Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam belki de en derin karakteri bu serinin.Tabi biraz abartıyorum.
Ben Avatar da ki Zuko gibi düşünüyorum. En son kutsalları bu yönetecek.
Bir iki bölüme fişi çekilecek. Biliyorum kabul edemeyeceksin ama şimdiden alıştır kendini.

Avatar dandik. Kenpaçi dandik olduğundan yoksa yapılan iş fevkalade.

Bu adam belki de en derin karakteri bu serinin.Tabi biraz abartıyorum.
Ben Avatar da ki Zuko gibi düşünüyorum. En son kutsalları bu yönetecek.
Sen Doffy'e çok büyük anlamlar yüklemişsin. Doffy Luffy'nin önünde şu an için bir engel ve onu da ezip geçecek. O kadar önemli değildir bence.

Bi daha yazsan ölür müydün? Bir de senin cümlelerinle okumuş olurduk. :(
Doffy kölelerini kaybetti diye vurdu babasını, kardeş sevgisi olsa çeker vurur muydu Rosinante'yi? :S
Ölürdüm.Usopp vari hastalıklar var bende.

Ayrıca fikrimi değiştirdim ne kardeşi için ne de zenginlik gitti diye vurdu babasını herif psikopat başka açıklaması yok.

Hepiniz Dofy ' ye karşı gözünüzü kör etmişsiniz. Bazen 1 kişi için 10 bin kişiyi feda edersin , bazen de 10 binler için 1 kişiyi feda edersin.
Dofy de en tepeye çıkana kadar herkesi feda etmeye karar verdi işte.
Sen dof fanı olduğu için onu her konuda haklı ve iyi göstermeye çalışıyorsun.Fanlık bunu gerektirmez.Mesela ben BB'yi severim ama onu adi biri olduğunu kabul ederim.Onun yaptıklarını haklı çıkarmaya,sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışmam.Sen de öyle yapabilirsin Dof psikopat yaptıklarında da haksız ama ben onu böyle olduğu için seviyorum desen hiç kimse sana bişey demez.

Bir iki bölüme fişi çekilecek. Biliyorum kabul edemeyeceksin ama şimdiden alıştır kendini.

Avatar dandik. Kenpaçi dandik olduğundan yoksa yapılan iş fevkalade.
Sen geçen dediğim şeye baktın mı ?
Dofy Fuji ' yi indireceğim dedi değil mi ? Tayfa kattı mı yoksa işin içine ?
Niye kabul etmeyelim ben en güçlü demiyorum ki , hiç bir zaman da demedim. Lufy den üstün olduğu gösterdi yeterli oldu bu kadarı.

Sen Doffy'e çok büyük anlamlar yüklemişsin. Doffy Luffy'nin önünde şu an için bir engel ve onu da ezip geçecek. O kadar önemli değildir bence.
Son Savaş'tan sonra kutsallar ölmeyecek be dünya yı hep beraber yönetecekler , Dofy de bunları idare eden kişi olacak diye düşünüyorum. Yaşarsak o günleri görürüz.

Sabo nefret etmiyordur ama luffy'den daha çok akainu ve blackbeard'i haşat etmek istiyordur bence. Luffy duygularını çok belli eden biri, halbuki ace ve sabo'nun arkadaşlığı luffy'den daha eski, sabo ileride kıvamına gelince bunu kanıtlar akainu ve blackbeard ile karşı karşıya geldiğinde.
Sabo ile daha eski arkadaş-kardeş ama Luffy ile daha uzun ve (Sabo'nun fake ölümü ile )gerçekten abi kardeş gibi.
Şartlar buna zorladı ne yaparsın. Luffy seviciler yüzünden hep :/
Hangisi @Tensei hangisi sen :confused:

Sen geçen dediğim şeye baktın mı ?
Dofy Fuji ' yi indireceğim dedi değil mi ? Tayfa kattı mı yoksa işin içine ?
Niye kabul etmeyelim ben en güçlü demiyorum ki , hiç bir zaman da demedim. Lufy den üstün olduğu gösterdi yeterli oldu bu kadarı.
Nope, buna arc başından beridir karşıyım. :S
Henüz bakmadım, sen niye bakmıyorsun? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık