Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel & Borsalino vs. Sakazuki & Marshall D. Teach

EneL kizarumu Akainu teachmı?

• Enel-kizaru

Kullanılan: 34 30.4%
  • Akainu-teach

Kullanılan: 78 69.6%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
Yav trolmu yapıyomusunuz yoksa ciddimisiniz:artiz::bilmem::alkis:
Arkadaşı bilmem de ben gayet ciddi yorum yaptım. Böyle yazacağına güzelce neden Enel'in Teach'i alamayacağını açıklasaydın arkadaşa. Yukarıda düşüncelerimi yazdım. Varsa cevabın veya eleştirin güzelce dinlerim. Zaten bir vs konusu iki tarafta dediklerini kanıtlayamayacak. Amaç tartışalım düşünce etkileşiminde bulunalım. Birbirimizi ikna etmeye çalışalım. Ama birine böyle cevap vererek kimseyi ikna edebileceğini sanmıyorum. Saygılarımla:sapkali:

Değil. Sadece varsayım üzerinden konuştum, zaten vs konusunda neredeyse hiçbir şey kesin değil. Hatta güç dengelerini ve olayların gidişatını çok değiştireceğinden dolayı geri dönmeme ihtimali daha yüksek bence.
İşte geri dönerse kazanır şeklinde düşünmemek lazım o zaman. Göründüğü kadarıyla değerlendirilmeli. Yahu Teach'in elinden bir meyve alıp geçmişe göndererek handikap yaratıyorsunuz zaten, bir de Enel'i geleceğe yollamayın.

İşte geri dönerse kazanır şeklinde düşünmemek lazım o zaman. Göründüğü kadarıyla değerlendirilmeli. Yahu Teach'in elinden bir meyve alıp geçmişe göndererek handikap yaratıyorsunuz zaten, bir de Enel'i geleceğe yollamayın.
2 yıl önceki hali ile iki tarafa da şans veriyorum. Bence Enel gurur yapıp Teach'i küçük görmezse yüzyüze gelmeden bile çarpışabilir. Böyle bir durumda Teach'in yapabileceği bir şey olmaz. Ha Enel giderse kendini gösterir bir açık verip Teach'e kendini yakalayabilmesi için bir açık verirse o zaman işler değişir.

Teach zaten iki meyveli olsa yanına Akainu gerekmez. Burgess veya 1-2 tık üstü bir adam ile de alır ikisini

Ace'in eksikliği aşırı gurur yapıp odun gibi dalmasıydı. Ayrıca Enel'in saldırı gücünün daha yüksek olduğunu düşünüyorum Ace'den. Enel saldırı olarak bana göre seride ki en güçlü adamlardan biri. Eksiği tecrübe , savunma ve haki. Enel için konuda gördüğüm kadarıyla iki yıl öncesinde gördüğümüz Enel dövüşecek diye bir bilgi geçmemiş. Hoş iki yıl önceki Enel'de biraz akıllı davranıp çok uzak mesafelerden Teach'i yıldırım manyağı yapabilir. Skypiea'da gördük zaten çoook uzaklardan bile rakibini vurabildiğini. İki yıl önceki haliyle yenilse bile iki yıl sonra gelebileceği seviyeye göre bu ankete cevap vermeyi yanlış bulmuyorum. Zaten iki yıl sonra Enel yami yamili Teach'i fena haşlar bence. Eğer bu dövüşu iki yıl önceki Enel'i baz alarak değerlendirirsem iki tarafa da şans veririm ama iki sene sonraki Enel'i ( beklentime göre ) baz alırsam Enel Teach'i alır, üstüne Kizaru'ya yardıma gider.
Mantıken Teach gibi bir hantalın Enel'e vuramaması lazım ama opta işler öyle yürümüyor.Öyle yürüseydi Kizaru'nun Wb'den daha güçlü olması lazımdı.Ama bugün Odaya bile sorsak Wb Kizaru'dan daha güçlü bir adamdı der çok yüksek ihtimalle.Yani hız bizim düşündüğümüz kadar büyük bir etken değil bana göre.Optaki vslerse iki tarafta birbirine vurur.Yani bir taraf çok hızlı diğer taraf hantal ona vuramaz falan opta öyle bir dünya yok.Bu zamana kadar görmedik. Bundan sonra da görmücez bence.

O WB'nin ölü halinde bile Enel'den daha fazla saldırı gücü vardır bence.O darbelere dayanan Teach Enel'e her türlü dayanır.Teach bir tane vurdu mu zaten söylemeye gerek yok.Enel direk nakavt.

Dengesiz bir vs bence.2v1 desem yeri.Enel 2. dakika oyun dışı kalır.Kizaru'yu Akainu tek bile alabilir ki Teach'le çok zorlanmadan hallederler.

Arkadaşı bilmem de ben gayet ciddi yorum yaptım. Böyle yazacağına güzelce neden Enel'in Teach'i alamayacağını açıklasaydın arkadaşa. Yukarıda düşüncelerimi yazdım. Varsa cevabın veya eleştirin güzelce dinlerim. Zaten bir vs konusu iki tarafta dediklerini kanıtlayamayacak. Amaç tartışalım düşünce etkileşiminde bulunalım. Birbirimizi ikna etmeye çalışalım. Ama birine böyle cevap vererek kimseyi ikna edebileceğini sanmıyorum. Saygılarımla:sapkali:
Forumda bazı trol cevaplar oluyoda onun için sordum.
Ben kendi kafamda vs olsa ne oluru açıklayayim ozaman sanaEnel sağlam adam saldırı gücü olan adam ama seride de gösterildiği gibi çok çok güçlü biri dehil çabuk rehabelete kapılıyo ve beklenmedik durumlar karşısında tepki veremiyor.Ace gibi hakiden haberi olan yeni dünyada cirit atan bir adam bile yami yaminin saldırılarıni ve özelliğini idral etmekte zorlanıyor ve şaşkına dönüyor.Enel heralde o darbeyi yediğinde şaşkınlıktan ölür heralde.
Ayni zamanda Teach acı eşigi ve dayanikliliği çok ust duzey adam.Bana kalırsa enel sabahtan aksama kadar Teachi çarpsin teach aglar aglar kalkar bir vurur belini kırar adamın.Bazıları enel uzaktan saldırır yaklaşmaz diyor ama bu Teach icin bir etkendegil büyük ihtimal şeytan meyvesi olup bu adamın elinden kacabilecek adam yoktur.Bunun yanı sıra Shanks bile onun güçlü olduğunu vurguluyor ve Shanks gibi birinin meyvesiz yaralabileyecek bir kalibrede olduğunuda gösteriyor.
Zaten enelin dayanıklılığıda hiç iç açici degil.Aynı zamandan bu adam Wb nin gurali yumruğunu meyvesiyle etkisiz hale getirebilen bir adam neden aynısını şimşeğe karşı yapamasın.Yani bu tür sebeplerden dolayı.

Bu çekme itme olayını abartmayalım bence. Teach istediği kadar çekebilir Kizaru'yu. Ya da Enel'i. Çekme işlemi gerçekleşirken Hala meyve kullanılabiliyor. İki yıl önce Luffy'den jet piştim yiyip kıvranan adam Kizaru'dan bir tekme Enel'den 100m volt yedi mi feleği şaşar. Teach yerde kıvranırken Kizaru kafasına basıp mezarına ışık hızında yollar. Iki yıl önceki Teach la bu.

Magellan'ın tayfasıyla birlikte teklediği adam. Çene çalarken Kizaru delik deşik eder bunu. Amma yaptınız :artiz:

Bu çekme itme olayını abartmayalım bence. Teach istediği kadar çekebilir Kizaru'yu. Ya da Enel'i. Çekme işlemi gerçekleşirken Hala meyve kullanılabiliyor. İki yıl önce Luffy'den jet piştim yiyip kıvranan adam Kizaru'dan bir tekme Enel'den 100m volt yedi mi feleği şaşar. Teach yerde kıvranırken Kizaru kafasına basıp mezarına ışık hızında yollar. Iki yıl önceki Teach la bu.

Magellan'ın tayfasıyla birlikte teklediği adam. Çene çalarken Kizaru delik deşik eder bunu. Amma yaptınız :artiz:
Bu pistolle çok taktınız.Sonuca bakın abi bu adama birşey işlemiyor istediği kadar vursun pistol ne olcak.Adam ne yese kalkıyor ayağa.

Mantıken Teach gibi bir hantalın Enel'e vuramaması lazım ama opta işler öyle yürümüyor.Öyle yürüseydi Kizaru'nun Wb'den daha güçlü olması lazımdı.Ama bugün Odaya bile sorsak Wb Kizaru'dan daha güçlü bir adamdı der çok yüksek ihtimalle.Yani hız bizim düşündüğümüz kadar büyük bir etken değil bana göre.Optaki vslerse iki tarafta birbirine vurur.Yani bir taraf çok hızlı diğer taraf hantal ona vuramaz falan opta öyle bir dünya yok.Bu zamana kadar görmedik. Bundan sonra da görmücez bence.

O WB'nin ölü halinde bile Enel'den daha fazla saldırı gücü vardır bence.O darbelere dayanan Teach Enel'e her türlü dayanır.Teach bir tane vurdu mu zaten söylemeye gerek yok.Enel direk nakavt.

Dengesiz bir vs bence.2v1 desem yeri.Enel 2. dakika oyun dışı kalır.Kizaru'yu Akainu tek bile alabilir ki Teach'le çok zorlanmadan hallederler.
Olay sadece hız değil zaten. Enel'in dövüşmek için Teach'i girmesine gerek bile yok. Skypiea'da gördüğümüz gibi bütün bir ülkeyi-adayı hakisi ile tarayıp yıldırım yollayabiliyor. WB'nin normal halindeki bisento ve gura gurası Enel'i katlar ama delik deşik olmuş ölümün kıyısında ki halinin 100 milyon volt edeceğini sanmıyorum. Tabi bu mesele kişisel görüşten öteye gitmiyor. Ayrıca nedense Teach'in o kadar dayanıklı olduğunu düşünmüyorum. Yani Luffy vurunca yandım anam diye geziyor ortalıkta. Enel vurdu mu yandım anam diyecek mecali bile kalmaz gibi geliyor bana. Ayrıca Enel-Kizaru ikilisi çok daha etkili kombo yapabilirler gibi duruyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık