69-96-66-99 gibi bir dizilim bekliyorum Vinsmmoke'lardan.Sanji hariç ama.Sanjinin kaşı rakam yansıtmıyor.Diğerlerinden özel çıkacak gibi.Diğer kardeşlerin kaşları nasıl acaba? Gördüğümüz -üçüne bakarsak, geriye yalnızca bir kombinasyon kalıyor.
69-96-66-99 gibi bir dizilim bekliyorum Vinsmmoke'lardan.Sanji hariç ama.Sanjinin kaşı rakam yansıtmıyor.Diğerlerinden özel çıkacak gibi.Diğer kardeşlerin kaşları nasıl acaba? Gördüğümüz -üçüne bakarsak, geriye yalnızca bir kombinasyon kalıyor.
Diğer kardeşlerin kaşları nasıl acaba? Gördüğümüz üçüne bakarsak, geriye yalnızca bir kombinasyon kalıyor.
6 ve 9 ları sağa mı sola mı yatırıcaz?69-96-66-99 gibi bir dizilim bekliyorum Vinsmmoke'lardan.Sanji hariç ama.Sanjinin kaşı rakam yansıtmıyor.Diğerlerinden özel çıkacak gibi.
tam tersi bu bana dünya hükümetinin gücünün devasalığını gösteriyorLuffy'nin bir sürü müttefiği oluyor da düşmanları kim olacak Luffy'nin. En son için hayal ettiğimiz büyük savaş o kadar da büyük olmayabilir.
Neydi ki bu şimdi?Yonji ve Reiju nun kaşları aynı yönde gibi duruyor eğer paralalelse Yonji'nin kaşlarda. Sanjinin ki tam tersi bunları bırakmasının sebebi kaşların ters yöne bakması olabilir küçükken alay etmişlerdir Sanji ile çok ters yöne bakan kaşlı falan diyerekten.![]()
Ben normal rakam yönünden söyledim.Ama japonlar soldan okuyor o halde de rakamların yerlerini değiştiririz olur biter6 ve 9 ları sağa mı sola mı yatırıcaz?
Saçlardan dolayıysa yonji'yi görünce sanji değil zoro derlerdi adama. Hepsi sarışındır bence. Renkleri başka özelliklerinden almışlardır.Ben normal rakam yönünden söyledim.Ama japonlar soldan okuyor o halde de rakamların yerlerini değiştiririz olur biter
Bu arada kardeşlerin hepsinin üzerinde 66 yazıyor ve hepsi de teknolojik giyiniyor hepsi bir renk almış.Peki sanjinin rengi sarı mı siyah mı olacak.Reiju'nun saçı pembe çıkarsa saçlarına göre renk aldıklaını söyleyebiliriz.Zira Sanji Kara bacak lakabını bot ve giyiminden Zefften esinleyerek aldı.görünüşe göre o sarı olacak gibi Sarı Şimşek çok cix durur reyize.![]()