Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nope, buna arc başından beridir karşıyım. :S
Henüz bakmadım, sen niye bakmıyorsun? :(
İngilizce olarak diyorum. Türkçe sonra yanlış diyorlar.
Siz Lufy ' yi iyilik meleği mi sanıyorsunuz. Herkes istediğini yapıyor , tabi gücü yettiği sürece. Lufy ' nin ellerinde bir sürü masumun Kanı var.

İngilizce olarak diyorum. Türkçe sonra yanlış diyorlar.
Siz Lufy ' yi iyilik meleği mi sanıyorsunuz. Herkes istediğini yapıyor , tabi gücü yettiği sürece. Lufy ' nin ellerinde bir sürü masumun Kanı var.
Luffy ne zaman iyilik meleği oldu? :/
Kaçıncı bölümdü, hatırlıyor musun?

Sen geçen dediğim şeye baktın mı ?
Dofy Fuji ' yi indireceğim dedi değil mi ? Tayfa kattı mı yoksa işin içine ?
Niye kabul etmeyelim ben en güçlü demiyorum ki , hiç bir zaman da demedim. Lufy den üstün olduğu gösterdi yeterli oldu bu kadarı.

Son Savaş'tan sonra kutsallar ölmeyecek be dünya yı hep beraber yönetecekler , Dofy de bunları idare eden kişi olacak diye düşünüyorum. Yaşarsak o günleri görürüz.
Son savaştan sonra kutsal ejderler diye bir oluşum kalmaz artık. Ölmezlerse bile başta olmayacakları kesin. Doffy de sadece basamak. Luffy'i bu arc dövüp üstüne basarak ilerleyecek.

Tr çeviride sıkıntı yok. Bu bölüme animeden de bakabilirdin, daha anlaşılır oluyor.
Issho ile konuştum, denizciler bize ilişmeyecekler diyor. Bunun garantisini veren Issho. İşimiz bitince buradakilerle Issho'ya itiyacımız kalmayacak, onu da aradan çıkartmamız lazım diyor. Sonra hem Issho'nun yaşamasının kendileri için iyi olmayacağını hem de ondan kurtulmanın kolay olmacağını eklemiş.
Burada direkt dövüşürüz çıkmıyor zaten. Daha ziyade herhangi bir şekilde ortadan kaldırmaktan bahsediyor ki Sugar bunun için biçilmiş kaftan. Gerekirse dövüşürüze gider ama ilk seçenekleri olmadığı belli.
Ayrıca Issho dokunmayacağına söz verdi diye şu an ilişmiyor olmalı. Başka türlüsü zor.

Tr çeviride sıkıntı yok. Bu bölüme animeden de bakabilirdin, daha anlaşılır oluyor.
Issho ile konuştum, denizciler bize ilişmeyecekler diyor. Bunun garantisini veren Issho. İşimiz bitince buradakilerle Issho'ya itiyacımız kalmayacak, onu da aradan çıkartmamız lazım diyor. Sonra hem Issho'nun yaşamasının kendileri için iyi olmayacağını hem de ondan kurtulmanın kolay olmacağını eklemiş.
Burada direkt dövüşürüz çıkmıyor zaten. Daha ziyade herhangi bir şekilde ortadan kaldırmaktan bahsediyor ki Sugar bunun için biçilmiş kaftan. Gerekirse dövüşürüze gider ama ilk seçenekleri olmadığı belli.
Ayrıca Issho dokunmayacağına söz verdi diye şu an ilişmiyor olmalı. Başka türlüsü zor.
İngilizceside böyle mi diyorum. Biz geçiyor , ya çelişkideyim.

Mangafox da böyle
I think.We should eleminate him.Nothing good. Will come of letting that man live.

http://mangafox.me/manga/one_piece/v75/c747/6.html

Bir sene hazırlık okudum. :)
Anlam kayması vardır , belki o site yanlıştır. Gerçeği bilmek lazım.
We diyor. Mangafox çeviri sitesi değil zaten. Mangapanda, mangastream, powermanga. Bunlara bak. Ben en çok powermangaya güvenirim mesela. Sen bölümü atınca oradan da baktım, we diye geçiyor.

Bir sene hazırlık okudum. :)
Anlam kayması vardır , belki o site yanlıştır. Gerçeği bilmek lazım.
Ben dese de çok takılma. Bizim Zoroda daha çelik çomak oynadığı zamanlarda Mihawka atarlanmıştı dersini almıştı. Ben dese ne olacak yer dayağı oturur aşağı daha Luffy ayarı bile değil amiral neyine onun. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık