Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 826: 0 ve 4

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekte Karasakalı Maynard isimli bir denîzci öldürüyor.Burdan Teachi WG öldürcek yorumu yapılabilir.Hazır mangada Maynard koramiralimizde varken.
Teach hayali olan bir D.Nasılki herkesin hayali Lufye bağlanıyor bir şekilde onunkide bağlanır bence.Dramatik bir sınla ölürken Lufyy ile konuşur ve herşeyi ona bırakır.Birde Teachin hayali ney bilmiyoruz.Kayıp tarihi biliyorsa ve de D klanını diriltmek istiyorsa intikamını alıp al sana Lufy nin en baba destekçisi.Teach ölür ama bütün gücü Lufye kalır.

Bartodan tek yiyen maynard karasakalı öldürse ne kadar güleceğimi hayal bile edemiyorum.:D Gerçi eziklerin nasıl denizci kahramanı olduklarını da öğrenmiş olurduk.O açıdan bilgilendirici olurdu bunu nasıl başardığının gösterilmesi. :/

Sanji'nin çocukluk aşkı Sora'nın başındaki yöneticinin 8 yaşındaki küçük kızı idi. G66 ve Sora arasındaki amansız mücadele devam ededursun, ikisi savaştan bağımsız bir şekilde çocukluklarını yaşadılar ve sürekli gizlice buluştular.
Küçük kızcağız denizi seven birisiydi. Balıklara ve bunlardan yapılan yemeklere büyük ilgi duyuyor idi. Sanji de çocukluk arkadaşını mutlu etmek için yemek yapmaya ilgi duymaya başladı. Aşçı olmaya ilk defa burada karar verdi. Ancak bir gün G66 ve Sora arasındaki amasız mücadele nihayete erdi. Savaş G66'nın üstünlüğü ile sonuçlandı. Sora yöneticileri G66 tarafından katledildi ve baş yöneticinin kızı G66'ya esir düştü. Küçük Sanji, ailesindeki bireyler tarafından çocukluk arkadaşının işkence edilerek, acımasızca katledilişine şahitlik etti. Ailesinden nefret etti, travmalar geçirdi. Sonrasında bir şekilde East Blue'ya seyahet eden bir gemiye binerek ailesinden kaçmayı başararak onlardan uzaklaştı.
Şahit olduğu manzaradan sonra Sanji, hiçbir bayana ölse bile el kaldırmamaya karar verdi. Mesleğine ve küçüklük arkadaşına saygısından dolayı bir daha ellerini kavgalarında kullanmadı.
:agla:Duygulandım
Iki kadim dost, ikisi de çocukluk arkadaşlarına verdikleri sözlerden dolayı böyle maceralara atıldılar belki de :(

Bartodan tek yiyen maynard karasakalı öldürse ne kadar güleceğimi hayal bile edemiyorum.:D Gerçi eziklerin nasıl denizci kahramanı olduklarını da öğrenmiş olurduk.O açıdan bilgilendirici olurdu bunu nasıl başardığının gösterilmesi. :/
Teach WB ı nasıl öldürdü ,Fuji öldüresiye döver ama öldürmez bu Maynard da gelir pıçağı sokar al sana yeni hero :)

:D Oda bu sürpriz yapabilir.Luffy yada başkası karasakalı haklar.Karasakal Maynard'ın çoluğunu çocuğunu kesmiştir intikam için gider son darbeyi Maynard vurur.Geçirir mızrağı.Ondan sonra al sana denizci kahramanı. :/

Teach WB ı nasıl öldürdü ,Fuji öldüresiye döver ama öldürmez bu Maynard da gelir pıçağı sokar al sana yeni hero :)
Aynen öyle.Bir kahraman doğar.Sonra da derler Barto zamanında ölümün eşiğine getirmişti onu.:hhh:

:D Oda bu sürpriz yapabilir.Luffy yada başkası karasakalı haklar.Karasakal Maynard'ın çoluğunu çocuğunu kesmiştir intikam için gider son darbeyi Maynard vurur.Geçirir mızrağı.Ondan sonra al sana denizci kahramanı. :/

Aynen öyle.Bir kahraman doğar.Sonra da derler Barto zamanında ölümün eşiğine getirmişti onu.:hhh:
Sonra da derler Barto Hasırşapka'nın adamlarından biriydi. Bütün dünya: HAIL LUFFY

Herkes Yonji'nin Zoro'ya benzemesine takmış.Bence Oda bilerek Zoro'ya benzetti.Muhtemelen Sanji-Yonji iyi anlaşamayan kardeşler olarak görünecek.

Ablası Luffy'nin sözüne kötü bi tepki vermiyor ama Yonji anlaşma tehlikeye gireceği için düşman belledi hemen. Ne istiyorlar acaba Bigmon'dan karşılığında :/

Güzel bir bölüm gelmiş 2hafta ara sonrası hoş bölümdü 2haftaya değdi hem uzun hem güzel :)

Sanjinin aile efsane çıkacak gibi ve BM'ye gitme amaçları ittifak kurmaktan başka bir şey gibi geldi bana.Reiju'nun luffy'yi kurtarma amacı da bu olabilir.Bu kadar olaydan sonra BM'ye saldıracaklarını düşünmüyorum hatta yüzde 0 ihtimal veriyorum ama ileri de sanjinin aile tayfa'ya yardımcı olup karşılığında BM'de olan bir şeyi alacaklar gibi.

Acaba tüm ailenin erkekleri Nami'ye yürüyecek mi ve sanjinin tepkisi ne olacak güzel sahneler olur orası kesin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık