Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Bizim evren tahmin edildiği gibi yok olma eşiğinde, koca evrende 28 gezegen nedir :/ Ayrıca Kaioshin'in öteki gezegenlerde ne var ne yok hiç haberi bile yok. İşini yapmamış birde Beerus'a laf ediyor !!

Monaka ve Yamuça :oleyo: Ama üzüldüm Yamuça'ya, dış kapının dış mandalı oldu iyice. Puar de yoktu ortalıkta, yazık Yamuça'ya, Goku Kuririn'e karşı maviye dönüyor :cool:

Zanzoken gördük :D

Tr izleyebileceğim adam gibi bir link var mı pls, :)
http://www.turkanime.tv/video/dragon-ball-super-83-bolum

Bizim evren tahmin edildiği gibi yok olma eşiğinde, koca evrende 28 gezegen nedir :/ Ayrıca Kaioshin'in öteki gezegenlerde ne var ne yok hiçbir haberi bile yok. İşini yapmamış birde Beerus'a laf ediyor !!

Monaka ve Yamuça :oleyo: Ama üzüldüm Yamuça'ya, dış kapının dış mandalı oldu iyice. Puar de yoktu ortalıkta, yazık Yamuça'ya, Goku Kuririn'e karşı maviye dönüyor :cool:

Zanzoken gördük :D
Yorum çok geç geldi Riful-dono :D
Vegeta'ya hiç değinmemişsin olmadı :(

Yorum çok geç geldi Riful-dono :D
Vegeta'ya hiç değinmemişsin olmadı :(
Akşama kaldım :D Vegeta'nın aile babası halleri favorim :p Sinirden bir mavi bir normal derken tam bir kız babası oldu. GT'de bıyıklı hali vardı, Bulla'yla beraber gezerken. O aklıma geliyor, gülüyorum. Yakışıyor reyize bu haller :D

Akşama kaldım :D Vegeta'nın aile babası halleri favorim :p Sinirden bir mavi bir normal derken tam bir kız babası oldu. GT'de bıyıklı hali vardı, Bulla'yla beraber gezerken. O aklıma geliyor, gülüyorum. Yakışıyor reyize bu haller :D
GT deyip bitirdin beni :/ Ben filler sanıyordum onu...

Üye silindi 2781

Durgun bir bölümdü,Yamcha'yı görmek komikti.Resmen bir kare üzerinden bölüm ilerlemiş gibi.Bulla'yı doğurtan Whis'e mi,Vegeta'nın -düşman mı var diyip Super Saiyan Blue'ye mi geçmesine Monaco'nun katılamayacak olmasına mı gülüyüm bilemedim.Krillin'nin dövüş sahnesi hayaliymiş bunuda öğrendik ve sonunda savaşçılar toplanmaya başlıyor.Bir kaç bölüm durgun geçicek gibi.

Bölüm 84 : http://www.turkanime.tv/video/dragon-ball-super-84-bolum

Kuririn mutlu etti, duygulandım. Garibim Kuririn, adam sarı, mavi diye değişirken bu hep aynı. Ama sıradan insanın gücünü gösterdi, dehşet güçlenmiş. Birkaç teknik de çıkarır turnuvada, tamamdır.

Ön izlemedeki kedi, Beerus Jr. :) Beerus'un 11. evrenden olma ihtimali var ya da yeğenini yollamış git geliştir kendini diye :flaugh:

No:17 Toriyama'nın röportajı ile uyumlu olacak. Birkaç bölüm daha sürer bu toplama işi. Tien'de gelecek turnuvaya, umarım onunla beraber Lunch'ta çıkar ortaya artık :D

Önceki kapanış efsaneydi. Sözleri, görüntüleri falan epey iyiydi. Yeni kapanışa pek ısınamadım ama zamanla alışılır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık