Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse sana Zoroyu ön planda çizmiyor demedi.
Ama verdiğim örneklerde Sanji Zoroya bi kenara atıyor. İsterse tek karede bunu başarsın ne önemi var. Belli bir süre yıldız Sanji oluyor mu olmuyor? Oluyor.
Zoroyu daha ön planda çiziyor ama en gerekli yerde bir anda Sanji bitiyor. Aferin Zoroyu daha fazla görünüyor ekranda.
Tamam işte,bu da Sanji'nin Zoro'yu gölgede bırakmadığı anlamına geliyor. Bana Zoro'yu savunmak zorunda bıraktırıyorsun hayattan soğuyorum :/

2 sene önceki zoro, trebol hariç hepsini alırdı zaten. Biraz haki tuttursa trebolu da alır. Şu an zoro hepsini 3 saniye içinde rahatlıkla alır. Zoro'nun Luffy'den farkı kesici alet kullanması. Luffy adamı bayıltana kadar dövmek zorunda. Zoro'nun öyle bir uğraşa girmesine gerek yok.
İyi dedin Luffy misal Kaku veya Mr1'i yenmek için onlarca isabet eden yumruk atması gerekli ama Zoro ise isabet eden tek saldırıda işini bitiriiyor o yüzden dirki Zoro'nun karşısına hep demir savunması,tekkai savunması,taş savunması gibi belli savunmaları olan karakterleri çıkarıyor.

Bunun yanında Pica bunların hepsini tek başına zaten yener Zoro fazla kaçar.Ama Tek kılıçlı Zoroyu 2 bacaklı Kyros zorlayabilir.
Sizin denkleme göre Zoro= 2 Luffy oluyor.Ben ikna oldum ama haklısınız. :/ Law ve Zoro saldırsaydı Dof'a,Zoro tek darbede düşürürdü kelleyi. :/

Not:Geleneksel tartışmayı başlatmak istedim nedense.

Sizin denkleme göre Zoro= 2 Luffy oluyor.Ben ikna oldum ama haklısınız. :/ Law ve Zoro saldırsaydı Dof'a,Zoro tek darbede düşürürdü kelleyi. :/

Not:Geleneksel tartışmayı başlatmak istedim nedense.
Zoro'nun 2 Luffy ettiği yok.
Zoro saldırı gücü bakımından daha güçlü ama Luffy hareket manevrası yanı hareket hızı olarak Zoroyu katlar.

Yukarıda da belirttiğim gibi Luffy,Blueno karşısında ne kadar yumruk attı sayın bir de Zoro,Kakuyu kaç kere kesti sayın.

Ama yine dediğim gibi herşey saldırı gücü değil ne kadar vurduğunda önemli o yüzden saldırı hızı ve manevra hızıda işe dahil edin diyorum.

Bu arc Zoro>= Lufy olabilir. Zoro' yu tam göstermedi ne de olsa.
@Alpamis ne dersin?
Mihawk yonkou kabul ediliyorsa ,
Zoro da 1 tık altı sevy gelmiştir.
Zoro'yu ne zaman gösterdi ki Oda? Elinizde argüman yok ama bir şekilde olaya Zoro'yu da dahil ediyorsunuz. :/ Bir gün Croco,Lucci,Dof gibi adamlarla Zoro savaşsa da görsek ne olduğunu. Hiçbir arc'ta Luffy'ninkilerden daha güçlü düşmanlarla kapışmadı ama nasıl oluyorsa bu kıyası yapabiliyorsunuz yine de. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık