Üye silindi 1004
Roronoa Zoro bu seri başladığından beri Luffy'den daha güçlüdür. Aksini iddia etmek deliliktir. Okurken hissetmiyor musunuz ya? Ben sürekli hissediyorum.
2008'den beri süregelen kalitehahaKonu gene Zoro vs Luffy'e gelmiş.
![]()
Forumu canlandırmak lazım şu ölü günlerde.hahaKonu gene Zoro vs Luffy'e gelmiş.
![]()
Ne yazmışım bakForumu canlandırmak lazım şu ölü günlerde.
@R.Lucci
Kinemon falan da kafesi ittiriyor.Onlar için de amiral seviyesi diyebilir miyiz öyleyse?
Hepsini anlarım da 100. bölümü nasıl kıstas alıyorsun anlamıyorum ki.Hani ne bekliyordun Luffy'nin Zoro'yu oradan oraya çalmasını mı? Savunduğun adamı farkında olmadan küçümsüyorsun. :/ Orada Sanji de olsa denk dövüşürlerdi.Bu adamların 1-2 dakika içerisinde birbirlerine üstünlük kurmaları zaten saçma olurdu.Luffy,Zoro güçlüdüre girmicem ama bu Luffy ve Zoro kıyası nereden çıkıyor diyorsunuz suçu bize değil de E.Odaya atın.
Luffy'nin hapsız Hyozu'yu güçlü olarak nitelendirmesi ve çizik alması(zehirlenmesi) ve Zoro'nun haplı Hyozuya sana bile bile açık veriyorum ama daha sıkıntımı bile geçiremiyorsun demesi bir kıstas olabilir.
Monet olayı :/
Chinjoo'nun bu gücüne rağmen arenadaki dövüşe katılmaması ve Luffynin tayfasında olduğundan dolayı Zoro'yu mütevazi biri olarak görmesi.
100. bölümlerdeki Luffy vs Zoro dövüşü
Luffy ve muhtemel Sanjiyi bayıltacak kadar acıyı alıp "hiçbir şeyim yok demesi" :/
E.Odanın sadece gücüyle Tayfadaki en önemli 3 kişiden biri olarak görmesi ve hatırlamadığım birçok örnek verilebilir.