Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ta arc'ın en başında Luffy Fuji'ye amca sen çok güçlüsün diyor. Bunu ne Zoro'ya ne de Dof'a dedi. Bunu iki defa Fuji'ye söyledi. Yahu adam iyi ki karışmadı bir şeye.:S Adam hiçbir şeye karışmıyor. Ve anlaşılan o ki Amiralliği de kendi amaçları için kabul etmiş. Ve daha de belli olan Luffy ve Devrimcilere karşı bir sempati besliyor.
:)

Shounen seri .
Ana karakter tayfa kaptanı
Kaptan>Tüm üyeler.

Hala bunun üzerine tartışılıyor ya yazık...

Hepsini anlarım da 100. bölümü nasıl kıstas alıyorsun anlamıyorum ki.Hani ne bekliyordun Luffy'nin Zoro'yu oradan oraya çalmasını mı? Savunduğun adamı farkında olmadan küçümsüyorsun. :/ Orada Sanji de olsa denk dövüşürlerdi.Bu adamların 1-2 dakika içerisinde birbirlerine üstünlük kurmaları zaten saçma olurdu.

Chinjao G4'ü gördükten sonra yorum yapsın bir de.;)

Acıyı alıp hiçbir şeyim yok dedikten sonra haftalarca yarı ölmesi ne kadar manidar değil mi? :/ Hayır o acıyı Luffy alsa ölecek miydi yani? Böyle mi düşünüyorsun?

Bak diyorum ya elinizde doğru düzgün argüman yok.En azından Luffy>Zoro diyenler kadar argümana sahip değilsin. :/
Yahu Sanji olsa Luffy ile nasıl denk dövüşsün adam daha Don Krieg'in sağ kolu Gin'den dayak yedi Gin sırf iyi kalpliliği yüzünden seni öldüremem diye ağlıyordu :/

G4 'ün süre sınırı var işte :/

Luffy alsa ölmezdi ama Zorodan daha fazla kötü olurdu durumu misal Crocoyu yendikten sonra LUffy günlerce uyuyor diye hatırlıyorum Zoro ise o kadar kesilmesine ve biçilmesine rağ ertesi gün antremana devam :/

Neyse sen benim dediklerine ben senin dediklerinin hepsine bir cevap verilebilirim ama bunları ortaya atan E.Oda.
Çok net bir biçimde Zoro'yu güçsüz olarak gösterebilirdi ama yapmıyor hep birkaç şey atıyor ortaya.

Alpamis

Eustass

Luffy'i çok net biçimde Zoro'dan güçlü gösteriyor. Görmek istemiyorsunuz orası başka.

Yahu Sanji olsa Luffy ile nasıl denk dövüşsün adam daha Don Krieg'in sağ kolu Gin'den dayak yedi Gin sırf iyi kalpliliği yüzünden seni öldüremem diye ağlıyordu :/

G4 'ün süre sınırı var işte :/

Luffy alsa ölmezdi ama Zorodan daha fazla kötü olurdu durumu misal Crocoyu yendikten sonra LUffy günlerce uyuyor diye hatırlıyorum Zoro ise o kadar kesilmesine ve biçilmesine rağ ertesi gün antremana devam :/

Neyse sen benim dediklerine ben senin dediklerinin hepsine bir cevap verilebilirim ama bunları ortaya atan E.Oda.
Çok net bir biçimde Zoro'yu güçsüz olarak gösterebilirdi ama yapmıyor hep birkaç şey atıyor ortaya.
O G4 süre sınırı Zoro'yu pert etmeye yeter işte. :a:

Luffy bu serideki en çabuk iyileşen adamdır belki de.Hele bu konuyu asla ama asla tartışmam bile. :/

Zoro'yu güçsüz gösteremez çünkü belirtilmese de Zoro tayfanın 2. kaptanı gibi bir şey.Bu adam bir yerde kaptanını,tayfasını temsil ediyor.Yeri geldi mi kaptanı yerine tayfayı koruyacak olan kişi Zoro'dur.Elbette güçlü olacak.Güçleri arasında aman aman bir fark yok ki zaten.Sırf gösterilenlere bakarsak Zoro ile Sanji arasında da bir fark yoktu ama gerçeğini biliyoruz hepimiz.

Ha bir de E.Oda farklı bir şey göstermiyor sen öyle algılıyorsun.Ben bir kez olsun bile acaba mı diye tereddüte düşmedim açıkçası.Daima Luffy daha güçlü geldi gözüme.

Ya ta arc'ın en başında Luffy Fuji'ye amca sen çok güçlüsün diyor. Bunu ne Zoro'ya ne de Dof'a dedi. Bunu iki defa Fuji'ye söyledi. Yahu adam iyi ki karışmadı bir şeye.:S Adam hiçbir şeye karışmıyor. Ve anlaşılan o ki Amiralliği de kendi amaçları için kabul etmiş. Ve daha de belli olan Luffy ve Devrimcilere karşı bir sempati besliyor.
Luffy' e ne bakıyorsun sen. Doffy ' i indireceğim dedi, sonra neler oldu gördük. Yardım edin bana 10 dk kazandırın Doflamingo öldürecek beni. Manga'nın neresinde geçti bu arc Lufy > Zoro diye ben olabilir mi diyorum sadece. Belki de Zoro alabileceği bütün up ları almıştır. Sonuçta en iyiden eğitim aldı. Sonuçta dünyanın en iyisi eğitti, belki Zoro da artık en iyi 2. Kılıç ustası sevy. geldi.

Roronoa Zoro

Luffy ve Zoro hiç denk olmadı diyenler, Franky ve Luffy bile denk olmuştur vakti zamanında hatırlayın Franky vs Luffy dövüşünü ilk karşılaştıklarında yenişemiyorlardı, Zoro önceki arclarda Franky den daha sağlam sertliğe sahip Daz Bones ın çeliğini kesti ' Shishi Sonson ' ile

Hatta fikrimi dile getiriyim, Zoro Enies Lobby arc a kadar Luffy den daha güçlüydü, özellikle Skypia arc ta Zoro gelişim kaydederken Luffy sadece antisiyle dövüşerek hiçbir gelişim kaydetmemiştir, olacak bir vs de Zoro, Luffy i yenerdi taa ki Enies Lobby de g2 ve g3 e kadar

Dahası şu g4 olmasaydı adım gibi eminimki Zoro, Luffy i Pica dan daha beter yapardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık