Kardeş bu yıldırım dayanıklıkla alakası yok zehir hesabı gibi teke gider teachAlırsa alsın bu adamın ne kadar dayanıklı olduğunu Ace'le kapışmasında gördük. İkna edemezsin beni Enel'in Teach dengi olabileceğine. Bir kez yakaladı mı -ki yakalar- geçmişler olsun işte.
Ben de öyle düşünüyorum. Adamın doğru düzgün ciddileşmedi. Herkese korkunç değil durduGaliba sadece ben Kizaru'nun en güçlü amiral olduğunu düşünüyorum.
Bende öyleyim o adamda bir şeyler var.Böyle Akeiunu kafasını attırsa öldürür gibi yada ihanet eder gibi.Çok sağlam olcak ümitlerim var.Galiba sadece ben Kizaru'nun en güçlü amiral olduğunu düşünüyorum.
Aynen. Hep bir troll havasında hep bir kendini saklama. Adam Rayleigh ile dövüşürken bile öyle çok ciddi bir havaya bürünmedi.Ben de öyle düşünüyorum. Adamın doğru düzgün ciddileşmedi. Herkese korkunç değil durduKowai nee Shirohige Kaizokudan
![]()
Bulunan amiraller arasında bence de en güçlü ama artık Akainu amiral değil ve Kizaru Akainu kadar güçlü değil.Galiba sadece ben Kizaru'nun en güçlü amiral olduğunu düşünüyorum.
İyi bari yalnız değilmişim. @kuroashi.no.sanji1993 ile beraber 3 olduk. Shounen serilerde genelde böyle troll, kendini pek göstermeyen, güçlü gözükmeyen karakterler hep en güçlü çıkıyor. Ayrıca kutsalları korumaya da Kizaru gönderildi. Şuraya ünlü sözü bırakıyım.Bende öyleyim o adamda bir şeyler var.Böyle Akeiunu kafasını attırsa öldürür gibi yada ihanet eder gibi.Çok sağlam olcak ümitlerim var.
İşte ben Akainu'dan da güçlüdür diye düşünüyorum. Yani en azından 2 sene önceki halleri için.Bulunan amiraller arasında bence de en güçlü ama artık Akainu amiral değil ve Kizaru Akainu kadar güçlü değil.
Teach teke tek'te hepsini alırİşte ben Akainu'dan da güçlüdür diye düşünüyorum. Yani en azından 2 sene önceki halleri için.