Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

O da olmazsa son çare olarak 'Dof istese orada Luffy'nin bacağını keserdi,neden koparmadı' kozunuzu kullanırsınız
Onu sık sık kullanıyoruz. Artık bayatladı, Doff istese elini bağlamak yerine kol bacak koparırdı, kuş dilimi yapardı diyoruz bol bol.
-Luffy'den red hawk yedi,
-Law'dan en az iki tane çok kritik darbe yedi,
-Kukla, kuş kafesi ve parazitleri aktif tuttu,
- Yetmedi gücü bayağı düşmesine rağmen Luffy'nin yeni tekniğini yedi. Her şeye rağmen ayağa kalktı ve analiz etti.

Gerçekten adam bayağı badire atlatmış, daha savunulacak yanı varmış. Şu sahneyi atayım da içim rahatlasın.

Doflamingonun darbelere verdiği Ses Efektleri :/

"GAHH ! , GACK ! UUGH! , ÖKSÜRÜK , ... , !! (BU ARADA SURATA RHINO YER) , ..... !!! "

Dövüşün özeti :)

30 dk içinde hazırlanmıyorlar kekmi la bu Oda sadece planladığından daha önce gösteriyor novaları hepsi zaten olacaktı yani
Doğru dedin önceden hazırlamış ama hikayeye hemen uyarlamış.
Ama sonradan gözüksede büyük bir tehdit olarak değil dövüşüp geçilecek arc bosu öncesi bir korsan grubu gibi çıkarlardı.
Law'ın neresi ezildi

Amiral ve Doflamingo ile aynı anda savaştı ve uzun bir süre oyaladı.Üstüne o yaralarla Trebol ve Doflamingo ile aynı anda savaştı.Yine de Trebolü aldı Dof'u yaraladı.Bu adama ezildi dersen hakkın yersin.
Dofiyi birebir mücadelede yenme şansını geçtim doğru düzgün hasar vermesi bile zor bana kalırsa. Dofi ciddileştiği gibi kolunu kesti attı.
Trebol zaten ondan sonra müdahale oldu işe.
Nickinden utan be adam :D
Ben gördüğümü söylerim :/
Kid gözüksün belki diğerlerinden farklıdır. Zaten hatırladığım X-Drake ve Urouge ikili Px'ten dayak yiyordu delik deşik olmuşlardı ordan anlamamız lazımdı :(

Dof daha önceden darbe almış olmasa dahamı az uçacaktı yani :D En fit haliyle bile şu Luffy ile karşılaşsa gene dayak yer Dof mecburen yeni bir teknik göstermesi lazım büyük ihtimalle kendini keskin iplerle kaplayıp değişik bir forma girecek yoksa ne hızına yetişebiliyor ne de gücü karşısında durabiliyor Luffy'nin

Cedric

Şuanki Luffy amiral seviyesın de mi ? Ya da g5 ten sonra amiral seviyesine geçer mi? :hhh: Luffy g4 e geçiş yaptığı zaman kral hakiyi salabilir mi ? Salsa heralde herkesi havaya uçururdu. :hhh:

Şuanki Luffy amiral seviyesın de mi ? Ya da g5 ten sonra amiral seviyesine geçer mi? :hhh:
Amiral dengidir şu an. Ama yeneceğini düşünmüyorum. Yumrukları bu kadar güçlü olsa da misal Akainu'ya bu yumruğu vursa ne olur ? Hakisini ilk önce aşmalı keza Aokiji de anında dondurma gücüne sahip,Kizaru zaten ışık hızında Luffy'nin hızından üstündür zaten . 1 arc sonra hakisi de daha güçlenince yener herhalde :) Amirallerin saldırı ve savunma güçlerini katmadım bile. Meyveleri yetiyor anlatmaya :D

Arkadaş bir durun, dof'a handikap yarattırdı ki oda, millet gaza gelip hemen amiral seviyesi demesin luffy'e diye:p Ameliyatlı adamı bu kadar zorlamayın ayıptır:D

G4 açıp Marineford'da Akainu'nun kafasının koparmasının hayallerini kuruyorduk sonunda gerçek oldu,Akainu yiyorsa şimdi gelsin Luffy'nin karşısına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık