Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof=Kral aday adayı. Smoker zamanında çok güzel söylemişti. "Bu denizde ilerlemeyenin ölüden farkı yoktur,onlar bunu çok iyi biliyor." tarzında bir sözü vardı.Dof tamam sağlam karakter ama öyle tahtına oturup kıç büyütmeyle,entrikalarla kral olamazdı,ki zaten olamadı da.
Aynen Smokerin sözünü bende yazdım önceki sayfada sende belirttin plan yaparak herşey olmuyor.Sen Kaidoyu Kral yap sonra fişini çekiceksin ölme eşeğim ölme Böyle bir çaylak gelir dağıtır seni :)

Aynen Smokerin sözünü bende yazdım önceki sayfada sende belirttin plan yaparak herşey olmuyor.Sen Kaidoyu Kral yap sonra fişini çekiceksin ölme eşeğim ölme Böyle bir çaylak gelir dağıtır seni :)
Çaylak değil çaylaklar ve de artık onlara çaylak demek doğru değil. içlerinden biri lord lord. Dofla aynı konumda yani.
@Raiden
Aday adayı ne? Yonkolardan sonra krallık yolunda görünen isimler arasında ilk sırada. O aday adayı ise bizim Luffy aday adayının adayı olur.
Dof için işler bi anda sarpa sardı. Bi anda Soba çıktı. Amiralin ne yaptığı belli değil. Tayfasının en önemli adamı yok. CC yok filan derken durumlar bu noktaya geldi.
Dof akardı da işte hayat. Lakin Kaidoya el süremeden o eli kırarlardı. Dof nire Kaido nire.

Senden çaldım kusura bakma :) Dof alayına gidermiş ne diyorsun bu konu hakkında?
Oda her bossu nasıl büyütüyorsa bizde de büyütenler var. Doffy plansız ve yer altına bulaşmadan yürüyebilseydi yürürdü zaten. Bişiye gücü yetiyorsa gücünü kullanır, geride duracak adam değil.

Zag bir, Alpamis iki, şimdi de sen üç. Neden bu kadar hızlı cevap veriyorsunuz? Gereksiz hızlısınız. :(

Çaylak değil çaylaklar ve de artık onlara çaylak demek doğru değil. içlerinden biri lord lord. Dofla aynı konumda yani.
@Raiden
Aday adayı ne? Yonkolardan sonra krallık yolunda görünen isimler arasında ilk sırada. O aday adayı ise bizim Luffy aday adayının adayı olur.
Dof için işler bi anda sarpa sardı. Bi anda Soba çıktı. Amiralin ne yaptığı belli değil. Tayfasının en önemli adamı yok. CC yok filan derken durumlar bu noktaya geldi.
Dof akardı da işte hayat. Lakin Kaidoya el süremeden o eli kırarlardı. Dof nire Kaido nire.
Hayır,Luffy çok daha önde bu konuda.Müttefikleri Luffy'yi Dof'tan daha önde tutuyor.

KK adayı=Yonkou, KK aday adayı ise Dof işte.

@Raiden
Çaylak dememin sebebi Dofun korsan olduğu yıllarda luffy lolipop yalıyordu.Çaylak sayılır yine lord diyorsun onu lord yapan Dof sen şimdi dof yapmadı diyeceksindir o istemese olmazdı diyeyim ben sana:) Dediğin gibi Kaido onu 1000 e böler.

Oda her bossu nasıl büyütüyorsa bizde de büyütenler var. Doffy plansız ve yer altına bulaşmadan yürüyebilseydi yürürdü zaten. Bişiye gücü yetiyorsa gücünü kullanır, geride duracak adam değil.

Zag bir, Alpamis iki, şimdi de sen üç. Neden bu kadar hızlı cevap veriyorsunuz? Gereksiz hızlısınız. :(
Yani diyorsun ki Dof birşeye yaramaz :cool: G2 açtık kardeşim ben hızlı yazıyorum napim birinin yorum atmasının mı beklim :)

Hayır,Luffy çok daha önde bu konuda.Müttefikleri onu Dof'tan daha önde tutuyor.

KK adayı=Yonkou, KK aday adayı ise Dof işte.
Müttefik değil biliyorsun değil mi Law? O ortak. Yani sayma onu. Müttefik dediğin Kafa dede ve ekibi, Barto ve kim?
Normal şartlarda Luffy ve müttefikleri Dof ve tayfası sonucu bellidir. Luffy ne kadar kamyon gibi üstünden geçse Dofun, Luffyinin pili bitince Dof ayaklanıp keser o kafayı. Hani Vergo olmasa Zoro ile Luffy destekleriz deriz ama normal koşullarda Vergoda var. Zoro tabii Vergoyu alır ama sonunda hali ne olur bilemem en azından Luffeye faydası olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık