Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu animeyi geç. Manga önemlidir. Sonra bi gülmeyi bu kadar büyüteceksek işimiz var.
Sonuna kadar müttefik gitseler bile sonunda mücadele etmek zorundalar. Hedefleri bir ve Law sağlam adam görüldüğü gibi. Vaz geçmez hayalinden.
Öküz gibi derken ortada bi tayfası var demek istedim. Yoksa en güçlü adamları kral hakiden etkileniyordu az kalsın. Dha önce bende belirtmiştim Lawın en önemli sorunu tayfası. Bi Kid Ve Luffy gibi değil tayfası.
Sana demek istediğim o işte tayfası yok Ace'de KK olucam diyordu Beyazsakalı öldürecem diyordu gitti 2.Tümen komutanı oldu bunları değiştiriyor E.oda Law başta dediğin gibi vardı böyle bir amacı ama şuan olduğunu zannetmiyorum luffyle tanıştıktan sonra biraz değiştiğini fark etmiş olmalısınız Taht derken yonkoumu yoksa dofun mu bilmiyorum ama gerçekten KK olucak bir tayfası yok.

Alpamis

Yahu bi git :D
Bal gibi belli hangi tahtı istediği. :D
Belli değil. Law'da öyle bir hırs görmedim. Kid olsa sıkıntı değil. Ama Law'dan öyle bir arzu görmedim. Bana göre Dof'un tahtından bahsediyor.

Bir de uygun taht felan diyor. Acaba Luffy'nin yani Korsanlar Kralının yanında ki bir tahttan bahsediyor olmasın ? Bak uygun demesi buna işaret olabilir.:)

Sana demek istediğim o işte tayfası yok Ace'de KK olucam diyordu Beyazsakalı öldürecem diyordu gitti 2.Tümen komutanı oldu bunları değiştiriyor E.oda Law başta dediğin gibi vardı böyle bir amacı ama şuan olduğunu zannetmiyorum luffyle tanıştıktan sonra biraz değiştiğini fark etmiş olmalısınız Taht derken yonkoumu yoksa dofun mu bilmiyorum ama gerçekten KK olucak bir tayfası yok.
yahu One piceden bahsederken Karasakal lafı geçiyor ama hangi tahtan bahsettiği belli değil.
Daha önceki yorumumda da bahsettim.
Ölüm anında bile tayfası aklnına gelip kaptanlık gururu yapıyor ve trebolü haklıyor. Böyle bi adam yolundan vazgeçmez.
Bunlar ortak. Luffyi onun hayatını kurtarması çok doğal. Bir kere borç ödendi işte. Kim kurtardı Luffy zamanında? Law. Ee Luffy dedimi Lawı kral yapacam artık diye? Borcu ödedi.

Alpamis

yahu One piceden bahsederken Karasakal lafı geçiyor ama hangi tahtan bahsettiği belli değil.
Ölüm anında bile tayfası aklnına gelip kaptanlık gururu yapıyor ve trebolü haklıyor. Böyle bi adam yolundan vazgeçmez.
Bunlar ortak. Luffyi onun hayatını kurtarması çok doğal. Bir kere borç ödendi işte. Kim kurtardı Luffy zamanında? Law. Ee Luffy dedimi Lawı kral yapacam artık diye? Borcu ödedi.
Karasakal ismi geçiyor ve One Piece'den bahsediliyor. O da ne One Piece'mis arkadaş kaçmıyor ya diyerek aslında isteksizliğini gösteriyor. Sonrasında da tamam yeter artık bu kadar fazla konuştunuz diyerek konuyu kapatıyor. Ve başka konu açarak emin olduğum bir şey var uygun tahtı alacağım diyor. İpin ucu baya açık.:S

Kardeşim karasakal yonkou koltuğuna oturmaya gitti. Tayfanın onun adını söylemesi o yüzden . Sen diyorsun böyle ama Luffy ölürse onunla beraber burda bende ölürüm diyen Law değilmiş gibi konuşuyorsun sadece Lawın luffyi gördükten sonra KKlik için onunla dövüşeceğini düşünüyormusun ben düşünmüyorum sahsen.Mangaya bak diyorsun ama mangada herşeyi veremiyor malesef ayrıntısıda animede.

Eski bölümleri okurken gördüm. Duygulanma geldi bak bak karizmaya bak şimdi hallerine bak gerçi göremiyoruz ama neyse :|

Edit : Spoiler nasıl yapılıyor ya :\

Karasakal ismi geçiyor ve One Piece'den bahsediliyor. O da ne One Piece'mis arkadaş kaçmıyor ya diyerek aslında isteksizliğini gösteriyor. Sonrasında da tamam yeter artık bu kadar fazla konuştunuz diyerek konuyu kapatıyor. Ve başka konu açarak emin olduğum bir şey var uygun tahtı alacağım. İpin ucu baya açık.:S
Yok zekasını gösteriyor orda.
Kardeşim karasakal yonkou koltuğuna oturmaya gitti. Tayfanın onun adını söylemesi o yüzden . Sen diyorsun böyle ama Luffy ölürse onunla beraber burda bende ölürüm diyen Law değilmiş gibi konuşuyorsun sadece Lawın luffyi gördükten sonra KKlik için onunla dövüşeceğini düşünüyormusun ben düşünmüyorum sahsen.
Yahu orda kral olacam ama her şeyin bi zamanı var diyor. Yapmayın lütfen bunu inkar etmek anlamsız.
Burda adamı öveceğine olayı nere bağlıyorsun. Görüldüğü gibi tam bir adam. Ama kral olmama isteği ile ne alaka? Luffyde olmadaık işlere bulaşıyor bu onun kral olma istediğinden vaz geçtiğini mi gösterir?
Yahu olaya biraz tarafsız abakalım. Luffyi kurtaran Law değil miydi zamanında? law Luffy ile dövüşemezse Luffyde laela dövüşemez. Birbirlerini yumruk sallıyamıyacaklar diye niye Law yolundan dönsün?
Neyse bendn bu kadar. eyv tartışma için :D

Alpamis

Yok zekasını gösteriyor orda.

Yahu orda kral olacam ama her şeyin bi zamanı var diyor. Yapmayın lütfen bunu inkar etmek anlamsız.
Burda adamı öveceğine olayı nere bağlıyorsun. Görüldüğü gibi tam bir adam. Ama kral olmama isteği ile ne alaka? Luffyde olmadaık işlere bulaşıyor bu onun kral olma istediğinden vaz geçtiğini mi gösterir?
Yahu olaya biraz tarafsız abakalım. Luffyi kurtaran Law değil miydi zamanında? law Luffy ile dövüşemezse Luffyde laela dövüşemez. Birbirlerini yumruk sallıyamıyacaklar diye niye Law yolundan dönsün?
Neyse bendn bu kadar. eyv tartışma için :D
Yahu kabullen. Bu arc Law Luffy'nin üstünlüğünü kabul etti. İradesini kabullendi. Hele bir buluşssunlar şu tayfalarla bir göreceğim seni.:S Ve o taht olayının ucu gerçekten açık.:S Hadi iyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık