Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
Amiraller - - - - - - - - -- - - - - - - Lordlar

Akainu - - - - - - - - -- - - - - - - Crocodile
Aokiji - - - - - - - - -- - - - - - - Doflamingo *
Kizaru - - - - - - - - -- - - - - - - Mihawk *
Fujitura - - - - - - - - -- - - - - - - Jinbei
Greenball - - - - - - - - -- - - - - - - Korsan Kraliçe Hancock *
- - - - - - - - -- - - - - - - Buggy *
- - - - - - - - -- - - - - - - Trafalgar Law *
- - - - - - - - -- - - - - - - Moria
- - - - - - - - -- - - - - - - Karasakal (bu adamı en son haliyle mi yoksa tek meyveli haliyle mi düşünsek)
- - - - - - - - -- - - - - - - Kuma *

Unuttuğum var mı bilmiyorum ama aktif Lordları ele alırsak tanımadığımız bir tane daha olması lazım. her ne kadar konuda isimler zikredilmemiş olsa da 5 amiral için 10 veya 11 kişi söz konusu. bire iki vs ler olarak düşünürsek amiraller alır ancak Lordlar iyi bir ekip çalışmasıyla çok zorlarlar. tabii bana göre. benim bildiğim kadarı ile amirallerde Kral hakisi olan yok. Lordlarda iki tane. Akainu nun lavlarına fazla büyüten arkadaşlara Enel in elektriğini hatırlatmak isterim. Ayrıca WB nefesiyle söndürdü Akainu nun saldırısını. aynısını bir başkası yapar demiyorum. bu seri bir hayal gücü gerçek ile aynı etkinin olmasını beklemeyin. bence amiraller kolayca alır demek bizzat amirallere hakarettir. bu kadar zayıflarsa o zaman bu adamları niye kullanıyorsunuz kardeşim. ayrıca her ne kadar adamı ve onu övmeyi sevmesem de şuan ki tahmin edilen en güçlü adam Karasakal değil mi? benim fikrim değil. yeni yonkou.

akainu kendi basına haksız rekabet acıyor.bu adamın en az 10 ortalama shicbukai aglatıcagını, ve durdurulamadıgını e.oda gözümüze soktu.daha ne lordu ?

marco nun yerine mihawk diyim hadi malum fanları kklik bekliyor ondan,crocodile zaten ordaydı.jinbeide yol üstündeydi.adam, hadi teach,law,dof ve hancock ayırayım kalanları yine alır.

ace ates meyvesiyle aglattı teachi,amirallerin hiçbiri 2 sene önce 5 dk ugrasmzdı onlan.görmedinimiz mi, kizaru işe yarasın diye, gücü saydırdı hawkinse ? aokiji saniyeler içinde dünyadaki en çirkin kardan adamı yapar...:oleyo2:isshonun gücü hepten telikeli,kılıc kullanıyor ve meteor atıyor adam :D

hancock hakide master degree olsa bile ,gücü amiralleri etkilemez.law ve dof abi kardes dövüsseler ve teach yardım etse hadi alsınlar bir amirali.hadi mihawkın grubuda mihawk ben yonko shanksın kankasıyım desin, onlarda alsın bir amirali.elde kalan gücleriyle ve arta kalanlarla yine kazanamazlar.buggyi cıkarın gitsin ilk saldırıda ruhu bedeninden ayrılır zaten:ehe:

cok zor 4 amirali almak.:good:

Mihawk'un gücünü bilmiyoruz fakat ben şahsen amiralden az daha güçlü biri bekliyorum.Dof'da amirallere denk Law'da Dof'a yakın güçte felan olsa shichiler çok güçsüz olmaz.Teach'de anında gitmesse o da iş yapabilir tabi amirallerin yıkıcı gücü olduğu için amiraller alır.

Marco muhabbeti dönmüş de bana biri Marco'nun yıkıcı gücünü söylesin ya. Adam hızlı iyileşiyor ve savunması çok üst seviyede meyvesinden ötürü.Akainu gibi yıkıcı bir gücü olsun kabul dicem de yok.

Beyazsakal korsanların tek kelimeyle çöptür. Beyazsakal gibi imba biri olmasa o tayfa Akainu'ya karşı bile bişi yapamıyor ki Akainu artı 3 amiral var burada. Beyaz sakal önüne gelen adamı tayfaya alıyor, oğlum diyor. Ben ciddi manada güçlü birini göremiyorum. Özellikle de iki sene önce hepdi bir arada tek bir amiral alamazlardı. Gerçi şimdi de alamazlar.

Yine de lordlar alır. :S

Edit: Marco uçabiliyordu, unutmuşum. Kusura bakmayın. :/

Marco muhabbeti dönmüş de bana biri Marco'nun yıkıcı gücünü söylesin ya. Adam hızlı iyileşiyor ve savunması çok üst seviyede meyvesinden ötürü.Akainu gibi yıkıcı bir gücü olsun kabul dicem de yok.

Beyazsakal korsanların tek kelimeyle çöptür. Beyazsakal gibi imba biri olmasa o tayfa Akainu'ya karşı bile bişi yapamıyor ki Akainu artı 3 amiral var burada. Beyaz sakal önüne gelen adamı tayfaya alıyor, oğlum diyor. Ben ciddi manada güçlü birini göremiyorum. Özellikle de iki sene önce hepdi bir arada tek bir amiral alamazlardı. Gerçi şimdi de alamazlar.

marconun savunma gücü yonko seviyesinde ama adamın saldırı gücü shicbukai levelinde kaldıgı için asagı yukarı bir amiral diyebiliriz ;) adamı kücümseme gorosei bile yonkolarla ismini aynı anda bir arada kullandı.yani dikkat et mangaka kullandı.

ordaki adamlar marco dısında,hatta ivankov,jinbei,crocodile,vista.hepsi standart shiciler.hatta tümen komutanlarının cogu bizim shicilerin güclülerine yenilirler.

wbnin 5 savas gücü varmıs kendisi haric.marco,ace,jozu,thatch,teach.komutan degilken bile wbnin en önde gelen üç adamından biriymiş teach.adam giderken thatchi öldürüyor,aceide tayfadan koparıyor.ve orada jozuda yok.ee geriye kalanlar ne yapsın bir amirale ? haki bilseler ve hakili mermiyle saldırsalar bile akainu her yeri lawa bogar yine vucuduna darbeyi ulastırmaz.ha o grup isshoyu alırdı ama akainuyu alamaz.

e.oda, dünyanın en güclü ve en yüksek saldırı kabiliyetine sahip adamının yanına, iki tane serinin en iyisi diyebilecegimiz, defans meyvelerinden vermiş ve bodyguard tayin etmiş.onları cıkar, zaten acete tutsak, teachte yan çizmiş,işte o zaman senin dedigin oluyor.ama o 4ünü ayırıcaksın,biri yonko,digerinde kk potansiyeli var.öbür saydıgım 2 side hangi yonko tayfasına gitseler ilk 3 e oynarlar.

Marco gibi bir adamı nasıl küçümsüyorsun ben şaşıyorum. Bu adam 3 amiralin de karşısına çıkıp ikisini de devirmeyi başarmış bir adam ama hala gücü sorgulanıyor garip. Akainudan örnek vermişsin de şuan 4 İmp veya Dragon hariç hangi karakter o azmana bir şey yapabilir? Marco bu seride baya baya güçlü bir karakterdir. Uçmak bütün insanlığın hayali ama sanırım senin hayallerini kapsamıyor:eek:

Marco gibi bir adamı nasıl küçümsüyorsun ben şaşıyorum. Bu adam 3 amiralin de karşısına çıkıp ikisini de devirmeyi başarmış bir adam ama hala gücü sorgulanıyor garip. Akainudan örnek vermişsin de şuan 4 İmp veya Dragon hariç hangi karakter o azmana bir şey yapabilir? Marco bu seride baya baya güçlü bir karakterdir. Uçmak bütün insanlığın hayali ama sanırım senin hayallerini kapsamıyor:eek:
Marco'nun tek yaptığı şey savaş boyunca kalkan olmaktı. Hiçbirşeyi durduramadı sadece kalkan oldu. Bir kalkanla ne kadar hasar verebilirsen o kadar verdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık