Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin zehirlere tam bağışıklığı yok. Adamın aynı zehre karşı bile tam bağışıklığı yok. İvankov dememiş mi idi ''Aynı zehre tekrar maruz kalırsan yeteneğim işe yaramaz'' diye? Bu yüzden Luffy Magellan'a direk çıplak el ve tekmelerle dalmadı işte. Mr. 2'nin yaptığı mum zırh ile daldı. Ne çabuk unuttunuz Champion Bazooka'yı?

Bunu böyle düşünen bir tek ben miyim yoksa herkes kimyada aşmış mı?
Zehirlenebilmesi gayet normal bence. Devi öldürecek zehre dayanıyor adam. Yetmez mi bu kadar bağışıklık?!!
Ben de bunları söylemeye gelmiştim yahu.

Oda, Sanji'nin ablasının gücünü göstermek istedi. Küçük bir kurgu hazırladı. Böyle bir salaklığı sadece Luffy yapabilirdi ve bunu yaptıktan sonra ölmeyecek tek kişi yine Luffy idi. Zehrin gücünden zaten defalarca bahsettiler. Sonuç olarak da ablasının gücüyle alakalı bir şeyler görmüş olduk.

Vinsmoke ailesi için gelişmiş savaş teknolojilerine sahip dendi de kimsenin aklına Vegapunk gelmedi. Belki de Vegapunk Vinsmoke ailesine mensup biri. Sanji'nin pederinin ödül konusuna müdahalesini bu şekilde bağlayabilir.

Vinsmoke ailei için gelişmiş savaş teknolojilerine sahip dendi de kimsenin aklına Vegapunk gelmedi. Belkide Vegapunk Vinsmoke ailesine mensup biri. Sanji'nin pederinin ödül konusuna müdahalesini bu şekilde bağlayabilir.
Bende ailenin Vegapunk ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum fakat Oda bize Vegapunk'un doğum yerini gösterdi. Teknoloji denilince akla ilk gelen kişi Vegapunk adam en üstün bilim adamı tarzı bir şey dendi ve şimdi bu Vinsmoke ailesi teknolojide aşmış ortak bir noktaları çıkar ama kardeş veya aynı aileden olacağını sanmıyorum.

Bende ailenin Vegapunk ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum fakat Oda bize Vegapunk'un doğum yerini gösterdi. Teknoloji denilince akla ilk gelen kişi Vegapunk adam en üstün bilim adamı tarzı bir şey dendi ve şimdi bu Vinsmoke ailesi teknolojide aşmış ortak bir noktaları çıkar ama kardeş veya aynı aileden olacağını sanmıyorum.
Evet gösterdi ama Vinsmoke ailesinin belli bir yeri yok. Kuzeye hükmetmeleri de uzun zaman önceymiş. Daha sonrasında ne olduğuna dair fikrimiz yok. Vegapunk olayını da hikaye ile bağlayabilir.

@hdbfresh Ben buraya yazmadım ama aileden değilde direk babası olduğunu düşünmüştüm Saniyeler sonra mantıksız geldi ama :S Şimdi sen diyince aileden olması mantıklı geldi.

Ben de bunları söylemeye gelmiştim yahu.

Oda, Sanji'nin ablasının gücünü göstermek istedi. Küçük bir kurgu hazırladı. Böyle bir salaklığı sadece Luffy yapabilirdi ve bunu yaptıktan sonra ölmeyecek tek kişi yine Luffy idi. Zehrin gücünden zaten defalarca bahsettiler. Sonuç olarak da ablasının gücüyle alakalı bir şeyler görmüş olduk.
Geçen bölüm Oda Luffy'i yine dezavantajlı duruma düşürdü, dövüş olacak Luffy bir şey yapamayacak, Oda yine sıvadı diyenler vardı. Adam bu bölümde öyle düşünenleri yanılttı. Ancak hala adamın saçmaladığını düşünenler var. Hoş değil yani.
Zehir olayı da burada kalmaz bence. Arkın içinde yine bununla ilgili kısımlar olacaktır.
Zehirle yapılan suikast felan benzeri bir şey olabilir belki.

Vinsmoke ailesi için gelişmiş savaş teknolojilerine sahip dendi de kimsenin aklına Vegapunk gelmedi. Belki de Vegapunk Vinsmoke ailesine mensup biri. Sanji'nin pederinin ödül konusuna müdahalesini bu şekilde bağlayabilir.
Babası Vegapunk mı acaba diye iddia atacaktım ortaya ama desteksiz sallamayım diye yazmamıştım. Vegapunk'ın memleketi belli galiba. Franky'nin 2 yılını geçirdiği ülke bu adamın memleketi değil mi idi? O ülke North Blue'da ise bağlantılı olabilir belki.
Vinsmokelerin hiç ülkesi yok.

Zayıf japoncama verin bu olayı da kızın adının Reiji değil de reiju olmasının sebebi dişi olduğu için miydi? Koca bölümde takıla takıla buna takıldım ben de. :confused:

bu arada isimlerden sonra power rangers espirisi de tutarsa ichiji ve niji nin renkleri kırmızı ve mavi olacak demektir. Demek ki ichiji en güçlü çıkacak o zaman vinsmoke baba da zordon olur herhalde :D

Vegapunk baba olsa idi adamlar teknolojik gelisme ile suan ki Kuma ordusunu şu anki dunya devletine karsi kullanir ve ele gecirirlerdi. Adam dunya devletinin en kiymetlisi konumunda hem seytan meyvelerini çözmüş hemde syborg yapabiliyor. Demek istediğim belki iki ortak belki CC disinda Vegapunk ile birlikte biri daha vardir. Ama aile içinden biri olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık