Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Td'den böyle açıklama yapsa kendi sahamızdaki maçta. Ertesi gün tazminatını verir yollardım. Yabancı td yapsa anlarım, türkiye fb ve gs rekabetini bilmiyor 3 puan olarak sıradan bir maç görüyor falan derdim ama sen doğma büyüme fblisin kardeşim. O zaman o hoparlörleri Kasımpaşa maçında da açın rakip taraftara.

Açıklamlardan anlaşılan o ki hem hoca hem oyuncular yenileceklerini düşünüp beraberliğe oynamışlar.

Zihniyetleri eleştirilebilir ama istediklerini aldılar.

Bence GS yenmek için oynamalıydı. Fred'in olmadığı merkez Kaan ve Toreira ele geçirebilirdi. Deplasmanda 1 puan tabii ki iyidir. Ama bence alabileceğimiz 3 puanı kaçırdık.

Bir de şu var. Fene kaybetse düşüşe geçebilirdi. Biraz da bu yüzden kaybetmemeye oynadılar bence.
Aslında İcardi bu kadar kötü olmasa yine yenmiştik. Adamı artık dinlendirmek lazım kendine de zarar veriyor

Cengiz-İsmail
Tadic-King değişiklikleri yerindeydi.

GS'ye top oynatmadı. Dzeko'yu daha erken çıkarabilirdi ama genel manada doğru okudu oyunu. Tabii kazanma niyeti yoktu orası ayrı mesele.
1 puan için oynadı İsmail hoca ve aldı.
70 ten sonra Gs'nin kronik sorunu oyundan düşme başladı. İso topla çıkmaya başlamışken oyuna Batshu'yu atabilirdi. Ben beğenmiyorum ve hic bir zaman bu adamı begenmeyeceğim. Devre arası hoca ayarlamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık