Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kimse bahsetmemiş Sanji'nin ödülünü Peder beyi yükseltmiş.Germa denizcilerin düşmanı olarak tanıtıldı.Ama bunların ilişkisi tam tersi olduğu gözüküyor.Aile sıradan bir aile değil orasıda kesin.Ben rokushi tekniklerini öğreten bir aile diyordum ama yattı belliki.Seri şuanda çok farklı bir seviyede merak uyandırdı.Aile godomanların kişisel güçleri,Hükümet ile ilişkileri,Big Mom ile ilişkileri,Sanji'nin aileden neden gittiği.Acaba Sanji'nin babasının Dragon ile bir geçmişi var mıdır?Yada Garp ile.
Ben demiştim babası torpil yapmış.:D Belli olmaz belki daha iyi teknikleri vardır.

Robin ile Hancock'u katlar bu, isminin söylenişi bile güzel. Reiju :utan:Zehir seviyor hemde arsız daha ne olsun.:D
Aa ne arsızlığını gördün?
Böyle umursamana gerek yok at yorumunu keyfine bak. Söylediklerinde şahsım adına bi kusur görmedim ve tartıştığın iki kişi var tüm forumla tartışmıyorsun :bilmem:

Bölümle ilgili olarak Oda gözlerini kaybetmiş Zoro'ya benzeyen adama Sanji'ye benziyor dedi tüm bölüm boyunca :hhh:
Zoro da sürekli Sanjiye benzemeye çalışıyor ya zaten ondan şey etmişlerdir. :)

Reisin düpe düz Zoro-Sama'ya benziyor,(En büyük şansı) andırıyormuş :of:
Allah var Zoro-Sama amele gibi değil yaraları bereleri var :a:
Bi de reisin takım elbisesini giydirmişler az biraz adama benzemiş. Zaten habire kıskanıyor Sanjiyi Sanji niye ona benzesin. Zoro da biliyor çapını o yüzden kıskanıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık