Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
@gunmania kardeş lol falan mı oynuyorsun ? biri tutuyo biri kesiyo law ucu ucuna vergoyu kesebilirken Akainu'nun devasa hakisini aşıp nasıl kesiyor izah eder misin ?

Ayrıca anketide anlayabilmiş değilim Fujitorayı eklemişsin sonra şuan yonkou olan Teachi eklemişsin. Amiral greenbull 101 mi oynuyo kahvede ? Morianın yaşadığı bile meçhul. Ya o statülere gelen tüm adamları ekle veya 2 yıl öncesi & sonrası yap

Şimdi kizaruyu sanırım kuma meyvesiyle durdurabilir yanınada haki seviyesi ohannes olan hancocku alsa götürürler kizaruyu
Mihawk ve law birde yanlarına bb: Mihawk oyalasa sonra bb meyvesiyle akainunun magmasını kitlese lawda roomla böler zaten.
Dof ve croco fujiyi harcar gibi dof tutsa meyvesiyleki tutar croco çaksa girasoleyi geçmiş olsun ::D
jinbei buggy moria aokijiyi alamaz sanırım. Jinbeiyinin su baslı yumrukları anca işler buggy ve moria bişi yapamaz 1 yumruk falan atarlar sonra dondurur bunları aokiji

Kalan lordlar aokiji alır sanırım
Senaryon ilgimi çekti benimkide şöyle : Fujitora hepsini yere mıhlar.Akainu alayını lavla yakar.Aokiji lavları ve lordları donudurur.Kizaruda kalanları havadan delik deşik eder.

Marco güçlü bir adam kabul ediyorum zaten de diğer 2 isim bence daha tehlikeli, misal Doflamingo'da 3 haki var , bir karakterde kralın hakisi varsa o yabana atılacak biri değildir demektir , bu adam yerlatını işleten en güçlü isimse üstelik , diğeride en güçlü rakipsiz kılıç ustasıysa onunda serideki rolü ve gücü belli, bu karakterlerin Marco ile kıyası konusunda gücü geçtim saldırı yetenekleri bile bence daha tehlikeli .Jozu'dan daha üstün olduğunu düşündüğüm biridir Dof.
Marco ve Dof konusunda birşey diyemem ama Mihawk kesin güçlüdür bence.

Bu savaşta tahmin ettiğim gibi Croco'u Jinbei'i felan adam yerine koyan yok ama gördük ki Croco'da marinefordda yabana atılmayacak biri olduğunu gösterdi amirali alamaz ama saldırı engelleme konusunda işe yarayabilir aynı şekilde Jinbe'de Akainu'nun magmayı avuçlayack kadar dayanıklı biri , bu tür durumları ele alırsak bu savaş çok zorlu geçecektir.
Usta sende Marco Doftan güçlü de sorun olmaz. Bu çünkü bariz ortada Dof bir amiralin buzundan kurtulurken o Kizarunun ışın saldırısını durduruyor sonra koyuyor tepmiği ve sonra aynı tepmikten Aokijiye yapıştırıyor. Onun için her türlü alır Marco. Mihawk'ı da almasa da yanında götürür. Veya kaybedebilirde. Ama Yonkou'nun 1. tümenleri çok farklı bir seviye olarak görüyorum ben. Hele Benn Beckman benim için çok ayrı bir yerde.:)

@gunmania kardeş lol falan mı oynuyorsun ? biri tutuyo biri kesiyo law ucu ucuna vergoyu kesebilirken Akainu'nun devasa hakisini aşıp nasıl kesiyor izah eder misin ?

Ayrıca anketide anlayabilmiş değilim Fujitorayı eklemişsin sonra şuan yonkou olan Teachi eklemişsin. Amiral greenbull 101 mi oynuyo kahvede ? Morianın yaşadığı bile meçhul. Ya o statülere gelen tüm adamları ekle veya 2 yıl öncesi & sonrası yap
Greenbulun daha adını bile bilmiyoruz gücünü bilmediğimiz adamı niye ekleyeyim ki?
Ayrıca BB'i ilk sayfada açıkladım , şu an yonkou halini koysam zaten sonuç belli herif yonkou olmuş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık