Arkadaşlara fazla yüklenme ama bu son kaçınılmazdı sonuçta.Biliyorsun sitede başka Mingo fanlarıda vardı :/ Onları nasıl kovdum ?
Sıra Mw de az bir canı kaldı :/ Oda gidici.
Şu kareyi atmayın beylerImza olarak kullanmak istedigim tek manga karesi
![]()
Yeni tekniğin görüntüsü dışında eleştirecek bir şey bulamadığım için şuan yastayım. Doff'un tekme yediği sahneyi gördükten sonra mangayı kapattım ve kötü seçeneğine bastım :/Eh Flamingonun , King Kong ile baş edebildiği nerede görülmüş
Pes edin artık. Oyun bitti.
Online rekorunu kırdık darısı G5 'e ,ya da Kral Hakisinin gücünü görmedebi günde 52 sayfa herhalde rekor kirilmistir.![]()
İyi hoş diyorsunda Oda sıvadı deyince taşlıyorlar bizi. Artık Oda sıvadı bile diyemiyoruz, verdikleri cevap ''okumayın o zaman'' oluyor. Tek umudumuz haftaya Doff'un saiyan moda geçmesi :/Ben mingo fanı olsam çok rahat savunurdum durumu.. adamın iç organları gitti yeni yeni toparlanıyor, Law ile çok zorlu bir mücaleden çıktı, fujiye tekme attı ve ortam gerildi o stres altında psikolojisi bozuldu.Luffy de en zayıf anına yani gücünün yüzde ikisi kaldığı ana denk geldi... Zaten malum oda şu aralar hep sıvıyor yoksa biliyoruz ki mingo kaido ve tayfasından değil sadece kaidodan korkuyor,hatta kaidodan da korkmuyor
son olarak sugar+law Beyazsakalı alır deyip savunmamı bitirirdim,zor bir şey değil