bakıcılık yapıyor,öteki sırtına alıyor kaçırıyor bu nasıl korsanlar kralı,yakında Tiç ile yarışa bile girebilir bu konudaLuffy'nin söylediği neydi iyi hatırlıyorum. Sanji'nin tayfadan ayrılması bizim Big Mom'ın adamı olmamızdan bile kötü. Luffy'nin ne zamandan beri sayılar umrunda oldu. Robin'i geri almak için Dünya Hükümetine savaş ilan etti bu adamlar. 2.Yonkou'yu başlarına sardı diye Sanji'yi bırakacağını mı sandın Luffy'nin?
@fitnesiz yaşam
Kafesi durdurmaya çalışması takdire şayandı cidden.Luffy'e anca bu şekilde yardım edebilirdi. Keşke Dof'u almayı deneseydi.
![]()
Nasıl bir Kral elini kolunu sallaya sallaya gidiyor. Shanks ile bir mazimiz var bana bir şey yapmaz diyor.Kral'ın dünyanın en tehlikeli denizinde 2 metrelik sandalla dolaştığını yonkouların yanına elini kolunu sallaya sallaya gittiğini iki yonkou konuşurken bile kraldan bahsedildiğini herkes bilir sen bilmiyorsan git o bölümlere tekrar bak![]()