Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Luffy ve Zoro hiç denk olmadı diyenler, Franky ve Luffy bile denk olmuştur vakti zamanında hatırlayın Franky vs Luffy dövüşünü ilk karşılaştıklarında yenişemiyorlardı, Zoro önceki arclarda Franky den daha sağlam sertliğe sahip Daz Bones ın çeliğini kesti ' Shishi Sonson ' ile

Hatta fikrimi dile getiriyim, Zoro Enies Lobby arc a kadar Luffy den daha güçlüydü, özellikle Skypia arc ta Zoro gelişim kaydederken Luffy sadece antisiyle dövüşerek hiçbir gelişim kaydetmemiştir, olacak bir vs de Zoro, Luffy i yenerdi taa ki Enies Lobby de g2 ve g3 e kadar
He Luffy, Usopp ile de denk dövüştü kardeşim. Franky aynı arc'In içinde Luffy'nin üstünlüğünü kabul etmedi mi ? Yahu bu adam ciddiye almadıkça dövüşmeyen biri. Bunu kaç defa göstermedi mi Oda bey ?

gyjbsch

Luffy Dof'i yi indireceğim dedi ve indirecekte. Ki Luffy ondan kaçabilirim gücümü toplayana kadar ama bu arada ne yapar bilmiyorum diyor. O sırada Gattz kendisi diyor. Sana 10 dakka kazandıralım diye. Luffy'nin dediğin gibi hal ve tavırları olmadı.

Fuji'nin güçlü olduğuna dair neredeyse herkesden bir şeyler duyduk. Sanji, Zoro, Dof'un kendisi bile dedi. Siz kabullenmeyin.:D

Roronoa Zoro

He Luffy, Usopp ile de denk dövüştü kardeşim. Franky aynı arc'In içinde Luffy'nin üstünlüğünü kabul etmedi mi ? Yahu bu adam ciddiye almadıkça dövüşmeyen biri. Bunu kaç defa göstermedi mi Oda bey ?
Usoop, Luffy nin tüm zayıflığını biliyordu kendiside söyledi, hazırlıklı gelip dövüştü ondada Luffy nin ilk yumruğunda devrildi zaten denk dövüşme yoktu, Franky vs si farklıydı orada gerçekten birbirlerine denklerdi, hiçbir dezavantaj yoktu ikisindede

Franky, Luffy nin üstünlüğünü g2 ve g3 ten sonra kabul etti, g2 den önce tayfaya gelse denk oluyorlardı, Zoro da ikisinden güçlüydü bana göre orada

Şuan da g4 olmasa yine Zoro güçlüdür, g4 süz bir Luffy nin pek bir özelliği yok, Bellamy tarafından koka savunman kırılsın ne güçlüymüş be

Alpamis

Usoop, Luffy nin tüm zayıflığını biliyordu kendiside söyledi, hazırlıklı gelip dövüştü ondada Luffy nin ilk yumruğunda devrildi zaten denk dövüşme yoktu, Franky vs si farklıydı orada gerçekten birbirlerine denklerdi, hiçbir dezavantaj yoktu ikisindede

Franky, Luffy nin üstünlüğünü g2 ve g3 ten sonra kabul etti, g2 den önce tayfaya gelse denk oluyorlardı, Zoro da ikisinden güçlüydü bana göre orada

Şuan da g4 olmasa yine Zoro güçlüdür, g4 süz bir Luffy nin pek bir özelliği yok, Bellamy tarafından koka savunman kırılsın ne güçlüymüş be
Luffy g2 ve g3'ü zaten daha önceden biliyordu. Ve bu güç onun gücü zaten. Neden ek bir güçmüş ya da ek bir güç takviyesiymiş gibi konuşuyorsunuz ? O zaman Zoro her yeni yaptığı ya da her yeni aldığı kılıçta power up alıyor. Yeni kılıçlarını kullanmasın o zaman. Bu senin dediklerinle eşdeğer bir şey. Franky ile bu şekilde dövüşmüyor. Ciddileşene kadar da her şeyiyle dövüşen biri değil. Bunlar irdelenmesi gereken noktalar.

Buggy Zoro'yu dövdü. Sen kabul ediyon mu Buggy Zoro'dan daha güçlüdür ?

gyjbsch

Luffy Dof'i yi indireceğim dedi ve indirecekte. Ki Luffy ondan kaçabilirim gücümü toplayana kadar ama bu arada ne yapar bilmiyorum diyor. O sırada Gattz kendisi diyor. Sana 10 dakka kazandıralım diye. Luffy'nin dediğin gibi hal ve tavırları olmadı.

Fuji'nin güçlü olduğuna dair neredeyse herkesden bir şeyler duyduk. Sanji, Zoro, Dof'un kendisi bile dedi. Siz kabullenmeyin.:D
Lufy yerde solucan gibi sürünerek mi kaçacaktı Dofy den. Açık net Doffy en güçlü kişi adadaki. Tüm dresrosa adama karşı durdu, yoksa Lufy ler fln hepsi ölüydü şimdi. Doffy 2 seneye KK olurdu.
Online oyun oynadın mı bilmiyorum. Bire bir vs atarken arkadşn seni tp yapıp heal yapıyorsa ve sen sonra gelip beni indiriyorsan , sen kazandın mı sayacağız.

Roronoa Zoro

Luffy g2 ve g3'ü zaten daha önceden biliyordu. Ve bu güç onun gücü zaten. Neden ek bir güçmüş ya da ek bir güç takviyesiymiş gibi konuşuyorsunuz ? O zaman Zoro her yeni yaptığı ya da her yeni aldığı kılıçta power up alıyor. Yeni kılıçlarını kullanmasın o zaman. Bu senin dediklerinle eşdeğer bir şey. Franky ile bu şekilde dövüşmüyor. Ciddileşene kadar da her şeyiyle dövüşen biri değil. Bunlar irdelenmesi gereken noktalar.

Buggy Zoro'yu dövdü. Sen kabul ediyon mu Buggy Zoro'dan daha güçlüdür ?
Buggy, Zoro nun antisi , Luffy ve Enel den farksız bir durum alakasız şeyler bunlar

Ben diyorumki, Luffy g2 ve g3 ü Blueno'ya şöyle söylüyor ' Sizinle tanıştığıma memnunum, sayenizde dahada güçlü oldum ' diyerek Gear 2 ye geçiyor, daha önceden bildiği falan yok yani

Franky vs Luffy olduğunda aralarında denklik söz konusu, Franky o zaman için Cyborg özelliğiyle gayet Luffy kadar güçlüydü, Franky i küçümseme istersen o zamanın şartlarıyla, Coup De Vent atan bir adam nereleri yıkıyordu o zaman için, ilk göründüğünde Sanji den daha güçlü yani

Zoro öncesinde Mr1 i kesmiş, ki Mr 1 , Franky den daha sert yapılı bir adam, Luffy Franky e vuruyor vuruyor tık yok, Mr1 e vursa ondada bişe olmayacak açıkça belli, Zoro ' Shishi Sonson ' u çeliği tek hamlede keserken Luffy çok daha sonra Franky ile uğraşıyor bence aralarında bir güç farkı mevcuttu

Ki o zamanlar hakiden bihaber ikisi, Zoro Luffy nin antisidir, lastiği kevgire çevirebilir ' Shishi Sonson ' ile

Alpamis

Lufy yerde solucan gibi sürünerek mi kaçacaktı Dofy den. Açık net Doffy en güçlü kişi adadaki. Tüm dresrosa adama karşı durdu, yoksa Lufy ler fln hepsi ölüydü şimdi. Doffy 2 seneye KK olurdu.
Online oyun oynadın mı bilmiyorum. Bire bir vs atarken arkadşn seni tp yapıp heal yapıyorsa ve sen sonra gelip beni indiriyorsan , sen kazandın mı sayacağız.
Luffy kaçacam diyor. Bundan 30 bölüm öncesinde Luffy Dof'u nasıl dövecek deniliyordu onu da gördük. Ki bu arc'ta Oda'nın amacı da az çok belli. Hani bunu okuyucuya da göstermek istiyor. Luffy'nin o meşhur gücünü. Herkesi yanına toplayabilme gücünü. Ki bu da güç oluyor.

Bu arada açık ve net olan Fuji'nin kendini göstermediğidir. Fujitora bu olaylara başından beri son verebilecek güçte biri. Hatta şu anda Dof'u öldürebileceği kesin olan biri. Direk kafesin varlığına Dof'u öldürerek son verebilecek güçte biri. Sen baya bir uçmuşsun bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık