Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BELLAMY gibi yeteneklerini kullanıyor, BUFFALO gibi havada uçuyor. Yalnız uçarken GEPPOO kullandığı aşikar duruyor, havayı tekmeliyor sonuçta. Bedenini de komple HAKİ ile kapladığı zaman hiç savunmasız yanıda kalmaz bu teknikte.

Ben mingo fanı olsam çok rahat savunurdum durumu.. adamın iç organları gitti yeni yeni toparlanıyor, Law ile çok zorlu bir mücaleden çıktı, fujiye tekme attı ve ortam gerildi o stres altında psikolojisi bozuldu.Luffy de en zayıf anına yani gücünün yüzde ikisi kaldığı ana denk geldi... Zaten malum oda şu aralar hep sıvıyor yoksa biliyoruz ki mingo kaido ve tayfasından değil sadece kaidodan korkuyor,hatta kaidodan da korkmuyor

son olarak sugar+law Beyazsakalı alır deyip savunmamı bitirirdim,zor bir şey değil

Roronoa Zoro

Eh Flamingonun , King Kong ile baş edebildiği nerede görülmüş :cool:
Pes edin artık. Oyun bitti.
Yeni tekniğin görüntüsü dışında eleştirecek bir şey bulamadığım için şuan yastayım. Doff'un tekme yediği sahneyi gördükten sonra mangayı kapattım ve kötü seçeneğine bastım :/

Roronoa Zoro

Ben mingo fanı olsam çok rahat savunurdum durumu.. adamın iç organları gitti yeni yeni toparlanıyor, Law ile çok zorlu bir mücaleden çıktı, fujiye tekme attı ve ortam gerildi o stres altında psikolojisi bozuldu.Luffy de en zayıf anına yani gücünün yüzde ikisi kaldığı ana denk geldi... Zaten malum oda şu aralar hep sıvıyor yoksa biliyoruz ki mingo kaido ve tayfasından değil sadece kaidodan korkuyor,hatta kaidodan da korkmuyor

son olarak sugar+law Beyazsakalı alır deyip savunmamı bitirirdim,zor bir şey değil
İyi hoş diyorsunda Oda sıvadı deyince taşlıyorlar bizi. Artık Oda sıvadı bile diyemiyoruz, verdikleri cevap ''okumayın o zaman'' oluyor. Tek umudumuz haftaya Doff'un saiyan moda geçmesi :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık