Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm enteresandı acenin mevki olarak seri içerisinde yer alması gerektiğini düşündüğüm yere sanjinin kardeşlerini koymuşlar harika olmuş

Kendi açımdan çok heyecan veici bölümdü.
Ablayı görünce Reiju-chwaaaann deyip Yonjiniin Namiyi gördüğü surat gibi oldum :DHancock bu kadını taşa çevirip un ufak tmek ister :D
Yonji veledini sevmedim,antipatik itici.
Jinbe sonunda dahil oluyor muttefik
lik için ilk adımlar atılacak.Belkide uyarmak istedi balıkadamlar.Salakoğlan düşünmeden dalacak yoksa.
G66 dünyanın en büyük en güçlü ileri teknolojisine sahip ailesi/ulusu çıktı.WG'yi karşı elini güçlendirmek için BM'ye yanaştılar.İlerde karşılıklı ihanetler göreceğimmizi düşünüyorum.Çok pis bir aile çıkacaklar.Bu iyi kalpli aşçımızın kaçma nedenini de açıklıyor
Reijunun gücüde hoşuma gitti.choper bile çaresiz kaldı.

Reiju-İchiji-Niji-Sanji-Yonji
Reiiju haiç abileri böyle çıkarsa doğru tahmin ettim demektirZor aa değil gerçi.İlgimi çeken daha çok -ji takısı yani "saat".Doğuklaı saatmi verildi yoksa özl bbir anlamı mı var bilemedim.
@Smoker usta peki -ju ne demekti biliyor musun?Sen bu isimler hhakkında n düşünüyorsun? Özel birşey çıkar mı?

Aklıma kişi geldi de Oda G66 yıı tasarlarken naziler ve Hydradan mı esinlemiş acaba. Teknolojik güç ve statüleri benziyor.

Aklıma nedense Don Krieg geldi,acaba çıkarmı burda bir yerde karşımıza
Benimde aklıma geldi krieg. Ama bence bu aile üyelerinin gücü sadece savaş teknolojisinden gelmiyordur. Bedensel olarak da çok güçlülerdir. Muhtemelen o kıyafetleri don kriege giydirsek yinede bir cacık olmaz krieg den :D O yüzden karşımıza bir daha çıkacağını sanmıyorum ben.

Bu son sayfaya bir çok baktım jinbei 'i göremedim, orada sağ tarafta bir omuz gibi bir şeyler çizmiş ama ne olduğu belli değil. Bana sanki den den mushi ile konuşuyor gibi geldi. Bu kadar kolay bir araya gelmeleri oda'nın tarzı değil gibi. Bence büyük ihtimal jinbei düğün yerinde içeriden bilgi falan verir.

Sanjinin isminin gercekten saat 3 anlami olduguna sasirdim. Cunku japoncada sanji bircok anlama geliyor ve bu anlamlardan birisi de felaket anlamiydi. Ama reiji ve yonji yi gorunce saat anlami oldugu kesinlesti. Bu arada rei 0 demek ve rei, ichi, ni, san diye gidiyor. Yani sanjinin 4 kardesi var demekki. Ichiji ve niji. Bunlardan birisi sarayda arkasi donuk karisiyla konusan eleman olmali.

Luffy'nin zehirlere tam bağışıklığı yok. Adamın aynı zehre karşı bile tam bağışıklığı yok. İvankov dememiş mi idi ''Aynı zehre tekrar maruz kalırsan yeteneğim işe yaramaz'' diye? Bu yüzden Luffy Magellan'a direk çıplak el ve tekmelerle dalmadı işte. Mr. 2'nin yaptığı mum zırh ile daldı. Ne çabuk unuttunuz Champion Bazooka'yı?

Bunu böyle düşünen bir tek ben miyim yoksa herkes kimyada aşmış mı?
Zehirlenebilmesi gayet normal bence. Devi öldürecek zehre dayanıyor adam. Yetmez mi bu kadar bağışıklık?!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık