Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Beyzbol fillerından sonra izlemeyi bırakmıstım baya olay olmuş gibi. Goku niye kötü olmuş biri özet geçse iyi olur. :D
Tüm evrenlerin katıldığı gücün turnuvasında kazanan evren hariç tüm evrenler Zeno tarafından içindekilerle beraber silinecek. Yani tamamen kesin olarak yok olacaklar. Bu turnuvanın yapılmasına başta ön ayak olan kişi Goku ve sırf Goku dövüşmek istiyor diye herkes yok olma tehlikesi ile karşı karşıya. O nedenle tüm evrenler Goku'ya düşman kesildi. Goku ise sallamıyor olacakları ve ben sadece dövüşüme bakarım diyor.

Sonunda tüm evrenler kurtulsa bile sırf Goku eğlensin diye herkes silinme korkusu yaşamış olacak. Yani ortada Goku'nun büyük bir sorumsuzluğu ve bencilliği var.

Beerus Goku'ya senin saf doğan diğerleri için herkesten daha teklikeli, belki de seni yok etmeliyim dedi. Bir noktada Goku kötü niyet gütmediği halde herkesin sebebi olmuş oldu artık. Öteki evrenlerde farkına varınca Goku arc boss'una döndü. Güzel oldu Goku'nun bu halleri :p Güncele gel sen, güzel ileriliyor şu aralar :D

Netice olarak Zamasu haklıydı, bir ölümlü tüm evrenlere kötülük getirdi. Bu arc adeta Zamasu'ya karşı bir saygı duruşu yapılıyor. Ne kadar haklı olduğu gösteriliyor.

Goku'nun bu hallerine bayılıyorum. Tüm evrenleri tehlikeye soktu ama bakalım neler yapacak. Ben Vegeta'yı merak ediyorum asıl. Yeni doğacak çocuğunun silinme riskini duyunca kıyamet kopacak.

Yine çok iyi bölümdü. Goku'nun bu hallerini gerçekten çok seviyorum :D.

Bu turnuva için üzüldüğüm tek konu var, keşke Roshi, Tien ve Kuririn yerine Cell, Dabura ve Frieza'yı alıp bir sürpriz yapsalardı. Eski düşmanları aynı safta savaşırken görmek eğlenceli olurdu. Hatta film ve özel bölümlere selam çakıp Broly, Bojack, Hatchiyack, Janemba, Cooler gibi karakterleri de alsalardı :(..

Hatta dur içimden geldi kendi 10 kişilik kadromu yazayım:

1) Goku
2) Vegeta
3) Broly
4) Gohan
5) (Future) Trunks
6) (Golden) Frieza
7) (Kid) Buu
8) Janemba
9) Cell
10) Dabura

Son düzenleme:
Yanlis hatirliyorsam duzeltin ama goku yuzunden turnuva oluyor ama zeno zaten mortal levelleri dusuk olan evrenleri yok edecekmis en azindan goku bir evrene savasarak kurtariyor gibi duruyor yine de konu geregi mi yoksa kimse zenoya ses cikaramadigi icin mi anlamadim ama gokuya dusmanlik gitgide buyuyor.Ayrica 11. evren uzerinde cok duruldu gerisi cer cop cikarsa sasirmam.

Yanlis hatirliyorsam duzeltin ama goku yuzunden turnuva oluyor ama zeno zaten mortal levelleri dusuk olan evrenleri yok edecekmis en azindan goku bir evrene savasarak kurtariyor gibi duruyor yine de konu geregi mi yoksa kimse zenoya ses cikaramadigi icin mi anlamadim ama gokuya dusmanlik gitgide buyuyor.Ayrica 11. evren uzerinde cok duruldu gerisi cer cop cikarsa sasirmam.
Daishinkan'ın dediğine göre Zeno'nun kendi çok fazla evren var, gereksiz bu kadarı, zayıf olanları sileyim bari diye düşünüyor. Bu silme mevzusu Zeno'nun aklına nereden geldi bilinmiyor ama Zeno bunları düşünecek birine benzemiyor. Çocuk aklına sahip. Tahminimce turnuva ile beraber aklına geliyor. Öteki Zeno'nun da etkisi var. İkisi bir olunca epey tehlikeli oldular. İki Zeno'nun buluşması da Goku'nun işi. Bu ikisi bir olunca birlikte eğlenmek için böyle işler yapacak tipler.

Ölümlü seviyesi ile belirlenen gelişmişlik düzeyleri var. Turnuva'da bu düşük seviyeli olanlar kurtulma şansına sahip, yüksek seviyeli olanlar zaten muaf tutuldu ama turnuva zayıflar için şans gibi görünse de aslında eleme amacı güden bir test, bir eğlence.

Goku bir bölüm meyve sebze sattıktan sonra paslandım, dövüşmek istiyorum diye geziniyor etrafta. Kururin'e Gohan'a falan gidiyor, en son Beerus'tan yüz bulamayınca Zeno'nun kendisine verdiği düğmeye basarak Zenoların yanına gidiyor.

Orada Zenolar şu gezegen yok etmeli masa oyununu oynuyorlar, eşit sayıda galibiyet alıp artık sıkıldık diyorlar. Sonra Goku geliyor ve diyor ki turnuvaya ne oldu Zenchan. O da unuttuğunu söylüyor. Sonra da sevinip turnuvayı başlatıyorlar. Goku canı sıkıntısına oraya gitmese, ısrar etmese turnuva falan da olmayacak.

İlk başta Zeno 6 vs7'yi görüp turnuvayı ortaya atan kişi ama Goku ön ayak oluyor. Hadi yapalım diye atılıyor ve sonrasında unutulmuş turnuvayı tekrar gündeme getiriyor.

Daishinkan ise zaten bu turnuva Goku'nun isteği üzerine yapılıyor diye açıklama yapıyor diğer tanrılara ve meleklere. Özetle turnuva Goku ve ısrarlı takibi olmasa düzenlenmezdi, sonuç olarak lanet olası saiyajinler :D

Daishinkan'ın dediğine göre Zeno'nun kendi çok fazla evren var, gereksiz bu kadarı, zayıf olanları sileyim bari diye düşünüyor. Bu silme mevzusu Zeno'nun aklına nereden geldi bilinmiyor ama Zeno bunları düşünecek birine benzemiyor. Çocuk aklına sahip. Tahminimce turnuva ile beraber aklına geliyor. Öteki Zeno'nun da etkisi var. İkisi bir olunca epey tehlikeli oldular. İki Zeno'nun buluşması da Goku'nun işi. Bu ikisi bir olunca birlikte eğlenmek için böyle işler yapacak tipler.

Ölümlü seviyesi ile belirlenen gelişmişlik düzeyleri var. Turnuva'da bu düşük seviyeli olanlar kurtulma şansına sahip, yüksek seviyeli olanlar zaten muaf tutuldu ama turnuva zayıflar için şans gibi görünse de aslında eleme amacı güden bir test, bir eğlence.

Goku bir bölüm meyve sebze sattıktan sonra paslandım, dövüşmek istiyorum diye geziniyor etrafta. Kururin'e Gohan'a falan gidiyor, en son Beerus'tan yüz bulamayınca Zeno'nun kendisine verdiği düğmeye basarak Zenoların yanına gidiyor.

Orada Zenolar şu gezegen yok etmeli masa oyununu oynuyorlar, eşit sayıda galibiyet alıp artık sıkıldık diyorlar. Sonra Goku geliyor ve diyor ki turnuvaya ne oldu Zenchan. O da unuttuğunu söylüyor. Sonra da sevinip turnuvayı başlatıyorlar. Goku canı sıkıntısına oraya gitmese, ısrar etmese turnuva falan da olmayacak.

İlk başta Zeno 6 vs7'yi görüp turnuvayı ortaya atan kişi ama Goku ön ayak oluyor. Hadi yapalım diye atılıyor ve sonrasında unutulmuş turnuvayı tekrar gündeme getiriyor.

Daishinkan ise zaten bu turnuva Goku'nun isteği üzerine yapılıyor diye açıklama yapıyor diğer tanrılara ve meleklere. Özetle turnuva Goku ve ısrarlı takibi olmasa düzenlenmezdi, sonuç olarak lanet olası saiyajinler :D
Turnuva eleme amaçlı bir eğlence doğru ama sonuç olarak 8 evrenin yok olmasından iyidir.Evet grand priest birşeyler çeviriyor olabilir ama gezegen yok eden bir oyun oynayan zeno evren yok etmeyi de düşünebilir sonuçta çok saf onun için bir eğlence olabilir.Goku zenoları biraraya getirerek büyük bir hata yaptı ama sonuçta yine de evrenleri yok etmeye çalışan zeno ve turnuvayla 1 evrene kurtulma şansını getirdi goku ve goku turnuvayı kazanıp 7 evreni geri getirecektir süper dragon balllarla yada yok ettirmiyecektir bir şekilde çünkü turnuva da zeno çok eğlencektir.

Turnuvanın formatı sakat gibi duruyor. Aynı anda birebir dövüş bile zorken sürüyle amale olacak içerde. Gokunun tek başına arenada kalması yetmiyor, ayrıca yanlarındaki getirecekleri ezikleri de koruması lazım. Sanırım tüm takımlar 10 arlı 10 arlı grup halinde durur.

40 saat var başlamaya ben olsam eldeki tüm saiyanları ruh zaman odasına gönderip super saiyan blue yapmaya çalışırdım Goku,Vegeta,Gohan,Trunks,Goten 5 tane saiyan var. Hadi Majin buu ve piccolo'yu da al 3 eksik var halen. Freeza, Cell gibi Kötüler olmaz. Belki gelecekten adam getirirler ama oda saçma olur.

Turnuvanın formatı sakat gibi duruyor. Aynı anda birebir dövüş bile zorken sürüyle amale olacak içerde. Gokunun tek başına arenada kalması yetmiyor, ayrıca yanlarındaki getirecekleri ezikleri de koruması lazım. Sanırım tüm takımlar 10 arlı 10 arlı grup halinde durur.

40 saat var başlamaya ben olsam eldeki tüm saiyanları ruh zaman odasına gönderip super saiyan blue yapmaya çalışırdım Goku,Vegeta,Gohan,Trunks,Goten 5 tane saiyan var. Hadi Majin buu ve piccolo'yu da al 3 eksik var halen. Freeza, Cell gibi Kötüler olmaz. Belki gelecekten adam getirirler ama oda saçma olur.
7. evrenin takımı belli.Goku,Vegeta,Gohan,Majin Buu,17,18,Tien,Krillin,Muten Roshi,Piccolo

Vegeta baya komikti bu bölüm :D
Kızı her ağladığında Blue formuna girmesi epey güldürdü beni.
Ama daha da komik olan Yamcha idi :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık