Bizde imzalar kalplere atılır.Belki imza parasını çıkarmıştır.
Bizde imzalar kalplere atılır.Belki imza parasını çıkarmıştır.
İsmail Kartal kredisi uzattı böyle işte.Deplasmana giden biziz ama fb beraberliğe oynadı, sanki berabere kalınca şampiyon oluyorlar mı sandı acaba? Evinde böyle oynarsan gs'den çekindin derim. Bizim işimize beraberlik gelirdi ki zaten formsuz çok oyuncumuz var.
Bir jenerasyonu Galatasaraylı yapması bile yeter. Gelecekte dominasyonun temelini attı adam. Birde tekrar forma girse tadından yenmez.Bizde imzalar kalplere atılır.
Boey ve ferdi kıyası kadar saçma bir şey yok zaten. Adam net daha iyi.Maçı izlemeyen istatistik üzerinden bakar anlarım.
Ancak maçı izleyenler Boey'in Ziyech ve KeremD'den adam akıllı yardım almadan Ferdi ve Tadic'i pasfize ettiğini görmüştür.
İcardi ne kadar kötüyse Boey o kadar iyiydi. Biz Boey'den razıyız sıkıntı yok.
Hep diyorum İsmail hoca birini gönderince takımı idare etsin diye getirilecek hocadır, hep aynı oynatır vasat ne sevindirir ne üzer. risk almaz.İsmail Kartal kredisi uzattı böyle işte.
Maçı izlemeyen istatistik üzerinden bakar anlarım.
Ancak maçı izleyenler Boey'in Ziyech ve KeremD'den adam akıllı yardım almadan Ferdi ve Tadic'i pasfize ettiğini görmüştür.
İcardi ne kadar kötüyse Boey o kadar iyiydi. Biz Boey'den razıyız sıkıntı yok.
Bence okanda korkak çıktı. İki tarafta risk almadı çok. O maça kadromuz değişik olabilir yorum yapamiyorumFener kendi evinde bile korkarak çıktı sahaya. Psikolojik üstünlük net bizde. Ne diyorsun @Crocus Bence arenada rahat bir galibiyet alıp şampiyonluğu ilan edicez.
> olcak. Eşit olsa denk geçerdi .dBoey = Tadic + Ferdi.
Günün denklemi.