Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Bölüm 84 : http://www.turkanime.tv/video/dragon-ball-super-84-bolum

Kuririn mutlu etti, duygulandım. Garibim Kuririn, adam sarı, mavi diye değişirken bu hep aynı. Ama sıradan insanın gücünü gösterdi, dehşet güçlenmiş. Birkaç teknik de çıkarır turnuvada, tamamdır.

Ön izlemedeki kedi, Beerus Jr. :) Beerus'un 11. evrenden olma ihtimali var ya da yeğenini yollamış git geliştir kendini diye :flaugh:

No:17 Toriyama'nın röportajı ile uyumlu olacak. Birkaç bölüm daha sürer bu toplama işi. Tien'de gelecek turnuvaya, umarım onunla beraber Lunch'ta çıkar ortaya artık :D

Önceki kapanış efsaneydi. Sözleri, görüntüleri falan epey iyiydi. Yeni kapanışa pek ısınamadım ama zamanla alışılır.

Ah Kuririn gözünden kaçmamış. Bölümü büyük zevk alarak izledim ben de.
Taiyoken'i böyle geliştirdiyse Kienzan'dan da bir şeyler bekliyorum. Piccolo da eğitim falan yapıyordu galiba. Bölüm içerisinde görmüştüm :D

Gohan'ın Kuririn'e saygısı falan da ayrı mutlu etti beni. Kel ya :D

Üye silindi 2781

Bölümü bugün izledim,eğlenceliydi.Goku,Gohan,Krillin ve Android 18 arasında geçmiş resmen bölüm.Krillin fazlasıyla power up almış.100 kat taiyoken görmek beni sevindirdi belliki başka tekniklerde görücez Krillinden.

Bölümü bugün izledim,eğlenceliydi.Goku,Gohan,Krillin ve Android 18 arasında geçmiş resmen bölüm.Krillin fazlasıyla power up almış.100 kat taiyoken görmek beni sevindirdi belliki başka tekniklerde görücez Krillinden.

Taiyoken Tien'in orijinal tekniği, mangada Goku Zamasu'ya karşı bile kullandı. Kuririn şahı olmuş artık. Tien'den de taiyoken üzerinden bir şeyler bekliyorum. Epey işe yarar turnuvada. İnceleme içinde eline sağlık.

Bizimkilerin taiyoken'e karşı önlemi hazır :D

Üye silindi 2781

Taiyoken Tien'in orijinal tekniği, mangada Goku Zamasu'ya karşı bile kullandı. Kuririn şahı olmuş artık. Tien'den de taiyoken üzerinden bir şeyler bekliyorum. Epey işe yarar turnuvada. İnceleme içinde eline sağlık.

Bizimkilerin taiyoken'e karşı önlemi hazır :D
Teşekkürler dostum.Gözlükler yakıyor yine :3 turnuvada gözlük serbest mi bilgin var mı. :)))

Teşekkürler dostum.Gözlükler yakıyor yine :3 turnuvada gözlük serbest mi bilgin var mı. :)))
Araç gereç yasak ama karakterin bütünleştiği aksesuarlara dokunmazlar bence. Örneğin Muten Roshi-sama gözlüklerini çıkarmaz. Turnuva katılımcılarının olduğu görüntüde de gözlüklü.

krillin in yeri kesmesi, çeşitli çakallıklar yapması beni biraz umutlandırdı. Dövüşlerin içine yeniden zeka girerse daha güzel olur.

Son zamanlarda olay power up yap rakibi döv şeklinde bayadır gittiği için sıkmaya başlamıştı.

Bölüm 85 : https://www.turkanime.tv/video/dragon-ball-super-85-bolum

6. evrende şöyle epey bir saiyajin gelse ne güzel olur. Şimdilik 2 tane garanti, birkaç tane daha olsa da görsek, Goku ile Vegeta ne tepki verecek.

11. Evrendeki Beerus ile Çampa'ya benzeyen tavşan çıktı galiba. Aynı ırk diye çok güçlü çıkar sanmıştım ama farklı bir ırk çıkacak büyük ihtimal :/ Acayip güçlü değil ama Sonic adıyla hız olarak en iyilerden olabilir.

Pride Troopers tam Gohan'a göre :) Vados-chan melek gibi melek :D

Pride Trooperlar nedense bana Ginyu Tokusentai ekibini anımsattı :D
Ayrıca Piccolo'yu görünce neden mu kadar sevindim bilmiyorum.
Gohan'ın biricik hocası bakalım ne kadar gelişmiş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık