İrfan Can Kahveci :”Galatasaray Şampiyonlar liginde büyük işler yaptı o yüzden rakibimizin oyununu bozmaya yönelik bir oyun sergiledik, beraberlik kötü bir sonuç olmadı. Şimdi kupaya odaklanma zamanı.”
Cengiz-İsmailSahada 22 tane topcudan ilk yari Barış ikinci yari oyuna giren Ismail dışında iyi futbolcu yoktu. Rezalet ötesi bir maçtı.
Îsmail Kartal o koltukta oturmayı hak etmiyor. Geçen maç 3 gol atmiş Batshu'yu aldığın dakikaya bak. Taktiksel olarak beraberliğe çıkmışsın bari değişiklikleri düzgún yap.
Sun Tzu gibi adam. Fenerbahçe taraftarı bir de Solskjaer, Beşiktaş ismi geçince dalga geçiyorlardı kendilerine bakmadan. Şu kurulan takım İsmail Kartal'la gitmez, kendi kendilerine bıraksan bu puanları alırlardı zaten.
Cidden böyle mi söylemiş? Biz gs^'den korktuk demiş açık açık, nasıl şampiyon olacaklar? heheh
Yönetim ve teknik kadro, tc tarihinin en loser ekibiOkan Buruk kendi evinde oynadığı maçta böyle bir açıklama yapsaydı, takımdan gidene kadar Galatasaraylılığımı askıya alırdım. Bu kaçıncı seviye ''loserlık'' arkadaş?
Yönetim ve teknik kadro, tc tarihinin en loser ekibi
Açıklamlardan anlaşılan o ki hem hoca hem oyuncular yenileceklerini düşünüp beraberliğe oynamışlar.Oyuncularımızın formsuzken ve eksikler de varken deplasmanda beraberliğe çıkmasını anlarım yine ama isonun kendi evinde beraberliğe oynaması saçma. Burda yenmeye çıkmayacaksın da nerde çıkacaksın? Fredspor oldu iyice