Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Olay bu kadar basit işte.
Law o koltuğu istiyor bu belli bir şey. İsterse can ciğer kardeş olsunlar. Ya Luffy vaz geçecek ya o yada birileri ölecek.(Law ölür)
Rakibi olmaya bilir ama adamı da olmaz.
Law nerde o koltuğu istiyor ? Law bundan sonra Luffy'nin adamı. İstese de istemese de Luffy'nin iradesi ona üstün geliyor.

Demekki bana göre yanlış bi düşünce. Kimse itiraz etmiyor diye bende susam mı ?
Sadece bana göre yanıldığını söyledim. Olay burda zaten tartışmak :D
Dofa kim çaylak diyor ki
Chincao diyordu diye hatırlıyorum.En son çıkan animeyi izlersen seviirim luffy KK olucak ve Law en büyük müttefiklerinden olucak adam KK olucam diyor Law sadece gülüyor herkez gibi oda anladı luffynin iradesini..

Law nerde o koltuğu istiyor ? Law bundan sonra Luffy'nin adamı. İstese de istemese de Luffy'nin iradesi ona üstün geliyor.
mangada istiyor. Mf sonrası Hancock adasında geçen kısımlara bak.
Law Luffy'nin adamı olur olur bekle :D
Tahu aadm ölü halde bile kaptanlık konumunu düşünüp tayfam deyip Trebolü haklıyor. Sen gelmişsin adamı diyorsun.
Ah bi ihanet etse zor ama ah bi etse. Ama ölecek bu Kaido da.

Chincao diyordu diye hatırlıyorum.En son çıkan animeyi izlersen seviirim luffy KK olucak ve Law en büyük müttefiklerinden olucak adam KK olucam diyor Law sadece gülüyor herkez gibi oda anladı luffynin iradesini..
Sallamıyor işte. Gülüp geçiyor. ilerde görürüz. Adamın ökjüz gibi tayfası var. En son ana kadar kaptanlık gururu taşıyor ama iradeden etkilecek. Kendisinde olmasa tamam diyecem ama alayına gider ruhu şerefin.

Alpamis

Tahu aadm ölü halde bile kaptanlık konumunu düşünüp tayfam deyip Trebolü haklıyor. Sen gelmişsin adamı diyorsun.
Law'ın istedğini hatırlamıyorum yanlış hatırlıyorsundur bence.:S İstese bile vazgeçer. Adam bu arc Luffy'e bel bağladı mı ? Bitti olay burda. Tayfası da gelir. Bu arada tabiki tayfasını yani arkadaşlarını düşünecek.:S Adam Luffy ölürse ben de ölürüm diyor. Tayfa aklına bile gelmiyor o ara orası başka bir konu.:)

Lawın tayfaya katılması zor ama müttefik olması normal Lawın ben bilmiyorum KK olmak istiyorum dediğini veya Onepieceyi arıyorum dediğini adam Luffyi anladı sen gülüp geçiyor diyorsun öyle gülmek değil erinmeyip izlersen bana hak verirsin.Adamın tayfa hayvan gibi diyorsun bir ayı var bide Shabondyde katılan adam başka birini göremiyorum ben ikisiylemi KK olucak ?

Law'ın istedğini hatırlamıyorum yanlış hatırlıyorsundur bence.:S İstese bile vazgeçer. Adam bu arc Luffy'e bel bağladı mı ? Bitti olay burda. Tayfası da gelir. Bu arada tabiki tayfasını yani arkadaşlarını düşünecek.:S Adam Luffy ölürse ben de ölürüm diyor. Tayfa aklına bile gelmiyor o ara orası başka bir konu.:)

Belki Luffy vazgeçer. Sonuçta puk böceği az kalsın yolundan saptıracaktı safı.

Birbirlerine saygı duyan,beraber içen dost gibi düşmanlar olur ya hani, Law ile Luffy de öyle olacak gibi geliyor bana.İlk Yonkou'yu indirdikten sonra kendi yollarına giderler ya da diğer ihtimal ise Law ölür. Tutup da seri sonuna kadar müttefik kalıp beraber Yonkou indirecek değiller ya.

Lawın tayfaya katılması zor ama müttefik olması normal Lawın ben bilmiyorum KK olmak istiyorum dediğini veya Onepieceyi arıyorum dediğini adam Luffyi anladı sen gülüp geçiyor diyorsun öyle gülmek değil erinmeyip izlersen bana hak verirsin.Adamın tayfa hayvan gibi diyorsun bir ayı var bide Shabondyde katılan adam başka birini göremiyorum ben ikisiylemi KK olucak ?
Yahu animeyi geç. Manga önemlidir. Sonra bi gülmeyi bu kadar büyüteceksek işimiz var.
Sonuna kadar müttefik gitseler bile sonunda mücadele etmek zorundalar. Hedefleri bir ve Law sağlam adam görüldüğü gibi. Vaz geçmez hayalinden.
Öküz gibi derken ortada bi tayfası var demek istedim. Yoksa en güçlü adamları kral hakiden etkileniyordu az kalsın. Dha önce bende belirtmiştim Lawın en önemli sorunu tayfası. Bi Kid Ve Luffy gibi değil tayfası.

Alpamis

Belki Luffy vazgeçer. Sonuçta puk böceği az kalsın yolundan saptıracaktı safı.
Bu dediği gerçekleşecek büyük ihtimal. Ama farklı bir şekilde Luffy'nin dostu olarak. Bu arada One Piece'i istiyor gibi gözükmiyor. Ve uygun tahtı derken ipin ucu açık di mi sence de ? Dof'un tahtından bahsediyor olmasın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık