Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin bir sürü müttefiği oluyor da düşmanları kim olacak Luffy'nin. En son için hayal ettiğimiz büyük savaş o kadar da büyük olmayabilir.

Yonji ve Reiju nun kaşları aynı yönde gibi duruyor eğer paralalelse Yonji'nin kaşlarda. Sanjinin ki tam tersi bunları bırakmasının sebebi kaşların ters yöne bakması olabilir küçükken alay etmişlerdir Sanji ile çok ters yöne bakan kaşlı falan diyerekten.:(

6 ve 9 ları sağa mı sola mı yatırıcaz?
Ben normal rakam yönünden söyledim.Ama japonlar soldan okuyor o halde de rakamların yerlerini değiştiririz olur biter :D
Bu arada kardeşlerin hepsinin üzerinde 66 yazıyor ve hepsi de teknolojik giyiniyor hepsi bir renk almış.Peki sanjinin rengi sarı mı siyah mı olacak.Reiju'nun saçı pembe çıkarsa saçlarına göre renk aldıklaını söyleyebiliriz.Zira Sanji Kara bacak lakabını bot ve giyiminden Zefften esinleyerek aldı.görünüşe göre o sarı olacak gibi Sarı Şimşek çok cix durur reyize.:cool:

Ben normal rakam yönünden söyledim.Ama japonlar soldan okuyor o halde de rakamların yerlerini değiştiririz olur biter :D
Bu arada kardeşlerin hepsinin üzerinde 66 yazıyor ve hepsi de teknolojik giyiniyor hepsi bir renk almış.Peki sanjinin rengi sarı mı siyah mı olacak.Reiju'nun saçı pembe çıkarsa saçlarına göre renk aldıklaını söyleyebiliriz.Zira Sanji Kara bacak lakabını bot ve giyiminden Zefften esinleyerek aldı.görünüşe göre o sarı olacak gibi Sarı Şimşek çok cix durur reyize.:cool:
Saçlardan dolayıysa yonji'yi görünce sanji değil zoro derlerdi adama. Hepsi sarışındır bence. Renkleri başka özelliklerinden almışlardır. :)

Vegapunk yıkılmış bir krallığın bilim şefinin oğludur. Krallık yıkılınca Sanji'nin dedesi küçük Vegapunk'un hayatını kurtarır ve yanına alır. Vegapunk ise Vinsmoke ailesine minnet borcu vardır falan filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık