Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun süre konuşulmaz mı? Anti diyenleri gömdük la bildiğin bu konuda, ne konuşulmaması? :/
860 milyonluk yaratık dediğimiz adam bile kesip atamamış işte kolu. Bundan iyi açık mı bulacaktı? Yapamıyor işte. Adam zarar verecek, kesecek tabi ki. Ödüllü yonkou has adamı. Luffy'ye hasar veremeseydi saçma olurdu asıl.
Şaka mısınız siz yaa ? :) Kraker kılıcının yarısını sokmuş la Luffy'nin koluna. Yarısını yarısını :) Eğer kolu çekmese Luffy'nin Mf'de Mihawk karşısında gördüğü tablo gerçek olacaktı. Daha neden bahsediyorsunuz siz ? Komedi yaa :D

Şaka mısınız siz yaa ? :) Kraker kılıcının yarısını sokmuş la Luffy'nin koluna. Yarısını yarısını :) Eğer kolu çekmese Luffy'nin Mf'de Mihawk karşısında gördüğü tablo gerçek olacaktı. Daha neden bahsediyorsunuz siz ? Komedi yaa :D
Ya ne çekmesi? Adam kesebilse zaten tamamını kesecekti. Kesecekken Luffy çekip mi kurtuldu sanıyorsun? Kessin arkadaş ne olacak? Hiçbir şey olmamış gibi o kolla saldırmaya devam etmedi mi? Kaldı ki adamın hakisi yüksek olduğu için kesebildi. Öyle bir söylemişsin ki Kraker'den güçlü olup da kılıç kullanmayan birisi olsa Luffy'ye zarar veremeyecekti sanki.

Gösterilmedi ama Luffy bu elemanı yedi büyük ihtimalle.

Iyi oldu iyi. Yonkou gücünü herkes görür artık. Yonkou vs amiral de amiral alır diyenler vardi. Onlara gelsin.

Son düzenleme:
Ya ne çekmesi? Adam kesebilse zaten tamamını kesecekti. Kesecekken Luffy çekip mi kurtuldu sanıyorsun? Kessin arkadaş ne olacak? Hiçbir şey olmamış gibi o kolla saldırmaya devam etmedi mi? Kaldı ki adamın hakisi yüksek olduğu için kesebildi. Öyle bir söylemişsin ki Kraker'den güçlü olup da kılıç kullanmayan birisi olsa Luffy'ye zarar veremeyecekti sanki.

Gösterilmedi ama Luffy bu elemanı yedi büyük ihtimalle.
Yahu insanı gördüğünden de şüphe ettiriyorsunuz ya, yuh yani yuh! Bu ne ? :)

Kolunu çekmemiş mi adam ? Neyin kabul etmemezliği bu ?

Ben farklı bir şey iddia etmiyorum. Sizin iddia ettiğiniz şey Luffy'nin kılıç ustalarına karşı zaafının olmadığı. Kraker'den güçlü birisi de Luffy'ye zarar verebilir, evet. Ama Kraker zarar verdi mi o kol gider. Yumruğu yiyip kalkmaz yani Luffy. O yüzden zaafı var diyoruz keyfimizden değil.

Luffy Kraker'i yenebilir. Ben yenemez demiyorum zaten 10 gündür. Bu Luffy'nin zaafı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama sonuçta değil mi ?

Ben farklı bir şey iddia etmiyorum. Sizin iddia ettiğiniz şey Luffy'nin kılıç ustalarına karşı zaafının olmadığı. Kraker'den güçlü birisi de Luffy'ye zarar verebilir, evet. Ama Kraker zarar verdi mi o kol gider. Yumruğu yiyip kalkmaz yani Luffy. O yüzden zaafı var diyoruz keyfimizden değil.

Luffy Kraker'i yenebilir. Ben yenemez demiyorum zaten 10 gündür. Bu Luffy'nin zaafı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama sonuçta değil mi ?
Benim bildiğim Luffy lastik olduğu için kılıç ustaları onun antisi diyorsunuz. Şimdi bu sahnede başkası olsa ya da Luffy lastik olmasa kılıç kesmeyecek miydi yani?

Gördüğünden şüphe duyman lazım zaten. Bunu diyen ilk kişi sensin çünkü. Herkes farklı görmüş olayı senden. Saniyelik bir olay. Kesebilecek olsa tamamını keser atardı işte, nokta.

Hadi senin dediğin gibi olsun. E adam gene kesememiş? Luffy çekmiş ya da çekmemiş fark eder mi? Bu söylediğin Akainu'nun herkesin antisi olması gibi bir şey. Vurdu mu eritir ama vurabiliyor mu?

Benim bildiğim Luffy lastik olduğu için kılıç ustaları onun antisi diyorsunuz. Şimdi bu sahnede başkası olsa ya da Luffy lastik olmasa kılıç kesmeyecek miydi yani?
Kesecekti tabi ki. Fakat Luffy'nin bu konuda daha fazla zaafiyeti var diyorum. O da dövüş tarzı yüzünden. Kolunu adamın saldırı yapabileceği alana kadar uzatıyorsun. Sen bunu geri çekene kadar adam keser atar. Bunun hangi tarafı kabul edilemez bunu anlamıyorum. Enteresan yani @Raiden ?

Antilik meselesini nasıl yorumluyorsunuz bilmiyorumda benim yorumladıgım şey Lastik avantajını kaybetmesi.Erim avantajını kaybetmesi.Luffy Lucci gibi bir zoana karşı çok daha avantajlı.
Luffy ile eşit güçte bir kılıç ustası olsa kolunu bacagını keser atar.
Benim bahsettiğim olay bu.

Sanırım Luffy lastik diye değil, kol bacak uzatarak dövüştüğü için diyorlar. Yoksa normal insanda ortadan ikiye ayrılmıyor. Düz dövüşmekten ise silah kullanmak daha mantıklı.

Burayı dedim evet.Bende niyeyse içeri giren Vinsmokeleri göremicekeler girseler bile gibi bişi oluştu.Yani Red Wedding gibi katletme planı olmasın Koca ananın.
Orada kale'ye girmeleri imkansız demeye getirdiler gibime geldi. Gelseler bile Sanji içeri girmeden gelmeleri gerekirdi girerse onu bir daha göremezler demek istediler.

Daha önceleri bir kurbandan bahsediliyordu, bir şeyler olacak zaten. Red weddin'de olabilir bir ihtmal, sadece birini kurbanda edebilirler:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık