Ama üzüldüm Yamuça'ya, dış kapının dış mandalı oldu iyice. Puar de yoktu ortalıkta, yazık Yamuça'ya, Goku Kuririn'e karşı maviye dönüyor 

http://www.turkanime.tv/video/dragon-ball-super-83-bolumTr izleyebileceğim adam gibi bir link var mı pls,![]()
Yorum çok geç geldi Riful-donoBizim evren tahmin edildiği gibi yok olma eşiğinde, koca evrende 28 gezegen nedir :/ Ayrıca Kaioshin'in öteki gezegenlerde ne var ne yok hiçbir haberi bile yok. İşini yapmamış birde Beerus'a laf ediyor !!
Monaka ve YamuçaAma üzüldüm Yamuça'ya, dış kapının dış mandalı oldu iyice. Puar de yoktu ortalıkta, yazık Yamuça'ya, Goku Kuririn'e karşı maviye dönüyor
Zanzoken gördük![]()

Akşama kaldımYorum çok geç geldi Riful-dono
Vegeta'ya hiç değinmemişsin olmadı![]()
Vegeta'nın aile babası halleri favorim
Sinirden bir mavi bir normal derken tam bir kız babası oldu. GT'de bıyıklı hali vardı, Bulla'yla beraber gezerken. O aklıma geliyor, gülüyorum. Yakışıyor reyize bu haller 
GT deyip bitirdin beni :/ Ben filler sanıyordum onu...Akşama kaldımVegeta'nın aile babası halleri favorim
Sinirden bir mavi bir normal derken tam bir kız babası oldu. GT'de bıyıklı hali vardı, Bulla'yla beraber gezerken. O aklıma geliyor, gülüyorum. Yakışıyor reyize bu haller
![]()
GT canon değil zaten. Mangası yok.GT deyip bitirdin beni :/ Ben filler sanıyordum onu...