Çok rahat alır Dofly Marco'yu.Bence Dof'a kaybeder ama kişisel görüştür burası birşey diyemem.
Çok rahat alır Dofly Marco'yu.Bence Dof'a kaybeder ama kişisel görüştür burası birşey diyemem.
Bilerek yapıyon dimi?Çok rahat alır Dofly Marco'yu.
bakıs acın tek yönlü oldugu için sıkıntı cıkıyor,sanırım duygularınıda düsüncelerin arasına katıyorsunBana aşağı yukarı amiral levelinde diyebiliriz diyebilirsin ama bana göre çok abartmış oluyorsun. Bu ve arkasında abartıyorum 20 kişi daldılar Akainu'ya. Sonuç belli. :S
Marco'nun yediği tek Haki'li saldırı, Garp'tan aldığı yumruktu. Ağzı yüzü yamuldu, bir daha da platforma uçmaya yeltenmedi. Tarafsız bir sahada, biraz uzun sürse de, eski üç Amiral eninde sonunda Marco'yu alır. İkisi zaten über hızlı, yavaş olan da ölümcül.bakıs acın tek yönlü oldugu için sıkıntı cıkıyor,sanırım duygularınıda düsüncelerin arasına katıyorsunmarco belki saldırı gücü olarak bir amiral olmaz ama,savunma gücüylede onlardan kat be kat üstün.adam aktif modda ölümsüzlük gücüyle donatılmıs.kurtuldugu sürece kısa sürede yaralarını kapıyor.bundan daha kötü bir handikap olmaz rakibi için.
ayrıca dikkat et orada akainu hariç, sadece marco savunma ve dayanıklılıgın hakkını verdi.garptan direk yumruk aldı,kizarunun tüm lazerlerini tuttu.akainunuyu tek basına belli bir süre olsada tuttu.kairoseki kelepce sayesinde meyve gücü yokken bile 3 kez deldi onu kizaru.
yani adamın sahip oldugu temel standart bizim amirallerin cıplak halleriyle aynı.marconun meyvesi sadece farklı.söyle söyleyiyeyim marco amiral alamaz,ama amiralde tarafsız bir vsde marcoyu alamaz.ki alamadıda zaten sonunda kizaru ,onigumodan yardım aldı vede şimdi senin sıran dedigi için ,bellki acıkca plan yapmıs denizciler,düsün işte bir amiralin halini
o yüzden yigidi öldürürüm hakkını veririm.
Çok ciddiyim. Gerçekten Marco'nun uçmak ve çabuk iyileşmek dışında bir numara yok. Ben de bu özelliklerim olsun isterdim ama saldırı gücü olarak sıfıra yakın.Bilerek yapıyon dimi?![]()
Amiraller haki kullandı ve durum bu şekilde oldu, öyle mi?bakıs acın tek yönlü oldugu için sıkıntı cıkıyor,sanırım duygularınıda düsüncelerin arasına katıyorsunmarco belki saldırı gücü olarak bir amiral olmaz ama,savunma gücüylede onlardan kat be kat üstün.adam aktif modda ölümsüzlük gücüyle donatılmıs.kurtuldugu sürece kısa sürede yaralarını kapıyor.bundan daha kötü bir handikap olmaz rakibi için.
ayrıca dikkat et orada akainu hariç, sadece marco savunma ve dayanıklılıgın hakkını verdi.garptan direk yumruk aldı,kizarunun tüm lazerlerini tuttu.akainunuyu tek basına belli bir süre olsada tuttu.kairoseki kelepce sayesinde meyve gücü yokken bile 3 kez deldi onu kizaru.
yani adamın sahip oldugu temel standart bizim amirallerin cıplak halleriyle aynı.marconun meyvesi sadece farklı.söyle söyleyiyeyim marco amiral alamaz,ama amiralde tarafsız bir vsde marcoyu alamaz.ki alamadıda zaten sonunda kizaru ,onigumodan yardım aldı vede şimdi senin sıran dedigi için ,bellki acıkca plan yapmıs denizciler,düsün işte bir amiralin halini
o yüzden yigidi öldürürüm hakkını veririm.
şimdi desenki bana, garp koka kullansa bayıltır marcoyu tamam derim.ama amirallerde, garptaki fiziksel kuvvetin inan yarısı yok.acetede aynısı oldu.meyve gücüyle bende dövüssem bende dayanıklılıgımı korurum yada hızımı ama vurus gücüm azalır.bu standart dövüs bilgisidir.marconun standart meyvesiz ve saf hakiyle kapıstıgında, amirallerden asağı oldugunu söyleyebilecek, herhangi bir veri yok elimizde.adam bilmem kac yıldır yeni dünyada ve haki kullanıcısı.o yüzden marco amirallere bire birde dayanır tarafsız sahada, kafası karısmasın daha cok dayanır.garptan yumruk ye,durup dururken baban diz çöksün, arkanı dön,kizarudan lazer ye iki tane,onları iyileştirmeye vakit bulamadan,onigumo gelsin kairoseki kelepce taksın,3 tane daha lazer ye ertesi bölüm...ama bir bakıyoruz, marco meyve gücü yokkende hala ölmemiş bilinci acık, cıkarın su kelepceyi diyor.yani tamam amiraller amirallerde, bence marconun cıplak gücü bile hafife alınıyor,kaldıki meyve gücü.Marco'nun yediği tek Haki'li saldırı, Garp'tan aldığı yumruktu. Ağzı yüzü yamuldu, bir daha da platforma uçmaya yeltenmedi. Tarafsız bir sahada, biraz uzun sürse de, eski üç Amiral eninde sonunda Marco'yu alır. İkisi zaten über hızlı, yavaş olan da ölümcül.
amirallerden meyvelerini al,marcodanda al ben cok asırı fark görmem.hatta senin su bahsettigin yıkıcılıgı meyve veriyor.akainu, kizaru ne zaman denizcilere katıldıysa marcoda o zamandan beridir, wbnin sag kolu olarak yeni dünyada.yani amiraller haki kullanırken, marco kullanamaz gibi yazmısın.su adamı kücümsemek akıl karı degilÇok ciddiyim. Gerçekten Marco'nun uçmak ve çabuk iyileşmek dışında bir numara yok. Ben de bu özelliklerim olsun isterdim ama saldırı gücü olarak sıfıra yakın.
Amiraller haki kullandı ve durum bu şekilde oldu, öyle mi?
Amiral seviyesine çıkarmak ne demek biz adamın seviyesini koramiralliğe indirilmemesi için çabalıyoruzAmiral seviyesi dediğimiz adam hemen hemen bütün dövüş unsurlarında epey iyi olmalıdır. Marco savunmaya dayalı meyvesi yüzünden amiral seviyesine çıkarılamaz.