Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof konusunda bir daha seninle tartışmayacağım. :/ Seninki fanlık falan değil bambaşka bir şey olmuş artık. :/
Peki.
Bu adam bunları yaptı , kötü deyip geçiyorsunuz. Niye yaptı altında yatan nedeni sorgulamıyorsunuz. Biraz çarpık düşünceleri var o kadar. Babasına niye sıktı , kardeşi de annesinin kaderini yaşamasın diye. Küçük çocuk nasıl o kadar mantıklı düşünsün. Babası bile bu durumu anladı ve saygı duydu. Adam çok sevdiği babasını , kendisinden bile çok sevdiği Kardeşini kurtarmak için öldürdü. Zor olanı yaptı. Kendisini feda etti.:/

Dofy ' nin kardeş sevgisi , one piece de Lufy de dahil kimsede yok. İtachi gibi adamlar kıyaslanır ancak.
Görüşü ters düştü diye de çekti vurdu.İtachi sasuke nin ne kadar.mal oldugunu bildiği halde oldu dirildi gene yardım etti gene iyi yolda gitmesi için ders verdi.Üstüne gözünü verdi.Söker alırdı ondan kendisi kullanırdı.Ama yapmadı.Dof kardeşi için değil zenginliği özlediği için vurdu babasını.

Görüşü ters düştü diye de çekti vurdu.İtachi sasuke nin ne kadar.mal oldugunu bildiği halde oldu dirildi gene yardım etti gene iyi yolda gitmesi için ders verdi.Üstüne gözünü verdi.Söker alırdı ondan kendisi kullanırdı.Ama yapmadı.Dof kardeşi için değil zenginliği özlediği için vurdu babasını.
+11111111
Ben yazacaktım aynısını sağol. zahmetten kurtardın

Hepiniz Dofy ' ye karşı gözünüzü kör etmişsiniz. Bazen 1 kişi için 10 bin kişiyi feda edersin , bazen de 10 binler için 1 kişiyi feda edersin.
Dofy de en tepeye çıkana kadar herkesi feda etmeye karar verdi işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık