O zaman bende Dof için çaylak kelimesini kullabilir miyim? Tabii ki hayır. Genelleme önemlidir Dofa ve şu isme bakarak adama çaylak demek bence olmaz.Benimde sana söylemek istediğim Dofa göre çaylak oldukları .
O zaman bende Dof için çaylak kelimesini kullabilir miyim? Tabii ki hayır. Genelleme önemlidir Dofa ve şu isme bakarak adama çaylak demek bence olmaz.Benimde sana söylemek istediğim Dofa göre çaylak oldukları .
Gelecekte yaptığı iş birliği falan gösterilirse işin rengi değişir tabi ona lafım yok.Şuan önemli ama. Sen Dofu şu gördüklerin nedeni ile aday adayı yaptın. Ya gelecekte bazıları ile işbirliği yaparsa ee ne olacak? Gelecek bilinmezdir kısaca.
Yo yine tutamaz Tayfaya yok bahsettiin gibi. Ama bizim müttefiklerde üper değil. Bende bunu söylüyorum.
Atolu yenecek mütefik sayımızı yaz desem zorlanırsın![]()
Sen ciddi misin ? Bundan sonra Law Luffy'nin kan kardeşi. Cavendish'de Luffy'nin güvendiği bir dostu. Ki Cavendish'te hayranların asla yüzüstü bırakmaz. Yani onlar artık bizimle.Yahu cav kalıcı bi isim mi bizim için. Kalıcı isimler Sai ve Bartodur şuanlık. Law ve Cav işlerine nasıl gelirse.
Şuan önemli ama. Sen Dofu şu gördüklerin nedeni ile aday adayı yaptın. Ya gelecekte bazıları ile işbirliği yaparsa ee ne olacak? Gelecek bilinmezdir kısaca.
Yo yine tutamaz Tayfaya yok bahsettiin gibi. Ama bizim müttefiklerde üper değil. Bende bunu söylüyorum.
Ayolu yenecek mütefik sayımızı yaz desem zorlanırsın![]()
Tabii ki. Baba değil onlar büyük baba klasmanına girecekler. Liderleri Luffy üstü olacaktır bence.Gelecekte yaptığı iş birliği falan gösterilirse işin rengi değişir tabi ona lafım yok.
Wano'da samuraylar cepte olacak.Al sana en babasından müttefik.![]()
Evet. Lawında Cavinde tek hedefi bundan sonra Luffyi kral yapmak olacak zaten.Sen ciddi misin ? Bundan sonra Law Luffy'nin kan kardeşi. Cavendish'de Luffy'nin güvendiği bir dostu. Ki Cavendish'te hayranların asla yüzüstü bırakmaz. Yani onlar artık bizimle.
Dofa çaylak diyenler var hatırlatırım.Kardeşim benim dediğm orada Luffy ve Law dofa göre çaylaktır kimse laf etmedi sen ediyorsun Bende güç farklarını söyledim Şimdi sen Dofun tecrübesiyle luffynin tecrübesini bir tutamassın yani bunların aralarında güç farkı var sadece onu demek istedim.O zaman bende Dof için çaylak kelimesini kullabilir miyim? Tabii ki hayır. Genelleme önemlidir Dofa ve şu isme bakarak adama çaylak demek bence olmaz.
Ağlak shogunla prenses çıkacak gene sonra da Luffy kurtaracak.Tabii ki. Baba değil onlar büyük baba klasmanına girecekler. Liderleri Luffy üstü olacaktır bence.
Luffy'i kral yapmak değil. Luffy'nin dostu bu adamlar. Sen Law'ın Luffy için dediklerinden sonra rakip olabileceklerini düşünebiliyor musun ? Cavendish ise zaten Luffy'nin rakibi olabilecek biri değil. O her türlü zaten.Evet. Lawında Cavinde tek hedefi bundan sonra Luffyi kral yapmak olacak zaten.
Bu dediğine inanıyorsan benim için bir Barto Saidir.
Demekki bana göre yanlış bi düşünce. Kimse itiraz etmiyor diye bende susam mı ?Dofa çaylak diyenler var hatırlatırım.Kardeşim benim dediğm orada Luffy ve Law dofa göre çaylaktır kimse laf etmedi sen ediyorsun Bende güç farklarını söyledim Şimdi sen Dofun tecrübesiyle luffynin tecrübesini bir tutamassın yani bunların aralarında güç farkı var sadece onu demek istedim.
Olay bu kadar basit işte.Luffy'i kral yapmak değil. Luffy'nin dostu bu adamlar. Sen Law'ın Luffy için dediklerinden sonra rakip olabileceklerini düşünebiliyor musun ? Cavendish ise zaten Luffy'nin rakibi olabilecek biri değil. O her türlü zaten.