Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel & Borsalino vs. Sakazuki & Marshall D. Teach

EneL kizarumu Akainu teachmı?

• Enel-kizaru

Kullanılan: 34 30.4%
  • Akainu-teach

Kullanılan: 78 69.6%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Tabiiki ..adam kaydı geri döndü resmen ayakta zor duruyordu yarı baygındı.
Hmm görüş ayrılığımız var hani bisentoyu geçtim gura gura kes ve kesin enelin gördügümüz tüm saldırılarından büyüktür.
Birde o kısımları animedenmi izledin yoksa mangadan mı okudun.Bende animede izlediğimde bazı sahneleri yalnış yorumluyordum.
Ama mangadan o sahneleri okuyunca farklı düşündüm ve animenin sacma sapan yerlerde koydugu el sahnelerdende kurtuldum.

Tabiiki ..adam kaydı geri döndü resmen ayakta zor duruyordu yarı baygındı.
Az mantikli düsun,bu adam madem senin dedigin kadar ezik.Sade gura gurayla nasil yonkou oldu.

Ace gibi bir adami yenmisken,sen nasil Enel gibi bir çomezin,Teachi yenecegini soyleyebilirsin.

Teachın sıfir meyvesiz hali bile canavar gibi guclu.

Az mantikli düsun,bu adam madem senin dedigin kadar ezik.Sade gura gurayla nasil yonkou oldu.

Ace gibi bir adami yenmisken,sen nasil Enel gibi bir çomezin,Teachi yenecegini soyleyebilirsin.

Teachın sıfir meyvesiz hali bile canavar gibi guclu.
Kardeşim adamı taşlamadan önce olayın başını söyleyeyim size
Ben enel teache zarar veremez dedim oda g2 lufyden yumruk yiyip yamuldu gibi konuştu onun ustune tartistik.

Ace te de alev vardı,yaktı okadar Teachi ama sonucunda ne oldu ? yenildi.

Enel,yami Teach i yenemez.
Ace'in eksikliği aşırı gurur yapıp odun gibi dalmasıydı. Ayrıca Enel'in saldırı gücünün daha yüksek olduğunu düşünüyorum Ace'den. Enel saldırı olarak bana göre seride ki en güçlü adamlardan biri. Eksiği tecrübe , savunma ve haki. Enel için konuda gördüğüm kadarıyla iki yıl öncesinde gördüğümüz Enel dövüşecek diye bir bilgi geçmemiş. Hoş iki yıl önceki Enel'de biraz akıllı davranıp çok uzak mesafelerden Teach'i yıldırım manyağı yapabilir. Skypiea'da gördük zaten çoook uzaklardan bile rakibini vurabildiğini. İki yıl önceki haliyle yenilse bile iki yıl sonra gelebileceği seviyeye göre bu ankete cevap vermeyi yanlış bulmuyorum. Zaten iki yıl sonra Enel yami yamili Teach'i fena haşlar bence. Eğer bu dövüşu iki yıl önceki Enel'i baz alarak değerlendirirsem iki tarafa da şans veririm ama iki sene sonraki Enel'i ( beklentime göre ) baz alırsam Enel Teach'i alır, üstüne Kizaru'ya yardıma gider.

Enel'in döneceği kesin bilgi mi? Tüm foruma soruyorum bunu.
Değil. Sadece varsayım üzerinden konuştum, zaten vs konusunda neredeyse hiçbir şey kesin değil. Hatta güç dengelerini ve olayların gidişatını çok değiştireceğinden dolayı geri dönmeme ihtimali daha yüksek bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık