O müzik ne alaka ya
Şiddetleri ölçemeyiz bilemiycim.Ama WB'ye aniden saldırdığı için olabilir Oden'de güçsüz bi adam değilRoger, WB gibi aşırı derecede güç kullanmıyor yalnız o sahnede. Roger, normal veya normalin bir tık üstü diyebileceğimiz bir şekilde saldırıyor.
Önceki bölümden bahsediyor yanlış değilsem. Oden kılıçla saldırırken, WB, deprem yumruğuyla saldırıyordu.
Roger konusunda ikna oldun yani Gelişme var sende bravoWb nerede oden'e yumruk atıyor?
Öyle deme twitter da çok beğenilmiş bölümMangada vuruşmadan önce silahlardan çıkan haki fışkırmasını gören bizler baya baya şaşırmıştık. Animeci birisi o sahnelerden en ufak şey bile anlamamıştır. Anlamsız ışık sızmaları sadece... Abi çok saçma yav. Ne açılar düzgün, ne sahne aktarımı... Şunu bile yapamıyorsanız sektörün gidin anasını satayım.
Wb ve Roger'ı görünce akılları gitti tabiÖyle deme twitter da çok beğenilmiş bölüm
bak raiden cevaplamış bunu :d biraz daha seçici topluluklardan çıkınca genelde dünyada bu işlerde kalite mantık kurgu falan çok kafaya takılmaz. insanlar eğlenmesine bakar çünkü tüketim kültürü bunu gerektirirhmm, biraz twitter'a göz atayım dedim, burda yarı yarıya sevilen bölüm, twitterda "Onepiece_Goat" hastagi ile trend olmuş. Hatta sevilmeyen çarpışma bile çok sevilmiş.
Nedense korsanfan'dan çıkınca farklı bir dünyaya gidiyormuş gibi hissediyorum kendimi.
:d ben doffy vs luffy son atak sonrası adadan yayılan şok dalgasından sonra kusmuştum. iyi günlerdi. fakat böyle böyle tutunuyorlar demek ki reyiz. çocukların aklında anca vivid görüntüler kalır, o yüzden bas renkli ışıklı mışıklı efekti mis gibiMangada vuruşmadan önce silahlardan çıkan haki fışkırmasını gören bizler baya baya şaşırmıştık. Animeci birisi o sahnelerden en ufak şey bile anlamamıştır. Anlamsız ışık sızmaları sadece... Abi çok saçma yav. Ne açılar düzgün, ne sahne aktarımı... Şunu bile yapamıyorsanız sektörün gidin anasını satayım.
Artık ayağını yere bastırmasıyla deprem oluşturuyorRoger'ın güç farkını net gördük yine. WB yukardan zıplayarak yer çekimi doğrultusunda bisentosunu aşağı doğru savuruyor yani yer çekimi ve kendi ağırlığı yanında. Roger ise hiç oralı olmuyor yer çekimi ve kendi ağırlığının tersi yönünde sadece kol kasıyla yukarı doğru hamle yapıyor. Ona rağmen denklik sağlanıyor. Roger sen neymişsin be.
Tam aynı noktalarda kan var. (bence)Mangada kan yok gibi ben mi yanlış görüyorum acaba siyah beyaz olduğundan.