Marco muhabbeti dönmüş de bana biri Marco'nun yıkıcı gücünü söylesin ya. Adam hızlı iyileşiyor ve savunması çok üst seviyede meyvesinden ötürü.Akainu gibi yıkıcı bir gücü olsun kabul dicem de yok.
Beyazsakal korsanların tek kelimeyle çöptür. Beyazsakal gibi imba biri olmasa o tayfa Akainu'ya karşı bile bişi yapamıyor ki Akainu artı 3 amiral var burada. Beyaz sakal önüne gelen adamı tayfaya alıyor, oğlum diyor. Ben ciddi manada güçlü birini göremiyorum. Özellikle de iki sene önce hepdi bir arada tek bir amiral alamazlardı. Gerçi şimdi de alamazlar.
Yine de lordlar alır. :S
Edit: Marco uçabiliyordu, unutmuşum. Kusura bakmayın. :/
marconun savunma gücü yonko seviyesinde ama adamın saldırı gücü shicbukai levelinde kaldıgı için asagı yukarı bir amiral diyebiliriz

adamı kücümseme gorosei bile yonkolarla ismini aynı anda bir arada kullandı.yani dikkat et mangaka kullandı.
ordaki adamlar marco dısında,hatta ivankov,jinbei,crocodile,vista.hepsi standart shiciler.hatta tümen komutanlarının cogu bizim shicilerin güclülerine yenilirler.
wbnin 5 savas gücü varmıs kendisi haric.marco,ace,jozu,thatch,teach.komutan degilken bile wbnin en önde gelen üç adamından biriymiş teach.adam giderken thatchi öldürüyor,aceide tayfadan koparıyor.ve orada jozuda yok.ee geriye kalanlar ne yapsın bir amirale ? haki bilseler ve hakili mermiyle saldırsalar bile akainu her yeri lawa bogar yine vucuduna darbeyi ulastırmaz.ha o grup isshoyu alırdı ama akainuyu alamaz.
e.oda, dünyanın en güclü ve en yüksek saldırı kabiliyetine sahip adamının yanına, iki tane serinin en iyisi diyebilecegimiz, defans meyvelerinden vermiş ve bodyguard tayin etmiş.onları cıkar, zaten acete tutsak, teachte yan çizmiş,işte o zaman senin dedigin oluyor.ama o 4ünü ayırıcaksın,biri yonko,digerinde kk potansiyeli var.öbür saydıgım 2 side hangi yonko tayfasına gitseler ilk 3 e oynarlar.