Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof amiral gücünde değilse, amiraller neyin gücünde, amiralleri geçtim, yonkoular neyin gücünde. Adam hâlâ analiz yapıyor. Kesin nihai modu vardır. İki hafta sonra şekil bir dövüş görürüz.

G4 az çok tahmin ettiğim gibi çıktı. Tam da luffy'den beklediğim gibi. Yakışmış, komik olmuş. :D G4 baya güçlendirdi bizimkini.
Zoro'da kafesi halledecek gibi.
Dof'da vardır birşeyler, oda sağlam bir form açabilir.
Bunu bende paylaşmassam olmaz.

Tek örnekle çürüteyim o zaman teorini.

Luffy 2 yıl önce haki bilmeden Hancock'un kardeşi Marigold'u indirmedi mi?
Abicim ben zaten sadece haki ile savunma asılacağını iddia etmedim. Zoro'nun dediği sözü attım ortaya. Doflamingo'nun ipini kesmesi için hakisinin geçmesi lazım dedim. Zoro kendisi bunu söyledi 8 denizde hakimin yettiği herşeyi keserim diye. Yani hakisi yeterse çatur çutur edicek ipleri dedim .Yoksa total olarak atak gücü karşıdaki savunmayı aştığında keser tabiki :) Ama zaten Zoro'nun ataklarının Doflamingo nun iplerinin savunmasından iyi olduğunu düşünmüyorum o yüzden o ipleri kesmesi için bence hakisini geçmesi lazım :)

Abicim ben zaten sadece haki ile savunma asılacağını iddia etmedim. Zoro'nun dediği sözü attım ortaya. Doflamingo'nun ipini kesmesi için hakisinin geçmesi lazım dedim. Zoro kendisi bunu söyledi 8 denizde hakimin yettiği herşeyi keserim diye. Yani hakisi yeterse çatur çutur edicek ipleri dedim .Yoksa total olarak atak gücü karşıdaki savunmayı aştığında keser tabiki :)
Bende diyorum ki, savunma aşmak için saldıranda haki olması şart değil. Örneğide bunun üzerinden verdim.

Bende diyorum ki, savunma aşmak için saldıranda haki olması şart değil. Örneğide bunun üzerinden verdim.
Editledim üst mesajda işte bu saldırıda Zoro İplere saldıracağı için . Zoro'nun o savunmayı aşacağını düşünmüyorum , o yüzden Doflamingo'nun hakisini aşması şartını ortaya koydum. İp mevzusu için geçerli bu sadece :) İpler gözüme bayağı dayanıklı gözüktü çünkü meteor felan kesiyor :D Yeni teknik felan yapar halleder ama total saldırı gücü savunmasını bir türlü kırar elbet :) Görünen saldırıların da aşamaz izlenimini aldım bu tekniğine boşuna Dof bu kadar güvenmemiştir

Kafesle ilgili sıkıntı büyüklügünde bence,aşırı büyük tüm ülkeyi kapsıyor az deil.
Sıkıntı büyüklüğünden ziyade bir de küçülüyor merkeze doğru önüne geleni öldürüyor. Zoro şimdi bu ipleri kesmek için yanına aldı gidiyor. Bu Fujitora nerede ? Zoro gidip o ipleri keser bu Fujitora merkezde oturursa çok pis küfür yer :D

Tek sevindiğim nokta muhtemelen zoronun ezik duruma düşecek olması.O kafesi kesmeye çalışıp birşey yapamıyışı iyi gelecek zoro fanlarına:DEn fazla kafesi yavaşlatır luffynin kafesi ben yokedeceğim sözlerinden sonra. Dof vs si bizimkilerin yanına kadar geldi.2 3 bölüme luffy kafesle birlikte dofu perte çıkartacaktır.
Bir de vs nin yerinin değişmesi iyi oldu.Koalanın kortuğu aşağıdaki adamlar yukarı çıkmadan vsnin yeri değişti.Sabonun gelmesine biraz daha zaman var galiba.Adamlar aşağıya inmeye karlar verirken saboyla karşılaşacaklar muhtemelen.Bir vs de orda görebiliriz.
Luffy 3 bölüme Dof'un pertini çıkaramaz.Shounen okuyoruz burda.Daha Doflamingo'nun final formunu görücez ve bu sefer Luffy dayak yemeye başlıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık