Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahada 22 tane topcudan ilk yari Barış ikinci yari oyuna giren Ismail dışında iyi futbolcu yoktu. Rezalet ötesi bir maçtı.

Îsmail Kartal o koltukta oturmayı hak etmiyor. Geçen maç 3 gol atmiş Batshu'yu aldığın dakikaya bak. Taktiksel olarak beraberliğe çıkmışsın bari değişiklikleri düzgún yap.

Bence okanda korkak çıktı. İki tarafta risk almadı çok. O maça kadromuz değişik olabilir yorum yapamiyorum
Bence de korkak oynadı ve bu yüzden kızgınım. Çünkü GS'den beklenen 3 puan için oynamasıydı. Bu yüzden 2 puan kaybettik gibi hissediyorum.

Ama bir yandan da deplasmanda yenilmedi ve puan farkı oluşmasına izin vermediği için de takdir ediyorum.

Neyse umarım kupa maçı zevkli ve adil bir maç olur.

Bence de korkak oynadı ve bu yüzden kızgınım. Çünkü GS'den beklenen 3 puan için oynamasıydı. Bu yüzden 2 puan kaybettik gibi hissediyorum.

Ama bir yandan da deplasmanda yenilmedi ve puan farkı oluşmasına izin vermediği için de takdir ediyorum.

Neyse umarım kupa maçı zevkli ve adil bir maç olur.
Oyuncularımızın formsuzken ve eksikler de varken deplasmanda beraberliğe çıkmasını anlarım yine ama isonun kendi evinde beraberliğe oynaması saçma. Burda yenmeye çıkmayacaksın da nerde çıkacaksın? Fredspor oldu iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık