Kardeşi için mi? Peki. :SKendi çocuğuna hayrı dokunmamış ve kardeşim dediği adama yaşadığını bile söylemeyi çok görmüş kişiyle , Doflamingo ' yu karşılaştırmak bile saygısızlık olur. Adam kardeşi için babasını vurmuş birisi sonuçta.
Kardeşi için mi? Peki. :SKendi çocuğuna hayrı dokunmamış ve kardeşim dediği adama yaşadığını bile söylemeyi çok görmüş kişiyle , Doflamingo ' yu karşılaştırmak bile saygısızlık olur. Adam kardeşi için babasını vurmuş birisi sonuçta.
Dofy ' nin kardeş sevgisi , one piece de Lufy de dahil kimsede yok. İtachi gibi adamlar kıyaslanır ancak.Kardeşi için mi? Peki. :S
Dof konusunda bir daha seninle tartışmayacağım. :/ Seninki fanlık falan değil bambaşka bir şey olmuş artık. :/Dofy ' nin kardeş sevgisi , one piece de Lufy de dahil kimsede yok. İtachi gibi adamlar kıyaslanır ancak.
Peki.Dof konusunda bir daha seninle tartışmayacağım. :/ Seninki fanlık falan değil bambaşka bir şey olmuş artık. :/
Görüşü ters düştü diye de çekti vurdu.İtachi sasuke nin ne kadar.mal oldugunu bildiği halde oldu dirildi gene yardım etti gene iyi yolda gitmesi için ders verdi.Üstüne gözünü verdi.Söker alırdı ondan kendisi kullanırdı.Ama yapmadı.Dof kardeşi için değil zenginliği özlediği için vurdu babasını.Dofy ' nin kardeş sevgisi , one piece de Lufy de dahil kimsede yok. İtachi gibi adamlar kıyaslanır ancak.
Bu yorumuna baya güldümDof konusunda bir daha seninle tartışmayacağım. :/ Seninki fanlık falan değil bambaşka bir şey olmuş artık. :/
+11111111Görüşü ters düştü diye de çekti vurdu.İtachi sasuke nin ne kadar.mal oldugunu bildiği halde oldu dirildi gene yardım etti gene iyi yolda gitmesi için ders verdi.Üstüne gözünü verdi.Söker alırdı ondan kendisi kullanırdı.Ama yapmadı.Dof kardeşi için değil zenginliği özlediği için vurdu babasını.
Bi daha yazsan ölür müydün? Bir de senin cümlelerinle okumuş olurduk.+11111111
Ben yazacaktım aynısını sağol. zahmetten kurtardın
Sen ciddisin.Hepiniz Dofy ' ye karşı gözünüzü kör etmişsiniz. Bazen 1 kişi için 10 bin kişiyi feda edersin , bazen de 10 binler için 1 kişiyi feda edersin.
Dofy de en tepeye çıkana kadar herkesi feda etmeye karar verdi işte.