Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknoloji ve bilim seride yavaş yavaş ön plana çıkmaya başladı. Yakında Vegapunk da sahnedeki yerini alır mı acaba ?

O değil de Sanji'nin ailesi 4 denizden birini yönetiyormuş yahu! :a:Sanji böyle çıktıkça Zoro'nun ailesini daha çok merak etmeye başladım :)

Sanjinin isminin gercekten saat 3 anlami olduguna sasirdim. Cunku japoncada sanji bircok anlama geliyor ve bu anlamlardan birisi de felaket anlamiydi. Ama reiji ve yonji yi gorunce saat anlami oldugu kesinlesti. Bu arada rei 0 demek ve rei, ichi, ni, san diye gidiyor. Yani sanjinin 4 kardesi var demekki. Ichiji ve niji. Bunlardan birisi sarayda arkasi donuk karisiyla konusan eleman olmali.
Sabo'nun abisi o eleman :fool:

Teknoloji ve bilim seride yavaş yavaş ön plana çıkmaya başladı. Yakında Vegapunk da sahnedeki yerini alır mı acaba ?

O değil de Sanji'nin ailesi 4 denizden birini yönetiyormuş yahu! :a:Sanji böyle çıktıkça Zoro'nun ailesini daha çok merak etmeye başladım :)
Balıkadam arcında mangaka yakında Vegapunk'ı göreceğimizi söylemişti. Üstüne kaç bölüm geçti. Yakındır görmemiz. Reverie'yi başlatan adam Vegapunk'ı da gösterir artık.

Ama Sanji'nin akrabası çıkmasın. İş yaptıkları biri falan çıksın.

Diğer kardeşlerin kaşları nasıl acaba? Gördüğümüz üçüne bakarsak, geriye yalnızca bir kombinasyon kalıyor.

Balıkadam arcında mangaka yakında Vegapunk'ı göreceğimizi söylemişti. Üstüne kaç bölüm geçti. Yakındır görmemiz. Reverie'yi başlatan adam Vegapunk'ı da gösterir artık.

Ama Sanji'nin akrabası çıkmasın. İş yaptıkları biri falan çıksın.
Bence de Vegapunk tamamen farklı bir kişilik ve üzerinde durulması gereken farklı bir konu/arc olmalı. Devrimcilerle ilgili bir bağlantısı çıkabilir bu adamın Kuma sebebiyle. Zaten Kuma'yla aralarında nasıl bir diyalog geçti hala merak konusu. Öte yandan Kuma'nın Dragon'un en yakınında olan isimlerden biri olarak sonradan shici olması ve hükumet adına hareket etmesi (gerçi diğer shiciler gibi o da kafasına göre takılıyordu) akıl mantık işi değil. Ben Kuma'yı hep Dragon'un ajanı olarak, Vegapunk'u ise kayıp yüzyılı görmüş ve kendi ömrünü uzatmayı başarmış yarı insan yarı sayborg biri olarak düşündüm. Ayrıca Kuma'yla anlaştığı şey her neyse bunun hükumetin zararına olan bir durum olarak ortaya çıkacağını düşünüyorum. Teknoloji bu kadar gündeme gelmişken Vega'nın da bu arc ortaya çıkmasını bekliyorum. Zaten sonraki arc Wano. Orda ortaya çıkması pek de uygun gibi görünmüyor.

Arkadaşlar mangada renkler belli olmadığından yeni kardeşlerin saçlarının rengini bilmiyoruz. Bende lakap renklerini google a yazdım " siyah(kara) yeşil pembe". Beş kardeşe beş renk lazım ve bunlarıda bünyesinde barındıran tek sayfayı buldum.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Anarşist_sembolizm

Sayfada sarı renkli bayrak da var. Eğer hepsinin saç renkleri aynıysa sanji siyah bayrak olabilir. Yok farklı olursa Baba vinsmoke siyah bayrak. diğer abilerde kırmızı ve mor bayrağı temsil ediyor olabilir.

E.Oda buna bağlayabilir gibime geliyor. Abla vinsmoke " Germa herhangi bir evi olmayan bir ulustur. Her hangi bir yeri yönetmiyoruz" dedi. Anarşik düzene çok benziyor. Ona rağmen çok büyük ağırlıkları var ve ortalıkta terör estiriyorlar ve dünya hükümetiyle pazarlık edebiliyorlar.

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ama renk kodları önemli gibi geliyor.
Jolly Roger'da varmış, yani korsan bayrağıda Anarşizmi ve Özgürlüğü sembolize ediyormuş bir nevi.

GAMBIT

vinsmokelar suikastçi değil. o sayıyı ingilizceye çevirenler hata yapmışlar, vinsmokelar için sadece "killer" deniliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık