Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel & Borsalino vs. Sakazuki & Marshall D. Teach

EneL kizarumu Akainu teachmı?

• Enel-kizaru

Kullanılan: 34 30.4%
  • Akainu-teach

Kullanılan: 78 69.6%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Teach vs Enel bildiğin tek atma kapışması gibi bir şey olur. Eğer Teach gurur yapıp yerse 300 milyon voltu yamulur. Eğer direk çekip yumruğuyla gömerse tek atar. Kizaruyu ise Akainu ve antisi olan teach orta zorlukta yenerler.

Bu pistolle çok taktınız.Sonuca bakın abi bu adama birşey işlemiyor istediği kadar vursun pistol ne olcak.Adam ne yese kalkıyor ayağa.
İşte ayağa kalkana kadar geçen zamanda duman olur bu adam bence. Ayrıca bazıları kara deliği gerçek bilimsel özellikleri ile ele almış. Yahu bilimsel olarak alıcaksak 1m,2m Volttan ölmeyen normal insan var Op aleminde. Kizaru'yu takım savaşlarında diğerlerinden ayıran çok önemli hız gibi bir özelliği var. Yani Akainu ile çarpışırken anlıkta olsa diğer dövüşe müdahale edebilir gibi geliyor bana. En yüksek ödül olarak Dof'un 340 m ödülünü gördüğümüz ve dudağımızın uçukladığı bir zamanda Oda Enel'e 500 m ödül biçiyor.

Şıklara Teach bu dövüşü gereksiz gördüğü için geri çekilir seçeneği konulabilirmiş aslında. En büyük ihtimali göz ardı ediyoruz. :)

İşte ayağa kalkana kadar geçen zamanda duman olur bu adam bence. Ayrıca bazıları kara deliği gerçek bilimsel özellikleri ile ele almış. Yahu bilimsel olarak alıcaksak 1m,2m Volttan ölmeyen normal insan var Op aleminde. Kizaru'yu takım savaşlarında diğerlerinden ayıran çok önemli hız gibi bir özelliği var. Yani Akainu ile çarpışırken anlıkta olsa diğer dövüşe müdahale edebilir gibi geliyor bana. En yüksek ödül olarak Dof'un 340 m ödülünü gördüğümüz ve dudağımızın uçukladığı bir zamanda Oda Enel'e 500 m ödül biçiyor.
Teachede 550lik Ace aldırıyor o zamanlar.Ya Teach konuşuyo felan ama işte yapar yani hani karşısında öyle büyük ve onu etkilicek bir güç varsa ciddiye alır.Hani yami yamili Teachi enelin alması cidden imkansız gibi.

Teachede 550lik Ace aldırıyor o zamanlar.Ya Teach konuşuyo felan ama işte yapar yani hani karşısında öyle büyük ve onu etkilicek bir güç varsa ciddiye alır.Hani yami yamili Teachi enelin alması cidden imkansız gibi.
Görüş farklılığı diyelim o zaman. Zaten %99 ihtimalle hiçbir zaman öğrenemiyecez cevabını.:bilmem:

Teach hiç bir zaman güçlü bir adam olmadı shanks olayı meçhul nasıl ki thatch'e saldırıp anlık açığından öldürdü ise shanks'e de bir şekilde güven verip aynı yamukluğu yapmış olabilir ki bu yıllar önceydi. Luffy 3 sene önce 20 binlik adamları zar zor dövüyordu unutmamak lazım. Teach in başına chopper kadar bile ödül konulmadı bu yaşına kadar aslaa. Buda onun ne kadar etkisiz olduğunu gösteryor. Meyvesi var ama konuşmaktan kullanamıyor bile temel dövüş tekniği SIFIR. En güçlü logia ve paremecia meyveleri onda dünyayı tehlikeye sokacak güç elinde id nın en azılı suçluları yanında wb öldü yeri boşaldı diye kaymağını yiyor başka birşey değil. Dayanıklılık konusunda meyve kullanıcısı olmadığı halde kat ve kat daha dayanıklı adamlar gördük her saldırıda neredeyse annesinin eteğinin altına saklanacak adama enel gibi defalarca antisinden darbe alıp en son duran kalbini bile çalıştıran adamın karşısında dayanıklılık demek çok saçma duruyor. Çünkü dayanıklılıksa bu adam dayanıklılığın kamisi. Enel, Teach daha konuşmadan verir voltajı yapıştırır yere cıvığını. Gereksiz tartşmalara girmeyeceğim zira görüşüm kati ve nettir.

Az mantikli düsun,bu adam madem senin dedigin kadar ezik.Sade gura gurayla nasil yonkou oldu.

Ace gibi bir adami yenmisken,sen nasil Enel gibi bir çomezin,Teachi yenecegini soyleyebilirsin.

Teachın sıfir meyvesiz hali bile canavar gibi guclu.
WB den bahsediyorsan kimse ona ezik demedi.. Teachten bahsediyorsan ace'i iyi tanıyordu ama ace onu iyi tanımıyordu salaklığına kurban oldu. Bu teachin ezik olmadığı anlamına gelmez

Kardeşim adamı taşlamadan önce olayın başını söyleyeyim size
Ben enel teache zarar veremez dedim oda g2 lufyden yumruk yiyip yamuldu gibi konuştu onun ustune tartistik.
Ben öyle bir yorum yapmadım..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık