Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goroseilerin her biri bir amiral gücünde çıkarsa al sana cümbüş. Cp-0 ile birlikte ortalığın dumanını attırırlar. Bir de buna Vegapunk'un antil kuntil Px'leri de dahil oldu mu tamam :) 2 satırda sağlam bir düşman topluluğu çıktı bile. Bilmediklerimizi de dahil edersek son savaşın muazzam olacağı ortada. Bu kadar büyük bir savaş olmayacak olsa 13 senedir müttefik toplamayız zati.

Dünya hükümeti altında çalışanların bile bir çoğu kötü değil. Hükümetin kontrol ettiği yerlerde mecburen boyun eğiyorlar. Luffy ise karşılaştığı hemen herkesi peşine takıyor. BB dışında büyük kötü karakter sayısı az. BM ve Kaido'yu ise önceden indireceğini hayal ediyoruz. Henüz tahmini büyük savaşa işaret hiçbir düşman yok. Luffy KK olarak anılmaya başladığında şu düşmanı da yenmelisin diyeceğimiz büyük düşman kim ola acaba? Şayet Dünya Hükümeti Yonkouların bile üstünde bir güce sahipse bu daha absürt olur.
Dünya hükükmetinin altında çalışanların hepsi aslında bir melek ama kanatları yok. Mesela Spandam, Axe-Hand Morgan, Buster Call atmaları, Rob Lucci ve geçmişi, hele o balıkadamlara davranışları ne kadar da asilce. BB dışında büyük kötü karakter sayısı az demişsin ama BB de kötü karakter değil adamın hayali var onun peşinde gerekenleri yapıyor sebepsiz yere sağa sola saldırmıyor deli dana gibi. Mesela Arlong, Axe hand morgan, Kaptan Kuro vs bir sürü adam sayılır en az BB kadar kötü. Big Mom mesela şeker vermiyolar diye ada yıkıyormuş ne kadarda masumca. KK en güçlü kişidir serideki. Çünkü ana karakterin hayali her şeyden üstündür. Son boss ya teach olur ya da wgdeki goroseilerle olur.

hikaye luffy üzerinden ilerliyor çünkü . Görmememizin sebebi bu. Vinsmoke gibi bir güç ortaya çıkıyor ve devlet düşmanı. Yarın bir gün damdan düşer gibi bunun aksi olursa kim şaşırır ? Yonkoular birleşik değil dünya hükümeti ise bir bütün. Bu yüzden var olan en büyük güç olarak herkesi etrafında toplama gücü gösteriliyor. Yani burada bir denge söz konusu. Hiçbir ihtimalde kolay bir savaş olacağını düşünmüyorum
Luffy'nin peşine takma gücü bir tarafa fiziksel olarak da çok güçleniyor güçlenecek. Dengeyi ben pek farkedemedim. Zaten bende düşmanları görmüyoruz diyorum ve tabii ki bunun sebebi hikayenin Luffy üzerinden ilerlemesi. Ancak buna rağmen teoriler ve tahminler yürütebileceğimiz şeyler oluyor. Ancak hayali yada tahmini büyük savaşın düşman hattına dair elimizde bir şey yok. Şu ana kadar gördüklerimiz pek bir düşman çıkaracakmış gibi durmuyor. Dolayısı ile daha önce görmediğimiz ve beklemediğimiz düşmanlarda o kadar büyük bir savaş olmayabilir. sadece aklıma geldi.

Dünya hükükmetinin altında çalışanların hepsi aslında bir melek ama kanatları yok. Mesela Spandam, Axe-Hand Morgan, Buster Call atmaları, Rob Lucci ve geçmişi, hele o balıkadamlara davranışları ne kadar da asilce. BB dışında büyük kötü karakter sayısı az demişsin ama BB de kötü karakter değil adamın hayali var onun peşinde gerekenleri yapıyor sebepsiz yere sağa sola saldırmıyor deli dana gibi. Mesela Arlong, Axe hand morgan, Kaptan Kuro vs bir sürü adam sayılır en az BB kadar kötü. Big Mom mesela şeker vermiyolar diye ada yıkıyormuş ne kadarda masumca. KK en güçlü kişidir serideki. Çünkü ana karakterin hayali her şeyden üstündür. Son boss ya teach olur ya da wgdeki goroseilerle olur.
Hangi dediğime karşı çıktın anlamıyorum. Hep aynı şey oluyor. Konu bağlamından kopuk okuyorsunuz sanırım. Dünya hükümetinde kötü adam yok demiyorum. Güçlü ve kötü adam az diyorum. Bu bir tarafa BB güçlü ve kötü karakter demişim ona itiraz ediyorsun. Sanırım güçlü olduğunda hem fikiriz ama sen kötü olarak görmüyorsun. Zira ben yöntemlerine dair bir şey söylemedim.

Luffy'nin peşine takma gücü bir tarafa fiziksel olarak da çok güçleniyor güçlenecek. Dengeyi ben pek farkedemedim. Zaten bende düşmanları görmüyoruz diyorum ve tabii ki bunun sebebi hikayenin Luffy üzerinden ilerlemesi. Ancak buna rağmen teoriler ve tahminler yürütebileceğimiz şeyler oluyor. Ancak hayali yada tahmini büyük savaşın düşman hattına dair elimizde bir şey yok. Şu ana kadar gördüklerimiz pek bir düşman çıkaracakmış gibi durmuyor. Dolayısı ile daha önce görmediğimiz ve beklemediğimiz düşmanlarda o kadar büyük bir savaş olmayabilir. sadece aklıma geldi.
bize ihanet eden de mutlu eden beklentilerimiz olacak. şunu demeye çalışıyorum aslında. 800 yıl boyunca ayakta kalan bir gücün büyük olması gerekir. Mangaka oldu bittiye getirirse bence rezil eder. Benim beklentim bu yönde. Görmemiş olduğumuz dediğin gibi bir gerçek ama ben göreceğimize inanıyorum

Şimdi genel hikayedeki temel güçler denizciler ve korsanlar. Her ikisininde zirvesini gördük ve yavaş yavaş idrak ediyoruz. Fakat bunun dışında bir olay var ki karanlık yüzyıl D ler vs gibi sebeplerle biz KK olunca işin bitmeyeceği ve bir şeyin daha olması gerektiği hissine kapılıyoruz. Ve tahmin ediyoruz ki büyük bir savaş olacak. Eskiden ben Dünya hükümeti, bazı müttefikleri, hatta bazı korsanlar düşman olur diyordum ama bu noktadan uzaklaşılan bir durum var. Düşman hattı beklediğimden daha zayıf kalıyor ve dolayısı ile ben o kadar büyük bir savaş olmayabilir fikrine kapılıyorum. Yahutta iyi görünen bir çok karakter son savaşta düşman saflarında savaşacaklar. Bu çok garip olmaz. Nitekim Marineford arc'ında da düşman safında olan iyiler vardı. Gerçi pasif kaldılar ve savaş zevkini düşürdüler ama kurgu böyleydi.

Diğer kardeşlerin kaşları nasıl acaba? Gördüğümüz üçüne bakarsak, geriye yalnızca bir kombinasyon kalıyor.
Tüm kaşlar aynı degilmi zaten sanji ve ablasının yüznün yarısı kapalı oldugundan twk kıvrımlı yukarı dogru görünüyor ama küçük kardeşin kapalı yarısındaki kaş aşagı kıvrım buda hepsinin kaşının aynı olma ihtimalini güçlendiriyor sağ kaş aşağı kıvrım sol kaş yukarı kıvrım

Tüm kaşlar aynı degilmi zaten sanji ve ablasının yüznün yarısı kapalı oldugundan twk kıvrımlı yukarı dogru görünüyor ama küçük kardeşin kapalı yarısındaki kaş aşagı kıvrım buda hepsinin kaşının aynı olma ihtimalini güçlendiriyor sağ kaş aşağı kıvrım sol kaş yukarı kıvrım
Sanji ve kardeşinin kaşları tam zıt. Yani hepsi aynı değil.

Sanji'nin çocukluk aşkı Sora'nın başındaki yöneticinin 8 yaşındaki küçük kızı idi. G66 ve Sora arasındaki amansız mücadele devam ededursun, ikisi savaştan bağımsız bir şekilde çocukluklarını yaşadılar ve sürekli gizlice buluştular.
Küçük kızcağız denizi seven birisiydi. Balıklara ve bunlardan yapılan yemeklere büyük ilgi duyuyor idi. Sanji de çocukluk arkadaşını mutlu etmek için yemek yapmaya ilgi duymaya başladı. Aşçı olmaya ilk defa burada karar verdi. Ancak bir gün G66 ve Sora arasındaki amasız mücadele nihayete erdi. Savaş G66'nın üstünlüğü ile sonuçlandı. Sora yöneticileri G66 tarafından katledildi ve baş yöneticinin kızı G66'ya esir düştü. Küçük Sanji, ailesindeki bireyler tarafından çocukluk arkadaşının işkence edilerek, acımasızca katledilişine şahitlik etti. Ailesinden nefret etti, travmalar geçirdi. Sonrasında bir şekilde East Blue'ya seyahet eden bir gemiye binerek ailesinden kaçmayı başararak onlardan uzaklaştı.
Şahit olduğu manzaradan sonra Sanji, hiçbir bayana ölse bile el kaldırmamaya karar verdi. Mesleğine ve küçüklük arkadaşına saygısından dolayı bir daha ellerini kavgalarında kullanmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık