Teach hiç bir zaman güçlü bir adam olmadı shanks olayı meçhul nasıl ki thatch'e saldırıp anlık açığından öldürdü ise shanks'e de bir şekilde güven verip aynı yamukluğu yapmış olabilir ki bu yıllar önceydi. Luffy 3 sene önce 20 binlik adamları zar zor dövüyordu unutmamak lazım. Teach in başına chopper kadar bile ödül konulmadı bu yaşına kadar aslaa. Buda onun ne kadar etkisiz olduğunu gösteryor. Meyvesi var ama konuşmaktan kullanamıyor bile temel dövüş tekniği SIFIR. En güçlü logia ve paremecia meyveleri onda dünyayı tehlikeye sokacak güç elinde id nın en azılı suçluları yanında wb öldü yeri boşaldı diye kaymağını yiyor başka birşey değil. Dayanıklılık konusunda meyve kullanıcısı olmadığı halde kat ve kat daha dayanıklı adamlar gördük her saldırıda neredeyse annesinin eteğinin altına saklanacak adama enel gibi defalarca antisinden darbe alıp en son duran kalbini bile çalıştıran adamın karşısında dayanıklılık demek çok saçma duruyor. Çünkü dayanıklılıksa bu adam dayanıklılığın kamisi. Enel, Teach daha konuşmadan verir voltajı yapıştırır yere cıvığını. Gereksiz tartşmalara girmeyeceğim zira görüşüm kati ve nettir.
Az mantikli düsun,bu adam madem senin dedigin kadar ezik.Sade gura gurayla nasil yonkou oldu.
Ace gibi bir adami yenmisken,sen nasil Enel gibi bir çomezin,Teachi yenecegini soyleyebilirsin.
Teachın sıfir meyvesiz hali bile canavar gibi guclu.
WB den bahsediyorsan kimse ona ezik demedi.. Teachten bahsediyorsan ace'i iyi tanıyordu ama ace onu iyi tanımıyordu salaklığına kurban oldu. Bu teachin ezik olmadığı anlamına gelmez
Kardeşim adamı taşlamadan önce olayın başını söyleyeyim size
Ben enel teache zarar veremez dedim oda g2 lufyden yumruk yiyip yamuldu gibi konuştu onun ustune tartistik.
Ben öyle bir yorum yapmadım..